sannaae - hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

Hva er igrunn perfekt ? 

Det å være en definisjon på perfekt hva er igrunn det ? det å ha den perfekte bilen, det perfekte forholdet, sexlivet, barna, utseende og vekt kanskje ? operert eller ikke, høyde ? har virkelig høyde noe å si ? er det om å gjøre å være over 1.70 eller lavere en 1.70 for å være innenfor de perfekte bilde ? når jeg henter sønnen min i barnehagen kan jeg allerede da i den alderen se at barna kanskje begynner å merke de ? på et foreldremøte vi var på så vart det tatt opp at de ikke var OK å sende jentene i barnehagen med hæler, å helst ikke kjoler heller, siden det blir så mye ekstra med alt de dille å når de skal ut, å ikke minst den "mobbingen" for hvem som har fineste kjolene å ikke, å jeg kjenner det er så sinnsykt trist. men hallo ?! hvem sender dattera si i barnehagen med glitter hæler å prinsesse kjole, skal ikke barn få være barn, ? å ikke minst i barnehagen der det er mye ute, mye på tur, hva skal de da med desse hælene ? jeg kjenner at jeg nesten er litt glad for at jeg ikke har jenter, for med tanke på alt det presset en jente skal gå igjennom oppveksten sin å generelt hele livet, kan være utrolig tøft for noen, å en mors største frykt er akkurat det at barnet ditt ikke passer inn. 

men jeg merker selvfølgelig presset blant guttene og, det er virkelig kleskoder der og, men der har det heldigvis aldri vært et problem for mine, jeg kjøper ikke merkeklær til barna, siden de koster nesten mer en de smaker, pluss at de vokser utav de like fort som jeg får de på dem, eller så ødelegger de dem bare ute mens de leker, så det synes jeg er å kaste pengene ut vinduet.  

Jeg derimot føler nesten at jeg lever forskjellige liv, jeg er så utrolig annerledes fra hvordan jeg er på arbeid å på fritiden. det er ikke noe mellomting føler jeg, jeg har alltid vært og kommer alltid til å være en skikkelig jente jente, jeg elsker alt som har med sminke, dill å pynting, men igjen så er interessene mine helt på kollisjonsfront iforhold til hvordan jeg ser ut / er som person å til hva jeg driver med i arbeid å hobby.  37.5 time i uken går jeg i skittne arbeidsklær, jeg river ting, å jeg setter opp nye ting. jeg løfter tungt som andre mannfolk, jeg lever et mannfolkliv desse timene, de resterende timene den uken inkludert helgene er jeg den jeg alltid har vært bare mer sminket, slår ut de falske håret, på med de falske vippene å ut med alle "de søte liv selfiene" å det er ingen som kunne trodd jeg jobbet sånn som jeg gjør, å når jeg møter på andre mennesker ute å de lurer på hva jeg jobber med er de nesten ingen som tror meg med de første, haha men igjen hvem kunne trodd en jente som meg som er veldig opptatt av utseende, å er så sminket å dullette faktisk kunne velge å jobbe med det jeg gjør, den reaksjonen er alltid like morro å få.  men igjen så føler jeg at jeg lever to forskjellige liv.. om ikke 3. men igjen så liker jeg det jeg driver med, å kunne ikke valgt noe annet, akkurat nå hvertfall men hvem vet hva jeg diller med om en 10 års tid. det er nesten vanskelig å si. men jeg har mine planer sånn som alle andre tenker jeg, å en av de håper jeg at jeg får startet med før jul. men neste år byr hvertfall på mye nytt, å ikke minst spennende. å jeg kan ikke glede meg mer til å forlate dette året. 

 

hva mener du er rett å ikke når det gjelder perfekt ? 

synes du det er rett å definere noen som perfekte å ikke ? 

