sannaae - hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

Her knuste jeg nesten nakken minjeg har alltid vært utrolig inntresert i bil å motorsport, å var så heldig å finne meg en mann som faktisk drev med alt dette bil greiene. å i fjor september var første året jeg var nede på Gatebil på Rudskogen, noe som var sinnsykt gøy. det fantastiske bil miljøet å alle var så utrolig imøtekommende mot alle, ukjente kom bort for å se hva du hadde, å vi kunne gå rundt å se på andre sine å eigerene var like hyggelige å pratet å sto på. vi reiste ned Torsdags morgen å hadde første tur på banen fredags morgen. da var samboer så uheldig å havne ut i grusfellen, siden de var glatt i ene svingen, å jeg hadde selvfølgelig en for stor hjelm på meg, så når vi fikk en bråstopp så reiv hele hjelmen omtrent av meg hele hode. jeg husker enda kor jævlig den følelsen var. det kjentes ut som noen tok tak i hode ditt å drog det mot seg alt de kunne. Når du kjører ute på banen så er det nesten helt umulig å kommunisere med hverandre siden det er så mye støy, så samboer trodde alt var grett så han fortsatte kjøringen en 2 - 3 runder til før vi kjørte av banen. Det var omtrent helt umulig å få av seg hjelmen, halve nakken å skulderen min hadde hovnet opp å nakken hadde stivnet helt, så jeg reiste bort på sykestuen der jeg fikk beskjed om at jeg kun har strekt muskulaturen en del så jeg skulle ta det med ro resten av dagen, noe som var drit kjipt siden vi nettopp hadde kommet ned, så mens karene skrudde bil å kjørte på banen tok jeg og dama til en av de som var med ned å reiste over til Sverige å shoppet. Lørdagen så var jeg nesten mer hoven i nakken men jeg tok meg en ny tur utpå banen, siden jeg følte at jeg fungerte grett nok å har hatt låsninger i nakken før så tenkte det gjekk fint, noe det gjorde på selve banen. men det var ikke mange rundene før jeg måtte av siden hjelmen var så ufatelig tung å ha på hode. Så hele treffet vart omtrent ødelagt av en liten smell, som egentlig ikke skulle vært alvorlig for noen. hele turen hjemover var grusom, jeg kunne ikke finne en eneste god sittestilling, å vi hadde da 8 timer i bil foran oss. jeg husker jeg hadde egentlig lyst å bare hoppe av på første hotell jeg kunne finne for å legge meg inn i en god seng å sove, å migrenen hamret løst, å hadde for så vidt gjort det hele helgen. Når jeg endelig var kommet hjem sto mine to små å ventet spent, for vi hadde jo tross alt vært borte ifra de i 4 dager, så når jeg skulle løfte opp Isak for å gi han en klem husker jeg at de smalt bak i nakken, å det kom en grusom smerte, det er den jævligeste smerten jeg noen gang har kjent på, jeg skulle heller ha fødet en gang til, så jeg  hadde ikke noe annet valg en å ringe sjefen å gi beskjed om at jeg ikke kom Mandagen på jobb for jeg måtte inn til legen for en ny kontroll. 

Møtte opp på legekontoret klokken 08.00 siden jeg fikk en hastetime grunna nakken, å vart sendt rett på sykehus, der tok jeg alle slags former for røntgen og skanning av hode, nakke, å ribben. på ene bildet viste de uklart noe bak i ryggmargen mellom skulderblandene, å jeg fikk på meg en krage jeg skulle gå med. Noe som var TI GANGER værre å bruke, siden den støttet seg ned på nakken. den måtte jeg sitte med hele dagen mens jeg var inne på tusen forskjellige kontroller. Første legen kom inn å begynte å snakke om et brudd på ryggmargen, men han ville ta en ny sjekk, å etter hvor mange timer så fikk jeg resultatene på nedsatt evne i venstrearm, strekt ryggmarg mellom nakkepartiene å opp, strekk i musklatur på venstre side å en kraftig wiplash. Wiplash kunne vare i mange år, å jeg så egentlig for meg at hele læretiden min skulle gå i dass, å det som var det fæleste med hele greiene var at jeg nett hadde startet som lærling, jeg fikk jobbe 1 og en halv uke før jeg vart sykmeldt, noe som var helt forferdelig grusomt. så jeg så igrunn for meg at hele tiden frem til jul skulle gå til hjemmetraking å det var det. etter to uker så startet jeg på arbeid igjen, å fikk tilrettelagt arbeidsoppgavene, sånn at jeg kunne få startet i de små igjen. å den dag i dag så har jeg utrolig nok ingen plager etter smellen!


