sannaae - hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

Nå er jeg drit lei!Heia bloggverden! Jeg har virkelig startet dette innlegge kjempe bra med den fine syte overskriften, men innlegget er så ikke mye bedre har jeg på følelsen. De er da 17 mai, juuhuu! Joda de blir en superfin dag, men så er de alt som må gjøres før denne dagen Da, alt av klær må være klare, bunadene , dressen til samboeren å ikke minst søljene.. Å de har seg sånn at dette supre rotehode her har klart å legge "søljene" på en så lur plass at jeg ikke finner de igjen, å mamma som har styrt på for å få klar bunadene er ganske så forbanna for at jeg ikke har funnet desse tåpelige søljene.. Ja akkurat nå så vil jeg bare loffe rundt i pysjen å ikke vurdere noe som helst.

Så på toppen i alt kaoset så er de den fantastiske husvasken. Er de noe jeg virkelig er lei av for tiden er den evige runddansen med husvask,  vaske å brette klær, lage middag å igjen vaske. De frister sånn å bare ansette en vaskedame Haha, som kan gjør alt de dere kjedelige så jeg kan bruke tiden til annet. Men så enkelt er de dessverre ikke heller, for å ha fremmende til å gå rundt å surre i sitt eget hjem er lite fristende de og, så de ender vel opp med at e må berre holde på sånn til e dør en gang. Haha huff!

Nå har jeg hvertfall fått vasket hele overetasjen å dekket bordet til frokosten i morgen, å føler meg egentlig ganske fornøgd! Så nå skal jeg surre på sofaen en halvtime å sjekke en dunge med varsler å eposter før de e tilbake til  mine harde å brutale gjøremål,.

Vart  hvertfall fornøgd med frokostbordet! Jeg elsker å pynte å lage til skikkelige svære måltider, ingenting er mer sosialt å koselig å ikke minst en bra start på dagen med en god frokost der alle er samlet. Til vanlig spiser barna frokost i barnehagen mens jeg og Hans spiser den i bilen på vei til jobb,haha så helgen er alltid mer kjekkere når vi alle samles. Nå får jeg vel snart vurdere å jakte videre på de utrolige flotte søljene mine som ligger en eller annen plass å lure, ellers får e gønne på med masse bling smykker å bunad i morgen. Da blir vel mest sannsynlig ikke ho mor så fornøyd. Blæ for en dag.

 • Mine sommerplaner ♥️  Heia bloggere! Nå har jeg endelig laget meg en noe lunde plan på hva vi skal til med i sommerferien, å jeg gleder meg noe helt sinnsykt!jeg har alltid vært et reisemenneske å de å ikke har fått vært på sommerferie på 4 år er heelt grusomt! De har jo selvfølgelig vært litt av grunnen for at jeg har gått gravid, et friår uten jobb å økonomien har ikke strekt til noen plasser! Men i år så reiser jeg og barna å bestevenninden min å datteren hennes til Sverige! Så i år blir de skikkelig campingliv, å jeg gleder meg noe så utrolig, late dager på stranden, fornøyelsesparker å grilling på kveldene ,jeg har ikke ord på hvor mye jeg gleder meg til å få kommet meg på veien!

  Jeg har da blitt veldig glad i den originale betakaroten , å jeg som aldri blir brun i solen har faktisk fått god farge på bare denne uken vi har hatt sol! Så den anbefaler jeg alle som vil prøve ut betakaroten! Jeg drikker og hver morgen og kveld et glass sitronvann for finere hud, for immunforsvaret å ikke minst så er de rensende for kroppen så de kan og bidra til vektnedgang, jeg er hvertfall utrolig glad i sitronvannet hvertfall, så de anbefaler jeg og å teste ut!

  Denne sommeren og så skal jeg har klart å fått ferdig banebilen mi ,som jeg har snakket om i flere innlegg, siden jeg skal ned på mitt første treff i september å kjøre. Jeg kjenner at jeg gleder meg no helt sinnsykt til å vise dere bilen jeg har brukt en evighet på å hvor bra den er blitt ,men så kjenner jeg at jeg gruer meg noe helt sinnsykt til å kjøre ilag med så mange erfarne sjåfører! Men jeg får trøstende ord fra samboer at hvert år er de nye "amatører" der nede så jeg ville nok ikke være den eneste ferskingen!så håper virkelig vi får bilen opp å gå nå så jeg kan bruke en del kvelder i sommer på å bli kjent med bilen, å lære meg kjøreteknikken så ikke de første jeg gjør når jeg kommer ned blir å kollidere eller sprenge hele bilen i fillebiter!