 

 • For en bedritten uke!  Heia alle bloggere å lesere <3 

   

  denne uken har vært et totalt mareritt, for litt over to uker siden merket jeg at jeg hadde et bitt på leggen, å tenkte ikke noe mer over det, for vi alle får jo noe hele tiden uansett, så jeg funderte aldri noe mer over det foruten at de klødde noe så sinnsykt å hovnet opp som en kjempe kul. så etter en dag med hevelse kom de en massiv ring rundt, å den ville jo heller ikke forsvinne, den ble bare større å større, så jeg tok meg en tur til doktoren som kunne si at det var et flåttbitt med virusinfeksjon, så heldig som jeg er vart jeg satt på pencillin kur som jeg skulle ta 4 ganger for dagen, å ikke sa han noe om at jeg skulle ende opp som en død person som har ligget inne å råttnet i en uke nå. sinnsykt med kvalme å magesmerter å oppkast, å nå er jeg bare halvveis, wihuu. så denne uken har jeg hatt god tid til å tenke på alt mulig rart, å har kommet frem til noe jeg skal starte med. det er fortsatt en hemmelighet men er planen at dette skal starte å ta form i slutten av mnd, noe jeg gleder meg veldig til, å håper det går som jeg har planlagt. ! 

  ellers så har vi endelig fått start på bilen min igjen som vi har drevet med siden mai. ENDELIG går den, så nå er det bare småtteri igjen, før den endelig kan kjøres ut på en bane, det er noe jeg gleder meg ekstremt mye til. 2 års arbeid er endelig ferdig . skal legge ut et bilde av gliset mitt når den er klar. jeg må nesten få lov til å skryte litt over det jeg har bygd, hihi. ikke det at jeg klarer å forstå at jeg har klart å bygd en bil, eller generelt alt med en bil, det er helt ok å vaske en, / pynte det. men de å faktisk bygge en, lakke det, koble ledninger, å ikke minst lage et helt nytt bensinsystem som fungerer, som ikke leker å som går gjennom bilen å ikke under. nei jeg klarer faktisk ikke helt å forstå at jeg har fått det til. så dette blir morro . 

  Nå har jeg sluppet ut barna så de kan springe rundt å herje istedenfor å rive ned hele huset , så nå skal jeg bare slappe av, få begynt på middagen, jeg har lovd hjemmet at de skal få steik til middag, å den er ikke ferdig på 1-2-3 så da er det vel bare å hive seg rundt. håper alle får en super fin søndag, 

   

 • En «rolig» helg  Hei bloggen •

  Jeg har vært utrolig til å oppdatere bloggen, noe som virkelig bare har vært dårlig prioritering ifra min egen side, jeg har bare ikke hatt «tid» eller overskudd , selv om jeg føler de blir bare tøv å si siden de ikke er så utrolig vanskelig , haha . Jeg har vel bare hatt utrolig mye baller i luften å nå er de begynt å stabilisere seg, tehe. Denne helgen så tok jeg å søstern oss en tur på byen, noe som var ganske så morro, men jeg kjenner de at hele denne festingen å bare de å dra ut på byen ikke er så morro lengre , jeg har mistet litt sansen for de å ikke ha kontroll, eller ikke huske alt jeg sier. I tillegg så blir jeg så åpen ( nesten tåpelig) når jeg drikker. Jeg snakker med alt å alle, jeg blir utrolig dårlig til å vurdere situasjoner jeg kunne unngått å havnet oppi, å i tillegg så tåler jeg veldig dårlig alkohol. Jeg sluttet for 2 år siden å drikke sprit, å spritholdige drinker, rett og slett bare av den grunn til at jeg blir så full, ufordragelig full å sur. Så jeg prøvde meg en periode på å bare drikke vin, å nå har de endt opp med at de eneste jeg drikker er cider. Da klare jeg å bedømme om jeg burde ta en sipp til eller ikke. Denne helgen var utrolig kjekk, men den blir nok utrolig lenge til jeg spretter korken igjen kjenner jeg.

  Nå i dag har jeg bare slappet av på sofaen med den kjekke samboeren min å mine to små kranglefanter, så har vi sett x antall filmer å koset oss mens de har vært skikkelig ruske vær ute. Isak har vært utrolig grinete å sur i hele dag, å sovnet på sofaen å bare ikke vært helt i slaget, så i sta når de var klart for sengetid spydde han utover hele sengen sin, gangen å toalette, så jeg har bedd en lang bønn til Gud for at de ikke er spysyken vi har fått i hus, for da dør jeg virkelig !

  Så nå skal jeg hoppe til sengs, å håpe på at de var et engangstilfelle me oppkasting så vi får kommet oss på jobb i morgen. Hihi

  Hvordan har din helg vært ?

  Genseren er foresten kjøpt på hm, elsker den ! Den er bare helt amazing å er blitt en av mine favoritter. Hihi

 • Les mer i arkivet Januar 2018 Oktober 2017 Juni 2017