IMG_1351

Men med dette innlegget så vil jeg vise hvor utrolig viktig det er med sikkerhets utstyr, selvom du bare sitter på. det er utrolig viktig å passe på at alt utstyr passer deg å ikke er for stort, for det kan være livsfarlig! det er helt utrolig hvilken krefter som er i sving, å det er virkelig ikke noe å kødde med! Jeg skal ned igjen i år, å da er det jeg som skal kjøre for første gang. bilen min er snart klar å jeg gleder meg utrolig mye til å kaste meg ut igjen på banen. men jeg skal virkelig passe på at mitt utstyr passer perfekt, for dette er virkelig ikke noe du vil ødelegge deg selv på resten av livet for slurving av utstyr! å det gjelder omtrent all sport, å ikke bare motorsport men alt! pass på at utstyret ditt passer deg, å det er kun du som bruker det. å blir det skader på det så skift det ut før du starter igjen. Jeg var utrolig heldig, å det er jeg evig takknemelig for i dag. ! 

 

 

 

 

#ekstremsport #uheldig #mamma #bilsport

 • IMG_1351  IMG_1351
 • Helgen som var!  Denne helgen har vært så utrolig god, helst sinnsyk god! jeg har faktisk ikke gjort noe føler jeg, Kom hjem fra jobb på fredagen å barna var kommet seg i seng, var det bare å sleppe hele kroppen ned i sofaen å ligge der å se på film, å jeg kan ikke huske sist jeg gjorde det en gang, livet er for hektisk for øyeblikket, å ukeplanene mine står på spreng for alt som skal gjøres, eller huskes. Jeg kom og på der jeg lå på sofaen å koste meg at jeg har får sikkert 10 gang glemt førskolekontrollen til Leander, så jeg må igjen ringe inn å beklage meg å bestille ny time. ( å no starter det å bli flaut) jeg bare forstår det virkelig ikke, men det var så hektisk på arbeid fredagen at jeg bare glemte bort alt.   

   

  Lørdagen så hentet jeg bestevenninden min å vi vart sittende å drikke vin å glane på tven å bare prate, nå er de lenge siden jeg har sett henne å i det hele tatt hengt med henne så de var utrolig kjekt etter gammelt, å de værste er at vi bor bare 10 minutter unna, omtrent men tiden strekker virkelig ikke til, til noe. lørdagen ente opp med at den galne snuppa kom brasende inn døren med 3 - 4 bæreposer med stæsj å øl å var ganske så klar for å komme seg ut på byn, men jeg hadde da hoppet i min fantastiske fancye joggeklær så det endte opp med at vi ble hentet å slapp av desse to tuttene på Pikant i sentrum å hjem igjen på den gode sofaen. Så det må være den enste "stressende" hendingen som har skjedd for meg denne helgen. 

     Nå har jeg tenkt å ta meg en evig lang å varm dusj, å legge meg ned igjen på sofaen å bli liggende å håpe det går en bra film eller noe i kveld, jeg kjenner det at jeg er langt ifra klar for arbeid, så jeg gruer meg til Mandagen. men nå nærmer det seg heldigvis sommerferie å jeg er allerede startet med nedtellingen. hihi. håper alle har hatt en super fin å rolig helg. 

