sannaae - hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

3 og en halv times kjøretur for et plasterDa er jeg endelig kommet hjem fra Bergens tur nummer 2 på 3 dager, eller jeg kom vel hjem i går kveld i 23.00 tiden. vi reiste inn i halv 9 tiden på morningen siden jeg hadde med meg besta som skulle til tannlegen klokken kvart på 1 og en venn av meg som og skulle inn på en kontroll. Isak sov heldigvis hele veien, han er glad i å kjøre bil så han sover som en stein eller så sitter han å kikker ut vinduet på all trafikken og naturen som flyr forbi. Når vi endelig kom oss inn til Bystasjonen der jeg parkerte for dagen var det igrunn bare å skille lag å komme seg der vi skulle være, jeg skulle inn på Fana klinikk, jeg opererte meg hos Dr. Bugge. 

Når jeg kom inn vart jeg sittende å vente fra klokken var 1 til halv 4. da var jeg ferdig, sykepleieren var utrolig usikker på hva jeg skulle gjøre med såret så jeg var nødt å vente på kirurgen så han kunne se på de, å med en liten hissigpropp som ville sove, å leke på gulvet var det ikke bare  bare, heldigvis var de en matbutikk nedenfor klinikken så jeg fikk handla noe middag til han å låne bakrommet deres så jeg kunne mate han, utrolig snille mennesker! stakkars lille Isak var drit lei. Når jeg endelig kom inn fikk jeg beskjed at jeg skulle slutte med all teip og bruke et spesial plaster over såret siden de bare var overfladisk, og det ville gro fint. dette sa jeg på telefonen dagen før og å antok at de ikke var noe ekstremt viktig. men likevel synes de jeg skulle komme inn bare for en sjekk. ganske surt å skikkelig stresse tur. 

 Når vi var kommet oss inn igjen til byn traff jeg en venninde jeg ikke har sett på evigheter å handlet noen nye klær til Isak, han hadde jo klart å skittnet til alle klærne han hadde på, ikke minst så er tennene begynt å plage han så vi vart stående på toalettet sikkert 20 ganger løpet av gårsdagen, Når klokken rundt 6 fant vi ut at vi hiver på oss på hjul hjem igjen, da hadde røsjen sluttet å jeg var igrunn klar for å bare komme meg hjem, men vi vart jo stående i kø på nordhordalandsbruen i over 1 time (!) der skulle være stenging i 15 min max. så d sto vi der med mange km kø bak og foran og en sur liten kar som ville sove. Takk Gud for at jeg hadde gode oldebesta mi me så kunne roe han der bak mens jeg prøvde å følge med på trafikken.

 

Når vi endelig var kommet hjem var de bare rett på melkeflasken å rett i seng, å håpe på en god natt. men i natt har han sikkert våknet hver time eller toppen hver andre time. så i natt har søvnen min gått rett i boss. så i kveld blir det tidlig seng på alle i huset, Leander fikk sove hos besta så det var stor stas, men skal bli gått å få hentet han hjem igjen senere å legge han her, det blir alltid så tomt uten han her. 

 

 

I Dag tenkte jeg å snike meg innom europris for der har de fått inn mye fint, føler de er så tomt på veggene nede i gangen, så må se om jeg finner noe fint dill til huset. ellers skal jeg utnytte desse to timene jeg har nå på å sove, Isak har lagt eg så jeg håper han sover en del nå siden han sov så utrolig lite i natt. oppi alt styret i går var siste prioritering å ta bilder. så slenger inn noen "eldre" bilder. ha en fin dag, nå skal jeg prøve å sove litt før jeg skal starte dagen på nytt, å forhåpentligvis litt mindre trøtt.  • GI MEG STYRKE ! største syte inlegget fra meg i dag   

