sannaae - hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

TIL TIDER ER LIVET UTROLIG KJEDELIG!Hei og hå, nå sitter jeg atter en gang på sofaen med altfor mye energi, men likevel så har jeg ikke noe motivasjon til noe som helst! av alle ting så kjeder jeg meg utrolig mye, det er liksom de samme gammle hver dag, hele uken ( mnd ) all over. å det går som regel ut på å starte dagen med bading av små troll, frokost, kjøre i barnehagen, ,leke med minsten, rydde å vaske når han sover luren sin, lage lunsj, leke og rydde enda mer, pakke ut i bilen, reise å handle å hente Leander i bhg, reise hjem å lage middag, leke å rydde litt meir, kvelds, og sengetid, rydde litt meir å sette seg på sofaen. 

Missforstå meg rett, for den tiden jeg har sammen med barna mine er gullverdt, jeg ville aldri byttet bort den, for noe annet her i verden, å nå skal vi ut på vift neste helg, men likevel så kjenner jeg at jeg gleder meg ikke noe særlig til å rangle, treffe en haug med fulle folk, danse litt kanskje? samboeren min danser ikke, for de liker han ikke. så de blir vel til at jeg må danse med alle andre, å de er vel ikke så populært de heller. å så ligge dårlig hele søndagen. Jeg savner å ha en hobby, der jeg kan bare kose meg med noe jeg liker etter barna har lagt seg, å der jeg føler jeg får litt "egen"tid, å bare fokusere på den ene tingen. å det vet jeg jo hva blir og, det er jo den bilbyggingen jeg skal til med etter jul, men sånn som det er nå så virker det så utrolig lenge til. Samboeren min flyr jo rundt i garasjen å koser seg hele tiden, hver søndag er han oppe på banen å kjører å leker seg mens jeg og barna må finne på noe eget, det er jo ikke noe særlig morro for de å bare stå på sidelinjen hele tiden å se på over lenger tid, å de synes jeg ikke er noe morro heller selv. Men for han er jo de kjempe morro, å han har liksom alt han kunne trengt her i livet, han har barn, vaskehjelp, kokk, pleier, kjæreste, og "frie tøyler" til å gjøre hva han vil når han vil virker de som, innimellom så føles de ut som vi detter litt bort i denne verdenen hans, vi er der når han kommer hjem, å de er godt å ha noen å komme hjem til, men han kan reise ut å kose seg når han vil, mens jeg går hjemme med barna eller tar de med på ting. 

 


Jeg kjenner jeg gleder meg til å få hentet bilen, å kan begynne å styre litt selv, kjøre selv, å faktisk ta med meg den eldste sønnen min som synes dette er utrolig spennende for å lære han, Isak er altfor liten enda, men bare det at jeg kan dele hobbyen min med barna, lære de ting jeg intresserer meg for å la de få en smakebit av noe jeg har en lidenskap for synes jeg er viktig, å om de ikke liker det er det helt greit, bil og kjøring vil aldri komme foran barna uansett. Men tiden frem til etter jul virker så altfor lenge, å frem til de lurer jeg på hva jeg skal dille med, jeg vet at jeg skal løfte den slappe ræva mi opp fra sofaen å komme meg på trening igjen, for det hjelper veldig på alt. 

Nå skal jeg slaske meg mellom sofaputene og teppe å glane på min følgesvenn TV'EN, å se på min faste underholder Farmen, kanskje glane litt Åndenes makt så jeg sover ekstra dårlig i natt, eller og kanskje bare glane litt ekstra å få med meg reprisen av Adam og Eva som jeg så på Torsdagen, noe som er utrolig fasinerende ( NOT) med nakne mennesker som fniser rundt på en strand på fillipinene.  Ha en fin Søndag alle sammen. Her blir de TV på menyen i dag også. hoho

 

 

 • BRÅKE HELG OG NY RUNDE MED STØPTE NEGLER!  I dag blir de et natta innlegg fra meg på mobilen siden dataen min står tom for strøm, å kabelen? Måtte gudene vite hvor er blitt av!

  Denne helgen har mannen vært litt mer en slags "sjef" der jeg har kunnet puste litt og bare vært meg selv, å han har styrt med junior! Så i går ente opp med at den standard jentekvelden til meg og inger gjekk litt vel heftig i dass, hu slengte seg på øla sammen med søstra mi og en venninde, mens jeg ble kastet bak rattet som sjåfør. Å jeg er ikke vant med å rangle hele natten lengre så jeg fikk prøvd en koffeintablett som Inger bruker når hun er ganske tappet for energi, dette førte til at etter en pille koffein og to bokser burn ble jeg liggende i akrobatiske stillinger fra klikken halv 4 i natt til Isak våknet halv 7. Så dette døgnet har jeg ikkje sover den drit! Så i dag har jeg og Inger koset oss i sentrum med litt handling, og jeg er faktisk begynt med å samle litt julekalender gaver. For i år har jeg faktisk 3 gutter å lage til å ikke bare 2! Isak er enda for liten til snopegaver å sjokolade hver dag, så jeg tenker å bare pakke inn ting han trenger, sånn som bleier, yoghurt ( babyprodukter som tåler romtemperatur) en pakke med smokker å sånne morro ting. leander får litt forskjellig fra snop, til dusjsåper og små leker, leker for og isak men ikke snopen. hans vil helst ha da en litt mer personlig og ek smule pervers julegave, så lurer på å sende med han en nakendame lukekalender på jobb, haha!