  Blogges :*

   

  #mamma #hverdag #hektisk #avslapping 

 • ♥Uken som har vært♥  Da har jeg tenkt til å starte med en  ukes update, å denne uken har igrunn ikke vært på topp utifra det jeg hadde i planene, med påsketurer, mye aktiviteter ute, å få tilpasset kite på bilen min som nå og faktisk er snart klar for bane, hihi ♥

   

  Ukens Høydepunkt ♥

  i starten av uken så reiste jeg og søstra opp til Måløy for å levere eldstemann til påskeferie, der hadde pappaen til Leander laget den store biff middagen, å det er jo min favoritt mat! jeg kan med handen på hjerte si at den fyren der lager Norges beste biff, for sure! Så har jeg og lille Isak fått mye kvalitetstid sammen nå som vi ikke er i arbeid eller barnehage, noe som er utrolig godt til tider ♥    

  Ukens Nedtur !

  det må virkelig vær når Isak vart syk på den eneste fineste dagen i påsken, å grillplanene mine røyk i dass, inn å ut på akutten å lange netter uten noe form for søvn i det hele tatt, men det er vel en periode som alle foreldre må igjenom, men uansett fryktelig kjipt når vi har så mye regnværsdager så velger de de fineste dagene å bli syke på, kanskje et hint jeg må ta ? 

   

  Ukens opptur♥

  for å være helt ærlig, ikke for å virke teit eller gammel, selv om jeg nesten føler meg litt gammel når jeg skriver dette, men det må faktisk være å få ta seg en lur midt på dagen etter alle desse tullenettene, å mamma som lagde verdens beste lammelår middag, så jeg slapp å vurdere å løfte fingeren for å lage til noe middag i dag.    

  Ukens irritasjonsmoment!

  Det som har irritert meg mest denne uken er stengte butikker, det er alltid noe man glemmer å handle eller gjør når det er sånne helligdager, så er det dette været som er så utrolig demotiverende, med snø, slush å pissregn. jeg har ofte vurdert å pakke baggen, barna å mannen i bilen å flytte ned på østlandet.!   

  Ukens innkjøp♥

  Denne uken har jeg kjøpt inn en haug med motordeler til bilen, å bensinsystemet, jeg hadde aldri trodd det skulle bli så dyrt å bygge en bil ifra grunnen av, selv om jeg har en mann som jobber med dette til dagen og har mye rabatter på ting å tang, men der tok jeg virkelig feil.! så nå har jeg fått hamstret nye deler, å ting starter å ta form. Bilen er nylig lakkert for 2 ukers tid, å lakken er aaamazing, den er full i glitter så med en gang solen treffer glittrer hele bilen, er rett og slett startrucked av hele bilen!   

  Akkurat nå♥

  har jeg nett kommet inn dørene igjen etter en liten tur ut med min bedre halvdel Iris, hun hentet meg for å kjøre meg ned på best å handle en cola å opp igjen, så nå sitter jeg på sofaen under teppet å skal se ferdig en episode med Favoritt serien min for tiden som er Kardashians. Så har jeg og funnet klinikken jeg skal til Juviderm fillers, så jeg gleder meg sinnsykt til å få kommet meg av gårde å fullført det. 

  Håper alle bloggere har hatt en superfin Påske og er klare for å komme tilbake til hverdagen, det er hvertfall ikke jeg ! hihi, men snart sommerferie♥

   

   

  #mamma #hverdag #bil #barn 

 • like humørsyk som været !  Hoola bloggere! Denne dagen startet så alvorlig dårlig, å da mener jeg sykt dårlig og! Jeg skulle skru på en alarm i natt for å sjekke feberen til Isak og alt de , men de jeg klarte å gjør va å skru på den vanlige alarmen som jeg bruker til hverdagen som da ringer halv 6. Isak våknet i halv 3 tiden i natt av seg selv så jeg tenkte ikke noe mer over dette alarm styret før småen stod i sengen sin å hoppet å var klar for å stå opp, fader meg halv 6(!!!!) om morningen. Så vi har ligget på sofaen nå i 5 timer å halvdubbet til barnetv.