  Nå sitter jeg igrunn ganske irritert og lei siden jeg er nødt inn igjen til Bergen i morgen for å få sjekket puppene siden arrene mine har opnet seg (!) synes det er helt utrolig hva en teip faktisk skal klare å gjøre skade på, en tape som er beregnet for sånt. så heldig som jeg er så tålte jeg ikke den tapen, så nå ser jo sårene ut som ildrøde fartsstriper som skyter i alle ender med et fint etsesår mit i arret, tror jeg virkelig dør på meg om de må rette opp igjen eller det blir drit stygt, da tror jeg faktisk at jeg legger meg ned å gråter for meg selv å river sund puta mi.  

  men det positive oppi dette er jo faktisk at nå får jeg noen timer ekstra til å gå å snoke litt i butikker, å kose meg i byen siden Isak sitter enda i vogn og synes det er heilt ok å nyte utsikta fra vognen sin, så da skal jeg utnytte dagen til noe positivt med litt shopping kos og treffe en gammel venninde av meg som jeg ikke har sett på evigheter, og kanskje faktisk snike meg innom Ikea igjen siden de har noen utrolig gode lys som lukter snop.   Å det so topper den flotte dagen jeg har hatt hittil så var planen mi endelig å komme seg på trening igjen etter mi slappe uke som har vært grunna sykdom, så får jeg beskjed at de blir null aktivitet på meg før de har fått sjekket, så nå skal jeg sitte på sofaen, drite i klesvasken og husvasken å bare trykke i meg snop å føle meg feit å ekkel. gjømme meg under et teppe når mannen kommer inn døra å helst ikke se på han, bare for å unngå den tergeflisa sine "morro" kommentarer på hvor mange kviser jeg har fått av uka mi, eller hvor skeive øyenbrynene mine er i dag, eller de at jeg har fått en mer frodig rumpe av denne slappe uken min. å here skal jeg sitte til jeg må dra den late slappe ræva mi ut i bilen å kjøre 3 timer for kontroll og venninde kos. 

   

  Å Være dame ( jente ) er ikke enkelt for å si det sånn, til tider skulle jeg ønske jeg var mann. da hadde jeg aldri funnet på at jeg måtte forstørre puppene mine, sluppet unna uka ( den kjente hormonelle tiden) og oppblåsheten, jeg hadde sluppet å følt meg som en hval på sofaen, å i hvertfall ikke sittet å klaget på min egen blogg, mens han kan skru i garasjen, trykke i seg et tonn med snop og mat å ikke legge på seg et gram, men likevel se ut som han har sprunge maraton og løftet et tonn med vekter, kjenner sjalusilampa mi lyse. tror jeg skal bli mann i mitt neste liv.  Men nå er det virkelig nok klaging ifra meg, nå skal jeg finne frem snopeskåla å klage til den, å kose meg med puta mi, å lade opp til biltur å kos i morgen. 

      

 • GÅ FRA BLÅSVART TIL BLOND PÅ TO MND  Først av alt vil jeg bare si at DETTE er ikke sunt for håret, men for de som har like dårlig tålmodighet som meg så er de en mulighet. Det aller viktigeste før en sånn prosess er å få sjekket om håret ditt er sunt nok, bestill en time til frisøren og få en kosnultasjon på håret, og klipp bort det som allerede er slitt og herpet. 

   

  Fase 1 . Avfaring.

   

  Jeg begynte med en avfargingsprosess hjemme, og kjøpte da pakken Colourb4, dedtte er en avfarging uten bleking og salmiakk. den opner hårfibrene under selveprosessen og når du skal skylle ut er det veldig viktig at du følger beskrivelsen på pakken for å få best mulig resultat, blir det slurv med skyllingen vil det være bortkastet. når du skyller håert etter prosessen skylelr du ut fargemolekylene i håret. og skal avslutte med et produkt som skal lukke hårstråene igjen. denne brukte eg 4  - 5 ganger. da sluttet den effekten å virke.  dette produktet sleit ikke ut håret mitt, og de var like mykt og glatt som de var før jeg begynte. 

  her er det forskjellige styrker og typer utifra hvilke hårfarge du har i håret. jeg brukte den grå pakken for sort hår.