  I kveld har Inger lagt nye negler på meg, hun er den flinkeste jeg har gått til, og ikke minst en av mine beste venninder. Hun er da min "private" frisør, manikyr legger å igrunn bare en skjønnhets pleier. Bare elsker den dama der , og ikke minst mega fornøgd med neglene hun la! Nå skal jeg legge meg med et stort smil rundt munnen, å sove som en drøm !

  Ps: jeg beklager på forhånd om de ble mye skrivefeil, men nå er hode på vei inn i drømmeland , hihi

 • MIN HEKTISKE HVERDAG ( IKKE SÅ HEKTISK )     det er den følelsen når huset er ryddig etter dagens aktiviteter, barna sover som noen engler fra 7 - 7 og du kan bare tenne så mange stearinlys du bare orker uten å være redd for små barnehender som skal pille å utforske, å faktisk bare slenge på seg noen gode klær å kaste seg på sofaen, å bare ligge der! Det tror jeg alle med barn kjenner at er reine himmelen til tider! 

   

  Som jeg nevnte i Forrige innlegg så skal jeg begynne over jul å bygge bil fra bunn å grunn, dette er noe jeg gleder meg uffatelig mye til, så jeg har brukt kveldene på å lage meg et budsjett, siden første byggedel blir "budsjettbygging", dette er jo en særdeles dyr hobby å bale med, men det er og verdt hver eneste kroner som blir brukt på det, til og med eldstemann her i hus ( 4 år) synes dette er stas. For 2 uekr siden var vi på driftweekend i Kaup for å se samboeren min kjøre, Leander snakker om de den dag i dag, lager seg motorbane som han kaller det å springer rundt på gulvet å kjører racerbil. tror dette kommer til å føre over på mine små , haha ! men kanskje like grett de bruker pengene sine på en sånn sport en alkohol og tobakk!  Nå har jeg funnet turbokit til bilen, originalt så har jeg en 200 hk, men tenkte å yte ut til en 450 hk. å med turboen jeg skal ha så klarer jeg å få en 350 - 450 hk på hjul, om jeg bytter ut en del originaldeler. men nå nok bilprat fra mi si side, hihi selv om dette er noe av de største temaet mitt for tiden, 

   

  Neste helg så kommer mine to hærlige skatter fra sjø å nord hjem for en skikkelig contry helg, jeg som igrunn hadde lagt ifra meg en kveld på byn for sofaen og tven, men ser virkelig ut som sofaen får vente! på toppen når bilettene var bestilt og planene klare ringer sjefen for å ha meg til å jobbe på hotellet. jeg jobbet der for 1 år siden, men tok meg en pause siden jeg gjekk gravid og følte ikke for å gå å arbeide med fulle folk med mage, å ikke minst så er det ikke så deilig å lukte alkohol som gravid heller. så denne helgen fikk jeg jobb helg, heldigvis fikk jeg snakket meg til en fridag på lørdagen siden jeg allerede har innvistert. så nå kommer første arbeidsnatt på over 1 år, lurer virkelig hvordan det skal bli for "gammle" meg. I fjor så jobbet jeg i bar, nå skal jeg være vakt, så det kan bli utrolig spennende! å ikke minst så er de så utrolgi mange kjekke og koselige vakter der, så tror det kommer til å bli utrolig gøy. planen fremover for helgene har jeg tenkt å få sette meg opp på en del vaktarbeid så jeg får tjent inn litt ekstra, siden de blir en litt høyere utgift ut til neste års bilbygging. 

   

  Nå skal jeg bare nyte kvelden og sette meg til rette å vente på Farmen og mannen som er på vei hjem fra arbeid, siden han har fått nye arbeidstider så ser vi han omtrent aldri før sengetid,  dette er dødskjipt synes jeg, siden Leander går å maser om han hele tiden, og Isak får omtrent ikke sett pappaen sin, heldigvis har han torsdagene som fri på dagtid frem til 2 og hele fredagen fri, men nå ser de ut som han skal begynne å jobbe hele fredagen og. så er ekstra godt å gå ha han (delvis) i fred i helgene, det er jo alltid noe den mannen skal. så nå skal jeg bare nyte resten av kvelden i kroken på gubben å snoke farmen. ha en fin kveld alle ihop. 

   


  Her er kveldens mest sexy'e outfit ! gubben sin store genser. badegenser for å si det mildt. men LOVE IT! 