  I forgårs hadde vi de kanon været, helt skyfritt å ikke en eneste sky på himmelen, nå snør de, regner å er så surt, jeg har da kjøleskapet fullt i grillmat som ska rett i frysen, å humøret burde blitt med ned i den kjøleboksen for dette er så "not fun!" Denne vinteren synes jeg skal ta slutt noen år, helst. Jeg er så drit lei regn å slaps, jeg trenger sol å varme! Å vurdere sterkt å bare bestille meg en sydentur i sommer for å komme oss ned i heten! Nå som Isak endelig sover luren sin igjen skal jeg suse gjennom huset å få ryddet og vasket litt klær, før vi skal bort til mamms å få lammelår middag, oh de skal bli godt!

 • Da starter den evige hårherjingen igjen!  Jiizz dette håret mitt forandrer farge hver mnd føler jeg, men av alle ting så har jeg kun to farger jeg vil ha, å det er da enten blå sort eller platina / grå. å nå tenker jeg faktisk å starte på den evige prosessen igjen, det nærmer seg jo sommer å da er de jo ekstra digg med lysere looker, er det noen som har en bedre måte en det jeg har tenkt å utføre / har utført hver eneste gang så skrik ut! men nå tenker jeg faktisk å starte med å avfarge håret en del, å klippe de litt kortere, jeg er en stor tilhenger av hair extentions, så om det originale håret mitt er litt kortere en vanlig dør jeg ikke av den grunn, pluss at det er mer gunstig for meg på jobb å ha kortere hår, hehe! så nå denne mnd blir de klipping, å kuring, siden tuppene av håret mitt er så mettet på farge at de kommer ikke til å lysne en gang, det har jeg stor tro på hvertfall! er større fare for at det faller av en at de lysner, hihi. så nå er jeg overgiret på å starte med håret, jeg elsker forandringer, å trenger noe nytt å spennende ganske ofte føler jeg, jeg går ganske fort lei av ting å det har jeg merket koster fort en del, haha! 

     åååååå så jeg savner det blonde håret, ! er vel bare en ting å gjøre, :*

 • Du skapte KAOS for meg å andre i dag!  Da har jeg endelig lagt Isak for natten, å håper virkelig han får en god natts søvn, noe vi sårt trenger begge to! dagen i dag fungerte ikke helt etter sofaplanene heller, først tok vi feberen som viste 41.8 grader, å jeg ringte som en desperat ned på legevakten for å be om hjelp, der fikk jeg beskjed om å pakke småen i bilen å komme meg så kjapt ned som overhode mulig for det var livstruende. Men det var liksom noe som ikke stemte siden han var til stede, han fokuserte på både tv og meg, å kommuniserte, så jeg rotet frem den gammle rumpemåleren som viste 39.1. Så var det å ringe ned igjen på legevakten for å informere om den nye målingen, å de beroliget meg med at det var den jeg skulle gå utifra, å bruke fremover, men vi skulle ta kontakt igjen om formen ikke kom seg å feberen ikke hadde sunket. så vi slengte på en film å sovnet på sofaen begge to, å når klokken nærmet seg 5 våknet Isak å hylte å var helt ifra seg, å hadde vondt overalt, å ikke er det enkelt å finne ut hvor den lille 2 åringen har vondt henne når han er helt hysterisk å smokken skulle absolutt ikke ut, å kosebamsene skulle være foran ansiktet. Så jeg ringte ned igjen til legevakten å fikk meg en time halv 7 for en sjekk, det var den kvelden for å si de mildt! pakket baggen full i bleier, vannflasker å kjeks, ( i et lite håp om at han ville ha noe av de ) å der  ble vi sittende, med en gåen Tv, en dame som hostet å snørret utover hele venterommet å en gammel mann som snakket høylytt med følget sitt om prostataproblemer.. ikke det at jeg vet helt hva prostata er for noe, men noe er det i hvertfall, på han så hørtes det ikke så behagelig ut. Å etter en god 2 timers venting på rommet kom vi endelig inn, der ble de tatt en del prøver, å CRP test ( om jeg husker riktig) som vi måler verdiene i blodet på, til vanlig så ligger vi på 5-8 men lille Isak hadde da 130 i verdi, og fått streptokokk infeksjon i halsen å mandel betennelse, som forklarer hvorfor han hadde så vondt i hode å ikke ville ha noe drikke eller mat. Så da bar det hjem med antibiotika kur, å stikkpiller. Å endelig no har han kommet seg i seng og sovnet. Så nå skal jeg prøve å få me meg en hel film på TVen, har hvertfall et pittelite håp om at han sover litt hvertfall. 

