sannaae - hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

Ingenting å skryte over.Alle vet vel hvordan mesteparten av sommeren på Vestlandet pleier å ende i, joda vått. Å da mener jeg utrolig vått! Jeg er blitt så utrolig lei hele plassen, å har egentlig lyst å pakke ting å hus å flytte mot Østlandet. Men igjen så er jeg så utrolig glad i hjembyen min, å ikke minst plassen. For når vi først har fint vær er de helt nydelig her!

Men for barna er ikke været en stopper hvertfall. Men vi er skikkelig klare for å reise østover å ned til Sverige om 2-3 uker. Å bare nyte livet på camping å grilling, lange dager å ingen stress. Ikke noe mas, ikke husvask eller noe å tenke på. Det skal bli så utrolig digg! Å kidsa gleder seg utrolig mye.

Nå har de utrolig nok meldt opptil 28 grader her neste uke å stor sol, så håper virkelig de holder så de går an å nyte en hel uke utendørs uten å bli søkk gjennomvåt å kald. Kanskje til og med fyre opp grillen å gå på fjelltur?  Haha. Lengter hvertfall etter finvær å heten, for dette er skikkelig ampert.

 • det desidert styggeste jeg ser !  Jeg blir så provusert av gravide som røyker og snuser, og som generelt bruker nikotin å tobakksvarer under svangerskapet. Jeg begynner virkelig å lure på hvor lite opplyst desse kvinnfolkene er å hva de egentlig har i toppen. Jeg har røyket fast før men har nå sluttet for godt, snusing er noe jeg bruker hver dag, MEN med en gang jeg fikk en positiv svangerskapstest så var de ikke et tema en gang, om jeg hadde en full boks eller røykpakke så gjekk den rett i boss!  Hva er de som egentlig feiler ?

  Jeg har forstått de sånn at de er mange som velger å røyke å snuse gjennom svangerskapet for å få småere nyfødte, eller for å unngå å legge på seg for mye, men de jeg ikke forstår er hvorfor en fremtidig mamma er villig til å påføre fosteret sitt en så stor risiko for skade, dødfødsel, røykskader å andre fæle sykdommer å plager barnet kan få i leveårene sine. Hvordan en mamma som ikke vil røyke i bilen, Eller rundt barna sine for hun er bekymret for at barnet skal få i seg giftstoff kan røyke gjennom hele svangerskapet å ikke vie en tanke til hva de gjør med barnet!

  Det samme gjelder snus, de er så lite fint, jeg får vondt i mammahjerte når jeg ser gravide går rundt med den tradisjonelle snusleppa å en kulerund mage, jeg mister all respekt for deg, å synes utrolig synd i de lille barnet ditt som blir badet i nikotin! Å bli født nikotinavhengi, mest trulig kolikkplager , allergier å astma. De er fælt!

  I mitt syn synes jeg ikke de viser noe form for god omsorg for ditt barn, jeg synes ikke de viser noe viljestyrke, men ren svakhet! Jeg synes ikke du er et forbilde for dine barn, venninner, familie å ellers noen. Jeg blir faktisk ufattelig sint av å se de.

  Så neste gang du setter deg ned med den lille / store babymagen din å fyrer opp en sigarett eller hiver innpå en snuspose.. hva er egentlig viktigst for deg?å tillfredstille ditt nikotinproblem  eller hvordan barnet ditt har de, hva du utsetter fosteret ditt for, til og med før de er blitt født. Du gir hvertfall barnet ditt ingen god start på livet ! Å du er definitivt ikke et bra forbilde ! Heller et forbilde på hvordan MAN IKKE skal være..

 • Min totale avhengighet for øyeblikket  Heia søtinger !

  Jeg må bare skrive et lite innlegg om et produkt jeg er blitt totalt avhengig av,som er biosilk ! Dette produktet er helt fantastisk, å de kan brukes på alt på hele kroppen. Jeg herjer en del med håret mitt å sist gang jeg bleket meg hadde jeg hår som rakk nesten ned til rumpen men som knakk opptil skulderlengde. Etter de brukte jeg panisk biosilk i håret, å jeg merket raskt gode resultater!håret blir utrolig mykt å silkeglatt, De lukter himmelsk å de pleier utrolig bra! Jeg har brukt de gjennom hele blekeprosessen denne gangen og ( pluss olaplex og Redken sin hårkur) men jeg sverger til biosilk som har gjort siste finishen på håret.

  Det som er så bra med biosilk er at de beskytter håret mot varme blant annet,om du er en type som liker å bruke mye rettetenger ,krølltang osv så vil jeg hvertfall anbefale biosilk på de sterkeste !

  Det er utrolig bra for huden,den pleier hodebunnen å for tilbake fuktighet å velvære etter en hårfarging eller bleking,( dette er jo noe som kan irritere hodebunnen over tid ) de er og bevist gode resultat på eksem, blant annet atopisk, psoriasis, arr, og elastisitet i huden. De forebygger også mot rynker!

  Jeg har et skikkelig slitasje yrke å er borti mye løpet av en dag som kan gjøre hendene mine tørre å fæle, men etter at jeg begynte å bruke biosilk på hendene på kvelden så har jeg helt glatte myke hender, å de føles så fantastisk!i tillegg bruker jeg de i ansiktet og der jeg er tørr i huden. Å de virker ganske kjapt!