 • NYTT BIL (!) PROSJEKT PÅ GANG ?  Heisveis alle ihop, nå de siste dagene har jeg brukt på å ta en liten research! jeg har da alltid hatt en STOR, å da mener jeg STOR lidenskap for bilsport og biler, å da ligger jo mi liste høyt på hva jeg vil kjøre, jeg har alltid elsket Merce, men og BMW. audi føler jeg er standard for alle som skal kjøpe seg en bil, og de ser fine ut, men er de noe som virkelig er gode å kjøre, lekkre å se på, er de en strøken merce eller en gange grom e30. 

  Jeg var da så heldig (uheldig) å finne meg en mann som driver med dette, noe som har gjort til at jeg ikke har uttalt meg så mye om hva jeg har lyst til å finne ut av å prøve meg på, men jeg har alltid hatt den lille drømmen om at en gang så skal jeg kunne kjøre min egen bil på gatebil ( på banen vel å merke). Men siden han driver med dette så blir de ikke så lett å si det på den måten uten å få en feit latter i fleisen, eller en overfladisk " haha å de tror du at du kan?" " er du klar over hva de koster?" " du som er mor kan ikke drive på med sånt" " DU KAN FÅ SITTE PÅ MED MEG!.  jeg er dessverre ikke den jenta som synes det er noe morro å sitte på, jo altså missforstå meg rett, det er utrolig morro de og, men jeg vil være den som kjører selv.   Jeg husker fra den tiden når jeg fikk lappen, så fallt snøen bare noen uker etterpå, da var det rett ut på store områder å leke seg, vi hadde de utrolig gøy! bare den følelsen av å få bilen til å slippe og snurre bortover, til å få en god flyt på svingen var helt utrolig. det er en følelse jeg vil ha tilbake! i fjor vart det ikke mye leking på meg siden jeg gikk gravid, men i år skal vi faktisk komme oss ut å ha de grisemorro ( uten at mannen får færten av de ) høres kanskje litt teit ut, men jeg trenger ikke en som er på en måte negativ til noe jeg vil? det har seg nesten litt sånn at de som driver med det blir en god del høye på seg selv når de gjelder innenfor det feltet de er gode på. Men vi alle starter jo en plass ?

  dette var vintereventyret mitt i 2012. en ford mondeo st200 2.5l v6 god for 210 hp. der hadde vi nett vasket den for all driten vi hadde herjet på oss. men utrolig god bil, men mye skruarbeid med den. det var her min lidenskap for bilsport startet. eneste som var "feil" med denne var forhjultrekk. men vi hadde heldigvis en god håndbrekk til å lede oss inn i hver sving eller hvilken retning vi ville. denne bilen savner jeg enormt! 

   

  Jeg har nå skaffet meg en Bmw 3 serie e30 som jeg skal kjøpe etter jul, denne er motorrommet tømt på, altså de er kun karosseriet på an, motoren og alt har vi stående her,  men først skal den klargjøres til lakkering. Der er jeg så heldig som har en venninde av meg som driver på lakkavdelingen som skal ta på seg jobben, så er de å få den hjem igjen å begynne å bygge. planen er å oppnå en rundt 400 - 450 hp på en M20B25 3.0l motor. dette tror jeg kommer til å bli utrolig lærerikt og morro! Samboeren min tror han skal hjelpe meg med å bygge en "råne" bil som de fleste vet hva er, men de han skal hjelpe meg med er de grunnleggende i starten og montering av turboen, resten tar jeg på meg selv, men jeg antar at han forstår hva jeg planlegger når jeg kommer med turbodelene, og de nye bremseutstyret, haha ! men den tid den sorg, tror ikke de kommer til å bli så utrolig positivt fra han sin side, men det får han bare leve med. Han kjører jo i et Team, men det skal jeg være klar på fra starten av, DET SKAL JEG IKKE DELTA NOE MED I! jeg skal kjøre "freestyle" altså for meg selv. 

   

  Min e30 skal bli seende ut som den Gule over, bildene er hentet fra Google, men siden jeg ikke har fått tatt noen bilder av bilen enda, så slenger jeg med noen her så dere som ikke vet hva jeg snakker om forstår hvilken bil jeg mener. nå står den jeg skal ha på et lager 20 min ifra her jeg bor nå, og blir hentet ned nå etter jul en gang. det blir mye arbeid på den, og tviler på den blir klar til noe lek og morro med i sommer, men neste år derimot da er jeg nok klar! men å få den original og kjørbar, er nok gjort til sommeren. så vi får se. Jeg skal oppdatere dere igjennom bilplanene mine fremover. 

  Nå klarer jeg ikke vente til å få hentet bilen og startet! tror det kommer til å bli et aartig år fremover.med mange nye og rike erfaringer!  

   

  Hva er din drømmehobby? 

  Har du lidenskap for bil ? 

 • Les mer i arkivet Januar 2018 Oktober 2017 Juni 2017