  Legger med et sneakpeak bilde fra bilen, den blir så søt ! Hihi

  Jeg tenkte og å lage et innlegg om hobbyen min ( banebilen) å den sporten jeg er innenfor i et eget innlegg. Jeg har alltid vært utrolig interessert i bilsport å generelt biler å fart  men dette kan jeg ta i et eget innlegg senere. 😚

 • 17 mai planlegging  Hei fine bloggere! I dag skulle jeg egentlig vært på arbeid, men migrenen hamrer for fullt inni skallen på meg, så har jeg fått ut noen nye medisiner som  Skal hjelpe mot hodeverken, men hver gang jeg tar den får jeg ti ganger mer smerte så jeg må bare droppe hele greiene. Nå har jeg spist en dunge med paraceter å sovet å kjenner de endelig begynner å slippe taket på meg! Å i dag har jeg over tusen ting som skulle vært gjort, vaske huset å ryddet på utsiden for der er bare kaos akkurat Nå, jeg skulle vært borte hos mamma å de å hentet ut bunadene å de,å ikke minst finne frem søljene mine som jeg har vært så flink til å rote bort! Med andre ord så har jeg virkelig ikke tid til dette migrene tullet i dag.

  Jeg føler meg så utrolig heldig som har den gode bestemoren som jeg har som har stått på for å sy helt i fra grunnen to nye gutte  bunader til dessa små bøllefrøene mine! På en uke har hun jobbet på spreng for at de skulle få klare  bunadene sine. Jeg setter så utrolig stor pris på de at jeg har virkelig ikke noen ord, takk besta du er gull!💞

  Nå skal jeg prøve å sove ut dagen til de små ska hentes i barnehagen, for da finnes de ikke tid til å ligge på latsiden. Så kommer prinsessen min Iris ned med  blåshampoen min igjen for nå har denna damen bestemt seg for å bli blond igjen, å etter en runde med avfarging sitter jeg igjen med rødt hår. Hehe ganske sexy, så da er de grett å få prøvd å tonet denne hotte rød fargen litt ned! Håper alle får en superfin dag, å holder seg friske å raske til 17 mai! 😚

 • Eks russetreff  Hallå bloggen, nå har det vært en evighet siden jeg oppdaterte siden, å de litt fordi jeg bare har vært utrolig lat. Hehe noe som ikke er helt bra ! I helgen som var skulle jeg kjøre russebilen til lillesøs på russetreff, så jeg fikk med meg den andre søstra mi til å holde meg med selskap, ellers hadde jeg dødd! Å treffe levde opp til alle forventninger det, fulle folk, folk som skulle slåss, klining å folk som rullet i sitt ege spy, å masse skriking! Men men vi alle har vel vært der en gang , tenke e ?

  Lørdagen så bestemte jeg å noen venninder for å slenge på oss russebuksene å hive oss med på eks russetreffet som blir arrangert hvert år, å alle årene så har de ikke passet for meg men i år klaffet det perfekt, så vi drog på oss den gammle skittne buksen å heiv oss ut på bølgene. Å denne kvelden endet i katastrofe for min del, jeg ble rett og slett altfor full. Etter en uke med mye hard jobb, lite mat ( jeg har faktisk bare ikke hatt tid til å følge opp alle måltidene jeg skulle hatt) å lite søvn endte de opp med at jeg vart så kanondritings å jævli å sur , at jeg rett og slett skulle bare holdt sofaen den kvelden. Så etter denne lørdagen her så skal jeg ærlig innrømme at jeg virkelig har klart å skremme meg bort fra flasken, for sånn som jeg ble den kvelden der vil jeg aldri bli igjen. Så nå ska denne fantastiske russebuksen pakkes bort igjen, å jeg tror helt ærlig ikke at jeg vil pakke den frem igjen til neste år, haha !

  Jeg tror de er noe som skjer med et menneske med en gang du tar på deg den buksen der, du blir "udødelig" å alt av regler forsvinner liksom bare, du er din egen hersker? Haha tror vi hvertfall. Jeg vet hvertfall de at dette var virkelig ikke noe for meg, eneste kvelden endte opp med var mye krangling, å kaste pengene ut av vinduet , så de er noe jeg virkelig ikke er intressert i igjen!

  Å ja jeg var svartruss! Å de er den mest fortjente russen! Vi er klare for arbeid! Booya!

  Å joa på toppen av kvelden mistet jeg favoritt brillene mine som jeg hadde kjøpt noen timer før, så de var et skikkelig tapsprosjekt, med andre ord ! Hehe

 • Les mer i arkivet Januar 2018 Oktober 2017 Juni 2017