  Du kan og bruke den på barn. Sønnen min har barne eksem, å jeg testet biosilken ut på eksemen gass forrige uke, å dagen etterpå vær de borte! Det var helt fantastisk, han sluttet å klø å klage over de. Så biosilk folkens, anbefales på de sterkeste! De har hjulpet meg så utrolig mye på alle slags måter! Huden min er blitt mye renere etter at jeg startet med de. Håret mitt er  blitt mye bedre å ikke minst så er eksemen til sønnen min borte !

  Det er visstnok veldig bra for de som går gravide til å bruke på magen for å forebygge strekkmerker! Da de gir huden elastisitet og fuktighet! Å ikke minst så lukter den utrolig godt!

  Biosilk får du kjøpt på frisørsalonger, nettbutikker som selger skjønnhetsprodukter , og vita !de er billigere å kjøpe på nettet! Å de varer lenge. :)

  Løp å kjøp alle søtinger som trenger ekstra fuktighet her å der på kroppen! Eller om du bare trenger de lille ekstra! Kan garantere at du ikke blir misfornøyd, å blir du ... da er de virkelig noe som ikke stemmer 😙

 • Når jeg kastet deg i elven, å jeg innser tapet mitt.  Jeg tok deg inn i varmen for under 1 mnd siden. Du var helt ny for meg å ukjent, men likevel spennende. For du var noe helt annet en det jeg var vandt med. Å ikke minst så var du utrolig trofast. Jeg husker enda kvelden som den skulle vært i går. Selv om de akkurat nå er en uke siden. Synet å følelsene som strømmet gjennom kroppen der jeg såg du ble dradd med strømmen nedover den mørke elven. De tre små desperate ropene du prøvde å gi meg med de såre signalene dine.

  Joda, min flett nye Samsung s8+ jeg beklager, jeg var litt i overkant beruset å sur for skjermen din fungerte ikke lengre etter et møte med bakken. Å ikke  klarte du skaffe sjåføren jeg sårt trengte klokken 5 om morgenen.

  Jeg vil si det ble en mye dyrere tur ut en planlagt og ikke minst siste turen ut på byn på Gud hvor lenge. Alt er bare et forferdelig stress. Drikkepress, kroppspress, du skal være sosial, å da mener jeg omgås alt å alle å ikke minst ha en noe lunde god tone med alle du møter. Jeg personlig kjenner meg neste for gammel for denne festingen. Det er ikke like Morro som da jeg var 16 å alene, nå blir alt så mye mer komplisert å slitsomt dagen derpå. Å ikke minst når du kommer hjem uten mobilen din til 11k som ligger da i elven å drukner.  Jeg er evig takknemlig for at jeg signerte den forsikringen som jeg stod å tvilte på at jeg trengte, for hadde jeg ikke gjort de hadde jeg sittet mobilløs den dag i dag!

  Må bare skryte over servicen til Telia. På under en uke fra mobilen havnet i elven var saken ferdig behandlet å en flett ny Samsung kom i posten, å kjære Samsung jeg skal ikke utsette deg for det samme som jeg gjor med første mann. Haha 

  Nå har vi hatt en laaame uke med syke barn, feber å alt drit som går an å få. Så nå håper jeg virkelig vi holder oss oppegående hvertfall til vi er kommet oss hjem fra ferie. Nå er de 3 uker igjen så pakker vi bagen å reiser på skikkelig camping. ! Å jeg gleder meg som en liten unge, nesten mer en barna. Å de skal bli utrolig godt å få koblet av å kommet seg bort fra lille Førde for en stund!

 • Jeg har klart de igjen!  Heia alle søtinger !

  De som kjenner meg godt vet at jeg er de mest ustabile kvinnfolket du finner på hårfronten, å som regel så vil jeg ha de helt svart eller så skal de vøre helt blondt. Så for litt under 1 mnd siden så fikk jeg et innfall om at nå må jeg gjør noe drastisk med håret. Jeg blir så fort lei av de samme hele tiden, så de var bare å reise rett ned på butikken å handle en dunge med avfarginger ( jeg brukte da colourb4) å får dere som ikke hsr prøvd den ut, OBS den stinker skikkelig drit ! De lukter råttne egg, å ja drit rett å slett. Men den sliter minimalt på håret å er ikke blekemiddel i,å siden jeg hadde den mørkeste fargen du kan få tak i var de nesten eneste løsningen jeg hadde for å kunne bevare håret lengst mulig ut i prosessen!

  Etter 4 runder med colourb4 ( drittlukten) så kuret jeg de i en uke,å gønna på med blekingen,å første runde ble jo ikke annet en forventer, piss orange. Gønnet på med hårkur, å bleket de 2 ganger til. Å nå er jeg så og si helt hvit, jeg skal ha en runde til så de passer extentionsene men nå må nesten de stakkars håret få fred en liten mnd. Men fy så utrolig deilig ! Å jeg hadde virkelig forventet at jeg måtge gå lenger med stygg hårfarge. Men håret hsr holdt seg utrolig godt, å tuppene er ikke blitt gummi eller tørre heller. Så jeg er ganske fornøgd. Kan lage eg skikkelig innlegg om hele prosessen å legge ut bilder etter hver bleking om de er intresangt. Å hvilke produkter jeg har brukt .

  Hvertfall hello blonde life and goodbye darkhead.

 • Les mer i arkivet Januar 2018 Oktober 2017 Juni 2017