   

  Fase 2. Kuring

   

  etter avfargingsbehandlingen kuret jeg håret i 3 uker og lot det være i fred. brukte ikke rettetang eller hårføner, siden dette er noe som sliter veldig på håret. før enhver blekingsprosess er de viktig å forbrede håret på det som skal komme, og tilføre masse fuktighet og næring ( proteiner) 

  jeg brukte gjennom kuringen Bjørn Axen, den virker ganske bra og jeg er gansk fornøgd med den.   jeg brukte og en kur jeg fikk hos Frisøren min, men den husker jeg ikke hva heter, hun tømte bare kuren nedi en stor beholder som jeg skulle bruke i noen uker.

   

   

  Fase 3. Bleking

   

  her har jeg brukt 3 blekinger, jeg brukte produkteet blondering, og synes den er mye bedre en de andre prodkutene du får kjøpt på butikken. litt og fordi blonderingen er blå, så du slepper å bruke så mye tid på å pleie håret med blåshampo og mye gultskjær.  da brukte jeg 2 ganger med den kraftigeste blekingen for mørkebrunt hår. og siste for lysebrunt. resultatet vart utrolig nok ganske bra. og håret mitt er ikke halvparten så herpet som de var den gangen jeg gjorde de sist. 


   

   

  fase 4. kuring og shampo

  etter all blekingen så blir håret uansett slitt. da er de veldig viktig med god kur og shampo, jeg bruker nå samme kuren som nevnt oppe og Bed head tigi dumb blonde.  den gir mye proteiner og myker håret så de blir glansfullt og friskt igjen. og jeg elsker lukten av produktet, de lukter rett og slett snop. og jeg tror håret mitt elsker produktet like mye som jeg. etterveksten tar jeg hos frisøren hver 6 - 8 uke. 

   

  om det er noen som skal prøve dette så lykke til. og husk gode pleie produkter for håret, ,det er det som er aller viktigest for et best resutat. 

   

   

   

   

   

      

    • HELGETUR OVER FOR DENNE GANG  Heisveis de ble ikke noe tid for noe slags form for blogging denne helgen siden de har vært fullt opptatt 24/7. men i går kom vi hjem igjen fra Bytur til Bergen, vi har vært hos bestemoren til samboeren min, tror de må være et av de søteste damene som tussler rundt, å ikke minst så er hun pitteliten, føler meg utrolig høy ved siden av henne, jeg fant ut at 1.70 er da ganske så høyt. Denne helgen har vi faktisk bare slappet av, hatt oss en shopping runde på IKEA og lørdagen reiste vi til Akvariet i Bergen. barna synest ded va supergøy, til og med oss voksne hadde de morro, grett nok at eldstemann var for opptatt med å å springe rundt å få med seg alt som var å få med seg på under 5 min så var det en koselig tur. ambefaler alle med små barn å ta de med på sånt, det er noe de ikke ser hver dag og det er utrolig spennende. 

  i dag var egentlig planen å begynne å trene igjen, har hatt 1 uke fri fra treningsstudio siden jeg har vært så utrolig forkjøla. å i går fant jeg ut at arret mitt etter operasjonen for 4 mind siden har opnet eg, utrolig kjedelig å jeg som har følgt alt jeg skal følge, så skulle jegjo selvfølgelig finne ut av dette når jeg nett var kommet hjem ifra Bergen og der jeg opererte, så nå venter jeg på telefon ifra sykepleieren på klinikken min og håper de finnes noe jeg kan gjøre selv her hjemme fra å sleppe å måtte putte de små i bilen for en 3 timers kjøretur, og hjem igjen. det var så utrolig lite fristende, å håper virkelig jeg får startet opp igjen.  

  Nå skal jeg snart møte en venninde å surre litt i sentrum å se om jeg finner noe klær å hamstre. så må jeg få hentet ut datamaskinen min som endelig er ferdig på reperasjon. ha en fin dag alle sammen, de skal hvertfall jeg i dag. 

