sannaae - hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

Ombestemmelser å super ubesluttsom!Hei fininger!

Jeg har jo i en periode snakket en del om denne bilen jeg driver å bygger i sammen, den som egentlig skulle kun gå på bane som en driftebil! Å nå etter mange dager med frem og tilbake tenking å surring så har jeg klart å surret meg til å få skilt på an, så de betyr jo de at de blir ingen driftebil på denne tutta ! Men igjen så gjør de faktisk ikke noe , de er en svindyr hobby, som krever både penger , helger og all fritiden din. Jeg har alltid så mye annet jeg helst vil gjøre, å jeg har to barn som jeg bruker all min tid på, så i teorien så tror jeg at de rett og slett aldri hadde blitt noe driftebil uansett, for de står ikke på pengene, men hvor mange timer jeg gidder å legge i de. Så er jeg og vel kjent for å gå fort lei av ting, jeg får impulsivplaner å skal ha de prosjektene, så går de noen mnd så har jeg funnet no nytt som virker kjekkere! Sånn som nå, nå skal jeg begynne å støype negler, haha er egentlig ganske store sprang imellom hva jeg finner på!

Jeg har og noen nye "prosjekt" på gang som jeg har tenkt å lufte litt med tiden, men frem til den dagen de er klart må jeg nesten bare holde meg i tøylene, hihi! Men håper de blir like bra som jeg satser på!

Nå skal jeg male ferdig gangen jeg driver å pusser opp, å ordne til i den nye TV stuen jeg har lager nede i kjelleren / 1 etasje av hjemmet vårt, da har og Leander en plass å sitte å se Barne-TV med vennene sine ifred når jeg og Isak farter rundt å bråker her oppe. Må alle ha en super fin kveld!

Har du noen hobbyer du brenner for ? Eller planer for fremtiden ?

 • Endelig ferie å selvpleietid!  I dag var min siste arbeidsdag før 2 mnd fri til nye kontrakten starter! som jeg har skrevet om før så har jeg et ganske mannlig yrke, å de innebærer lite dill å dall på meg i hverdagen, så nå ser jeg frem til 2 mnd ferie med masse stæsj å fokus på trening. å jo selvfølgelig ikke minst de små trollene mine da,:) 

   

   jeg har for første gang handlet på Ebay! der har de så sinnsykt mye billig, så da måtte jeg bare prøve meg lit ut innpå siden. jeg fikk bestilt meg et nytt ackryl negle sett ( for støyping) av negler, så jeg gleder meg som en liten unge til de kommer i posten. endelig skal hendene mine se litt kvinnelige ut, Fant og mye dill som nytt extentions, det er jo noe jeg virkelig trenger i hverdagen, jeg pleier alltid å handle mitt extentions hos luxus hair, men nå må jo nesten bare prøve dette fra ebay,.eller rettere sagt kina ? det stod 100% remy hair, menneskehår så håper ikke de kommer noe plastikk greier, selv om jeg brukte kun 50 kr på de, haha! så har jeg fått betsilt inn en dunke med nye øyevipper, som kostet meg bare 8 kr, så føler jeg virkelig har gjort et røverjkøp. haha!  

  er de noen som har erfaring med å handle fra ebay? tar de lang tid ? å får dere de dere bestiller ? spent spent! 

   

   

   

   

   

 • PARTYLUS!  For to helger siden kom søskenbarnet fra Stavanger,  å da ble de ikke sparing på flaskene som sto i hus, innimellom e de viktig med en skikkelig jentekveld på byen! Da ble de vors spill hos søteste silje før de bar ut på pikant som er da den uteplassen der ikke de under 20 kommer inn. Superkveld 😄

   

  Nesten helg så bære de på roadtrip me søs, da blir de grensehandel ( harrytur) å ned til Kristiansand å hente m3 kit til bmwen ! Teller dager til å  komme meg på veien igjen, de en ingenting som slår en god roadtrip med god stemning. La uken som kommer gå fort 😄

   

 • Det er Ikkje rart å være jentejente å likevell være guttejenete 😇  Hei søtinger 😘

  Som jeg har skrevet litt før på bloggen så har jeg kanskje en litt annerledes interesse if hold til hva jeg liker å hvordan jeg er som person.  Jeg er veldig opptatt av utseende og vanlige jenteting som sminke, harextensions ( noe jeg bruker hver eneste dag) fine klær å alt de en jente skal dille med føler jeg. Men igjen så tror jeg at jeg er ganske så todelt når det kommer til det dere. Jeg er forskalingssnekker  ( altså betongarbeider) å jeg er nå begynt å bygge min egen driftebil. 

   

  Er de noe som virkelig er viktig i mitt liv så er de fart og spenning , foruten min hjertegode familie bestående av de 3 kjekke karene mine. Men de å kunne jobbe fysisk tungt en dag å du tjener penger,  du trives i yrket ditt, de er fantastiske kollegaer rundt deg å du får ikke minst være ute å nyte dagene, de er så godt! Jeg er en jente som trives best i mannsdominert yrke akkurat pågrunn av det at det er mye lettere å arbeide med mannfolk, kommunisere og de finnes ikke noe slarving og bitching  på arbeidsplassen. De er kanskje en porsjon grovere humor og den mannepraten som følger med dessert mannfolka men de er nesten bare artig å høre på en hel dag en å vite at du skal gå å spre drama ilag med andre på en arbeidsplass ! De er mye bedre å være en handywoman  som får til de hun vil en avhengi av at alle andre skal ta i de tunge takene for deg 😄 

   

   

   

 • Mitt lange opphold er over 😄  Hei søte dere 💕

  Nå har jeg hatt meg en lang pause fra bloggverden og bare fokusert på de daglige å nye rutiner å komme seg inn i , jeg startet i ny jobb på nyåret å har virkelig kjent på kroppen at de har vært utfordrende å fantastisk godt! 

  Jeg har så ufattelig mye på hjerte som jeg vil dele med alle dere rundt om, så jeg vet nesten ikke helt hvor jeg skal starte. Nå venter de 2 mnd ferie før jeg begynner 100% etter permisjon med minste mann!  Jeg er også på jakt etter et supermenneske som er flink til å lage til headere å design på bloggen! Jeg er som sagt før Ikkje noe super smart på elektronikk så det er noe jeg virkelig ikke forstår meg på. 

   

  Er DU god på headere og design? Gi meg en headsup  💕💕 

      

 • Les mer i arkivet Januar 2018 Oktober 2017 Juni 2017