  I morgen skulle egentlig godeste storebroren komme hjem etter pappa uke i Måløy, men siden Isak er blitt så syk, å samboeren jobber døgnvakt til tirsdags morgen vart jeg å pappaen til Leander enig om at han skulle få ha en ekstra dag hos pappaen sin, så passer de så fint at de kommer mandags morgen, da er det meldt det nydelige været, å det er klart for sesongstart på Gokart trening igjen, så da satser jeg på at feberen på Isak har tatt kvelden å formen er oppe å går, så vi kan få oss en fin avslutning på denne kaotiske ferien med grilling, Gokart å mye morro ute i finværet.  

  nå er det filmtid å slappings på sofaen , peace out ! :*


  joggisen er på å ruskesveisen, for i dag har det vært en skikkelig innedag ! boom.
   

 • 41.8 i Feber, Feberfantasier å påskeaften  I går kveld fikk jeg hjem en liten pjusken tass som selvfølgelig hadde fått feber igjen, å jeg synes det er så utrolig fælt når de små blir syke. i hele går kveld å natt har jeg sprunget frem og tilbake, med drikke, stikkpiller, snytefiller å bleier. å jeg antar at denne natten blir helt lik. men vi fikk sovet til klokken var halv 10 i dag noe som er luksus i mine øyne, siden vi alltid er oppe klokken 6 om morningen. så i dag har vi tilbringet morningen i sofaen meg påskeegg å mikke mus på tv skjermen, det er da en av 1000 favoriter her i hus. jeg ringte ned på legevakten for å høre hvorleis det var å ta med en febersyk liten rett utenfor døren å ned på butikken for å handle noe mat, siden de har vært stengt her i to dager så var kjøleskapet og medisinskapet begynt å tømme seg, heldigvis skulle du gå fint så lenge han hadde gode klær, men ikke for mye klær. så vi ventet til formen var bra, pakket oss inn i en god lekedress å suset ned på butikken å opp igjen. Når vi kom hjem var Isak begynt å bli slapp igjen å ville ikke noe en å bare ligge under pledde sitt på sofaen, nå var det over 6 timer siden han fikk siste stikkpillen så fant ut at jeg skulle måle feberen på han igjen, 41.8 (!!!!) fikk jeg som temperatur, å jeg kjente bare angsten kom klatrende, så jeg ringte ned igjen på legevakten, å fikk beskjed om å komme inn med en gang da dette visstnok var livstruende. men jeg følte ikke helt at det stemte, siden jeg har fått informasjon om at når feberen er så høy så svever du igrunn mellom liv å død, du er ikke tilstede eller tilsnakkelig, så jeg rotet meg frem til en måler som skal stå i baken, å den viste heldigvis 39.1. Så det er faktisk første gang jeg har vært lykkelig for å måle feber på barnet mitt, det er nok ikke så kjekt for den lille som ligger der å ikke er i form, men å måle 39 var rett og slett fantastisk, så nå har vi pøset på med nye stikkpiller å feberen er startet å gå ned, å disney chanel er blitt spennende igjen. Ringte ned igjen på legevakten for å gi beskjed å høre om jeg fortsatt skulle komme ned igjen, men da var det ikke fare, da skulle vi bare se an formen å feberen å eventuelt komme inn igjen løpet av dagen om ikke feberen roet seg.   