 • Støpte Negler, in my Heart  Rett før helgen reiste jeg til en utrolig søt og dyktig dame som jobber for eg selv med negledesign, jeg er en person som biter mye negler ( noe jeg vet er utrolig uhygenisk ) men med en gang jeg har noe på så bitter jeg selvfølgelig ikke. å er de noe som er utrolig fint er de fine og velstele negler. denne gangen så prøvde jeg fransk pedikyr med glitter og rosa diamanter. er utrolig fornøyd, å de holder superlenge. jeg tenke å bestille meg ny time om 1 - 2 uker for å få fikset de igjen, hvertfall korte de ned litt, for de bllir jo lengre dess lenger ut neglene vokser, å når du har små barn synes jeg det er grett å ikke ha altfor lange negler, siden jeg føler det hemmer meg litt i hverdagen, så nå skal jeg legge ut noen skryte bilder av neglene, og neste runde tror jeg de blir hvit glitter over hele, eller sølvglitter.  jeg er bare blitt helt hektet på dette. 

   

  Til helgen reier vi på familie tur til Askøy for å besøke familie til samboeren min, så nå gjenstår de bare å vaske ned hele de store huset og få pakkete siden vi reiser grytidlig på fredags morning, tenkte jeg skulle være litt tidlig ute siden jeg har en tedens til å gjøre alt i siste liten, så sitter de tre sure kara å venter på meg, så da blir de husvask i dag og pakking i morgen, så vi kanskje klarer å komme oss på rett kjør på tidsplanen til samboeren min, hihi

 • Ny Bloggstart .  Heisveis, jeg styrte den gammle bloggen Sweetmommy men siden den handlet mye om famiielivet og der barna mine var i hovudfokus  valgte jeg å slette den for å starte opp en ny en. jeg bestemte meg for at barna mine ikke skulel være et bloggtema og heller ikke blottlegges på nettet før de selv kan velge om de vil ha mye på nett å gjøre. denne bloggen nkomemr til å handle om hverdagen min, mine interesser for hår og sminke, og jo en del av barna mine men ikke i like stor grad som den forige bloggen. 

  Nå skal jeg bruke tiden på å få bygget opp et nytt design på bloggen igjen å få ordnet opp, så nå kom det bare et tulle innlegg ifra meg som første innlegg.  

     blogges etter kaoset her. hihi

 • Ny blogg!  Velkommen til blogg.no! :)

  Dette er det aller første innlegget i din nye blogg. Her vil du finne nyttig informasjon, enten du er ny som blogger eller har blogget før.

  Trenger du litt starthjelp finner du våre hjelpesider her: http://faq.blogg.no/, og vår engasjerte supportavdeling er tilgjengelig (nesten) 24/7.

  Bloggen
  Ønsker du å gjøre den nye bloggen din litt mer personlig anbefaler vi at du fyller ut profilinfo, og velger et design som passer til deg. Vil du bare komme i gang med bloggingen kan du starte et nytt innlegg.

  Hashtags
  Blogg.no bruker hashtags for å samle innlegg som handler om samme tema. Hashtags gjør det lettere å finne innlegg om akkurat det temaet du søker. Du kan lese mer om hashtags her: http://hashtags.blogg.no/

  Andre nyttige sider
  Infobloggen: http://info.blogg.no/
  Vårt regelverk: http://faq.blogg.no/infosider/retningslinjer.html
  Vilkår for bruk (ToS) og integritetspolicy: http://faq.blogg.no/?side=omoss

  Nå som du har lest dette innlegget kan du redigere det eller slette det. Vær dog oppmerksom på at det alltid må være minst ett innlegg i bloggen for at den skal fungere - det er for eksempel ikke mulig å redigere designet uten at det finnes innlegg i bloggen.

  Når du skal logge inn neste gang kan du gjøre det fra vår forside på http://blogg.no/.

   

  Vi håper du vil trives hos oss!

  hilsen teamet bak
  blogg.no

   

  blogg.no | logg inn | hjelp | regelverk | vilkår | om oss | kontakt oss | infobloggen

   

 • Les mer i arkivet Januar 2018 Oktober 2017 Juni 2017