sannaae - hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

ROLIG DAG I HJEMMET!I dag så har det vært en inne Dag igjen, siden eldstemann har selvfølgelig blitt syk! Så da har jeg fått litt tid til å begynne å sortere litt her og der, siden han er blitt så stor at han like helst å få ligge i fred å ro å se Barne-TV.

Desse siste 2 ukene har begge barna vært av og på syke, feber å kvalme, så jeg har vært minimalt på jobb. Å på desse dagene jeg har gått hjemme kjenner jeg at av en eller annen grunn så har jeg stresset mer, jeg sover ikke om nettene omtrent, noe jeg ikke har gjort de 3-4 siste mnd. Ikke vet jeg hva det kommer av men hverdagen min har kanskje blitt litt for mye, jeg har alltid vært ganske sosial å utadvendt men kjenner for tiden at jeg liker helst å være for meg selv å ikke ha noe særlig mye mennesker rundt meg, det blir bare til en ubehagelig og stressende situasjon. Å det synes jeg er utrolig merkelig med tanke på at jeg alltid har hatt mye folk og venner rundt meg, å kunne nesten ikke klare meg alene.

Nå skal jeg prøve å rote meg ut av hus så jeg får hentet lillebror i barnehagen før rusjen tar helt av, selv om jeg ser at klokken allerede har bikket rush tid. Så har jeg lovd de små at vi skal bake kanelboller til kvelds og kakao, det er alltid koselig med en fin avslutning på dagen. Hvertfall nå når det er så kaldt ute.

Bak meg på siste bildet ser dere min største utfordring for uken, å det er å sortere mannen sitt klesskap. Å det er nesten helt umulig, for med en gang det er et noe Lunde system inni der roter han det til igjen, haha så jeg vurderer nesten å bare la det være, så kan han grave etter de ene sokkeparet eller genseren. Hihi

 • DEN LATE DAGEN!  Isak fikk beskjed fra legen på fredags kvelden at han hadde fått hand fot å munnsyken, å siden blemmene på kroppen hans ikke hadde tørket inn, måtte vi holde oss borte fra barnehagen i dag og. Merker utrolig godt på minstemann at han har vært litt for mye me mammaen sin den siste uken, å bare jeg nevner barnehagen blir de ekstremt mye trassing å nekting.

  Så i dag har jeg fått tid til å planlegge litt kjekke ting som skal skje fremover, blant annet så har samboeren bursdag snart, så der er jeg og noen venninner begynt å planlegge litt morro ting vi skal til med. Så har jeg fått tid til å sette meg delvis inn i søknadsverden, siden jeg ikke har sendt noe særlig med søknader i mitt liv, å CV er jeg fortsatt helt grønn på. Så der har jeg litt å fundere ekstra på. Så nå har vi slengt oss på sofaen for å se tøfferud, som da er veldig populært hos oss, så blir vi nok liggende her til vi skal hente storebror fra skolen.

  Håper alle får en super dag ute / inne å på arbeid. Nå skal vi bare ligge på sengen mens vinden herjer utenfor.

 • ARKIV FRA SNAPCHAT DESEMBER!  Når jeg ser gjennom arkivet mitt på Snapchat så tror jeg at jeg poster eller lagrer sikker 100 bilder daglig, å likevel så får jeg gjort de meste jeg skulle gjort løpet av dagen, hihi så jeg klippet IHOP et lite bildedryss fra min desember mnd, ( å da selvfølgelig de som er egnet til å bli lagt ut på bloggen )

  Jeg synes at det er litt morro å legge ut en mndtlig update på bildene som foregår på snap, siden ikke alle av de kommer ut offentlig,hihi

 • HVA GJØR JEG NÅ?  Som jeg sikkert har snakket litt om før, så er de denne karrieren min, å hva jeg gjør etter fagbrevet er i boks, å jeg tipper mer å mer mot å ta meg hvertfall et friår, eller kanskje 2? For som alle i hele Norge vet så er Vestlandet ikke så heldige med godvær! Det er utrolig mye regn, å det er skikkelig surt ute, jeg savner å ha et tak over hode eller en varme å søke ly i når de stormer som verst ute, jeg er utrolig lei av å gå rundt ute i -10 grader å fryse, å jeg kjenner at jeg er utrolig lei av å være våt! Å da som regel søkk våt!