  I Går kveld så snakket Isak veldig mye om en mann som var inne på rommet vårt, "rare mannen mamma" å møa, så vi har hatt en natt med både kuer, å rare menn å feber. så jeg tror vi et tilfelle av feberfantasi oppi dette her, ikke det at jeg har lest så mye om det men har forstått at dette ikke er farlig. men det var lite hyggelig å prøve å finne natteroen i mellom slagene når de var snakk om mannen på soverommet, å jeg som er så utrolig redd spøkelser å overnaturlige ting fikk ikke mye blund på øynene før de begynte å lysne i 5 tiden i dag. så jeg håper virkelig at natten går bedre å det er litt mindre skummle menn på soverommet vårt, hehe. Nå skal vi bruke hele påskeaften på sofaen med barnetv, snop å taco i kveld, å det tror jeg skal bli ganske deilig å ha en dag der du trenger å gjøre minst mulig, å kan bare ligge å kose med småen.    

  Håper alle får en superfin Påskeaften, vi skal tilbringe den på sofaen med kosebamsen å barnetv :)

   

  #familie #Barn #mamma #hverdagslivet 
   

 • Hvor er den fantastiske styrken din, guurl?!  Jeg her prøvd i mange mange maaaange uker, mnd, år på å slutte helt med nikotin, nå er jeg så lei av snusen, lei av pengene som går i den, å ikke minst lei av å se ut som en som har fått seg en på trynet, rett og slett. det koster så utrolig mye penger, å jeg bruker faktisk en hel boks for dagen etter at jeg sluttet helt med røyken, jeg hører ofte hvor bra det er for at jeg sluttet med sneipene, men hva med snusen da  ? er ikke den nesten like skadelig, bare på forskjellige måter? uansett så går jeg ikke rundt å stinker askebeger som røykere gjør, for det er helt grusomt! kan ikke forstå at jeg selv har gått rundt sånn som det der.! en røyker stinker både ned hus, å bil å ikke minst når de bare er rundt deg lukter du like surt som dem. nei fysj jeg er glad jeg er ferdig med det drite der! 

  nå har jeg ikke gått 110% inn for snuskutten, men det er bare noe i meg som sier at en uke til skader ikke, haha! men det er vel angsten for alle abstinensene, vektoppgangen, å ikke minst de å savne noe som var der hele tiden. sist jeg prøvde holdt jeg meg en uke, de var minimalt med søvn, jeg var så aggresiv å hissig, rett og slett en tikkende bombe, det var helt forferdelig, stakkars samboer for å si de mildt! å ikke minst rastløsheten, eneste positive med alt det var vel at energien var på topp hele tiden, jeg klarte ikke sitte stille et minutt en gang, men med en gang noe ikke gikk min vei var livet en tragedie, rett og slett en hormonell ustabil kjerring som suset rundt mellom alle gjøremålene pluss alt det ekstra som snek seg imellom. jeg fikk hvertfall pusset ned spisebordet, å stolene å oljet det, lagt nye trappetrinn i trappen som såg helt grusom ut, å ikke minst oljet sjenken. så nå denne mnd skal jeg jobbe med å legge om hele kostholdet, kutte ut alt av sukker å drit, å komme meg inn på en god tone med lavkarbo dietten / livsstilen å komme meg inn igjen på treningsstudio, så får vi bare prøve å "glemme" igjen penge og helseslukeren hjemme. 

   

  å for dere som aldri har prøvd snus, ALDRI prøv det ! det er grusomt, rett og slett umulig å bli kvitt om du er like svak som meg, haha jeg føler jeg kunne kastet pengene i do, for det eneste du får igjen av snusen er en slankere lommebok, stygge tenner å dårlig ånde! så mitt råd til alle dere nysgjerrige, aldri start med det, det er ikke verdt det! å det er definitivt ikke noe kult! 

   

  nå skal jeg bare krølle de slappe å sminkeløse tryne inn i teppe å glane film til sengen kaller, Isak har selvfølgelig fått feber på den fineste dagen i påsken, noe som ikke kom som en bombe, så da blir de film, snop (!!) å taco før vi går all inn for sommerkroppen etter påskeferien!    

 • Les mer i arkivet Januar 2018 Oktober 2017 Juni 2017