sannaae - hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

Verdiene i min hverdag ❤De finest så mye glede iløpet av en hverdag, men de som jeg er mest takknemlig for er de jeg har rundt meg . Jeg har en utrolig sterk og sammensveiset familie, en fantastisk samboer utrolig mange gode venner , fantastiske arbeidskollegaer, og de to vakkreste guttene som er midtpunkte i livet .

De å bli mamma har endret livet mitt totalt, alt ble snudd på hode men alt fikk nye verdier , å små ting som kanskje ikke betyr så mye for et menneske uten barn kan bety alt for en forelder. Gleden av første stegene, første smilet, latteren å ordene . Jeg er en veldig familieperson, jeg elsker et stort nettverk å alt som har med familie å gjør, nå har jeg to barn som gjør dagene både utfordrende men verdt å leve for , å jeg vet jeg skal ha to til før jeg er i nårheten av å runde 30. De er noe med de å bli en ung mamma, du har mer overskudd i hverdagen, du orker å delta på mer , å jeg føler og at en ung mamma har så mye mer energi å gi i hverdagen til barna sine , vi er unge selv og til tider mer barnslig en en eldre mor , så all creds til unge mødre ! 🎀

Nå er eldstemann 6 og skal innskrives på skolen! Jeg kjenner de er nesten litt grusomt hvor fort de små vokser, de føles ut som de var i fjor jeg fikk ham i armene mine for første gang, tiden bare flyr forbi å hver dag er de nye opplevelser og minner å ta vare på, jeg kjenner på meg at til bare å være 23 år gammel føler jeg meg urgammel, ! Hehe , i dag skal jeg og eldstemann bare kose oss hjemme siden feberen og kvalmen har for tusende gang meldt sin ankomst i hus!

Håper alle får en super dag, nå ska vi bare kose oss med mye film å serier i drittværet🎈

 • Lakkering under prosess !😁  Nå er jeg så heldig at min aller beste venninde er me meg på laget til å få ferdig bilen til sommeren, hun er da lakkerer å har tatt på seg hele lakkprosjektet! Hun har da funnet den lækkreste lakken jeg har sett på lenge ! Jeg hadde kun et krav til lakken å de var at bilen skulle bli helt sort, noe den blir bare med en liten vri😁 den er full i glitter! Med en gang solen / dagslys treffer glitter hele kjerra, de er bare så ufatelig lækkert, klarer ikke vente til Få tatt den ut av garasjen 😁 nå i kveld å de fleste kvelder fremover blir de fullt kjør for å få ferdig bilen, de er så utrolig mye som gjenstår, men igjen så lite , så nå er de bare å vente på de skjønne små skal sovne så mammsen får kommer seg ut igjen i garasjen å fortsette med buret, å får dere som ikke er oppdatert på bilsport osv, så er bur noe som er pålagt som skal beskytte deg går du på taket, haha !

  Nei nå er de nok bilprat på meg, håper folk har en super søndags kveld videre , 😁

 • Etter 1 års opphold har mye forandret seg!  Nå er de faktisk 1 år siden jeg oppdaterte bloggen sist ( sånn ca hvertfall ) da alt har vært fulle dager med jobb, to små barn å faktisk bilbygging! I år håper jeg at jeg faktisk kan starte med trenigen jeg har jobbet mot å få til.

  Nå skal jeg skrive en liten story om meg for de som lurer på hva jeg er for noe .:)

  Jeg er en jente på 23 år, vart gravid som 16 og fekk mitt første barn som 17 år, jeg er under lære å jobber som forskalingssnekker , for to år siden fekk jeg en liten gutt som nå er 2 år . Jeg er veldig intressert i motorsport å driver nå å bygger meg en banebil , bmw e30 som jeg håper skal være klar til drift til sen våren. Denne bloggen kommer til å handle om min hverdag, på jobb å hjemmebasis, bilprosjekte og kjøringen min å hva ellers en vanlig jente liker av velvære å dill. Jeg er en jente med sterke meninger og kommer som regel best overens med gutter ( da jeg faktisk kun oppholder meg sammen med når jeg er på jobb, å hjemme haha )

  Hva er dine interesser og hobbyer ? :)

 • Les mer i arkivet Januar 2018 Oktober 2017 Juni 2017