sannaae - hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

Fin morgen med deg !I dag tidlig var de kun jeg og Isak som var klare for dagen 07.00 ( eller med andre ord så var de han ikke jeg, men hva kan en si ) må man så må man. Så i dag fikk han kjøre rundt med frokosten sin bak på trehjulssykkelen å inn i stuen, siden jeg malte opp igjen kjøkkenbordet i går natt så da ble det frokost med barnetv å teppe på gulvet, siden de ikke finnes ro i den lille kroppen der. :) 

satt i sta å bladde gjennom bildene jeg har inne på en google konto,å jeg blir nesten satt ut hvor fort tiden flyr av gårde! jeg føler det var bare et lite år siden Isak kom til verden, eller de er vel igrunn det.. MEN de utvikler seg så altfor fort, for et år siden lå han i armene å gjor minst mulig ut av seg, nå er han overalt, full fart hele dagen! nå er de bare 2 mnd så starter den lille apekatten min i bhg, noe jeg gruer meg virkelig til! mammahjerte sier helst at jeg skal gå hjemme med han, men jeg tror nok han kommer til å få de supert ! er vel ti ganger værre for meg en det er for Isak som sikkert er klar for litt mer action en hjemme kos 24/7!            

 

 

her var lille gull bare litt over 1 mnd gammel, å tiden bare flyr ifra meg! snart er du 2 å barnehagetass! 

  • SKRIVESPERRE!    Har du noen gang opplevd de at alt av ord stokker seg som en ball i hode når du først skal begynne på noe ? Den teksten som virker så enkel å skrive er ikke så enkel lengre! Alt som rimte eller var fengende i sta bare forsvinner ut av hode ditt med en gang du Nærmer deg noe som kan skrives på? Sånn har jeg de akkurat nå! De er ingenting som går på skinner i hode her, istedenfor å fokusere på de jeg skulle begynner jeg å tenke på klesvalg for i morgen, planene for sommeren, hvor my snop jeg spiste i sta som ga meg nok av dårlig samvittighet, å ikke minst gardinene jeg må vaske når maskinen er ferdig med dette programmet den står på..haha æh! Men utrolig nok så klarer jeg å skrive et blogginnlegg som omhandler da i bunn å grunn ingen mening!

    Nå kjenner jeg at til og med skrivesperren kommer å tar blogginnlegge mitt og.. He he hee!

    Men altså .. I dag har de vært en utrolig produktiv dag, barna å samboer reiste til foreldre / svigerforeldre / besteforeldre i dag så har hatt en hel dag for meg selv, noe jeg tror alle mødre synes er deilig til tider. Da går dagen til en ekstra time foran speilet , litt sniking i sentrum, å i tillegg så fikk jeg malt ferdig underetasjen min ( som huset ) å vasket hele kåken! Føler de har vært en fantastisk produktiv dag. Helt til nå da, nå har jeg plassert den late rumpa i sofaen med senopeskålen, chips bollen å et stort glass vann som da skal hjelpe på den dårlige samvittigheten min. Nå skal jeg prøve å fortsette på de jeg har begynt på her av tekst å tull, å se om jeg klarer å få ut noe vetige setninger .

    Må alle i Norges vakre land ha en super helg ! Hoho !

  • Les mer i arkivet Januar 2018 Oktober 2017 Juni 2017