  Jeg har blitt kjent med mange nye mennesker, utrolig kjekke å greie mannfolk! Jeg har blitt regnet som en av gjengen, å ikke minst så blir jeg respektert. For en jente i dette yrke så er de ganske tungt, spesielt fysisk tungt, jeg merker jeg blir mer å mer sliten i ryggen, å jeg blir mer å mer demotivert til å stå opp. Det har aldri vært så tungt å stå opp det siste halvåret en hva jeg noen gang har opplevd. Så savner jeg gamle meg, jeg savner å kunne pynte meg hver dag, å føle meg fresh, jeg savner de lange fine neglene mine å jeg savner å ha håret fritt, å ikke pakket inn i en lue for å beskytte de mot all støve å betongen.

  Men til all ære for firmaet jeg jobber for! De har tatt meg imot med åpne armer, har jeg trengt nye klær, å de helst klær som har en litt annen passform en de vanlige klærne så har jeg fått de, jeg føler meg som en av dem når jeg er på jobb, å ikke blir jeg forskjellsbehandlet. Å det er noe som jeg er evig takknemlig for. Det er mange dyktige å flotte mennesker, som jeg er blitt veldig glad i. Så det blir trist å ikke jobbe der lengre, men jeg må nesten tenke på hva jeg vil, å hva jeg orker å gjøre i livet og fremover, å både jeg og dem vet at jeg kommer nok aldri til å gå ute sånn som dette til jeg blir pensjonist!

  Men det vanskelige med dette er den skuffelsen jeg føler at jeg gir mine foreldre, spesielt pappa som er så stolt over hvilket yrke jeg har valgt, å ikke minst min bestefar som har vært ganske syk lenge nå, som gleder seg til alt jeg skal hjelpe han å bygge, at jeg og søsteren min går i utradisjonelle yrke ( søsteren min e gravemaskinfører) å den skammen jeg bærer rundt på nå når jeg velger å endre min vei, det er et ganske vanskelig valg, men igjen så tenker jeg at det vil alltid være noen som blir skuffet, men de er sårt når det er blant dine nærmeste. Jeg håper bare ikke skuffelsen blir for stor, å jeg håper bestefar uansett søker hjelp hos meg når han trenger det, for fagbrevet mitt forsvinner ikke selv om jeg velger en annen vei til jeg er 110% sikker på hva jeg vil.

  Nå er planen å finne seg en butikk jobb, komme seg inn i klesbransjen kanskje, å ta nettstudier på si, kanskje teknisk fagskole så kan jeg heller snike meg innom på kontroll når karene skal ha storstøyp.

  Nå har jeg nett slengt meg på sofaen å venter på siste episode av farmen, å ute herjer den stormen som var meldt. Huff heldigvis skal jeg være inne å arbeide i morgen. Nå ber jeg bare til høyere makter om at temperaturen må snu, så vi får sommer og vår.

  Er de flere som blir mer nedfor, å Grete på vintertiden ?

 • NEW IN !  Heihå, i går så dro jeg å søstern min inn til byn for å hente en ny sofa jeg skal ha hjemme, å når jeg sier byn mener jeg Bergen. Vi kom inn til Åsane nesten 3 timer før vi skulle hente så da fikk vi noen timer i butikkene så avsluttet vi kvelden på egons.

  Nå er det så utrolig mye salg i butikkene, så det er helt umulig å ikke gå mongo på klesbutikkene. I Åsane så har vi jo en av mine favoritter Gina tricot, det har utrolig mye fint, å igjen så koster de ikke skjorten, jeg personlig er ikke så utrolig opptatt av merke, så lenge de ser bra ut, å for min del så skiller ikke en genser til 99,- og 999,- for meg, å de flotteste med alt er at jeg fikk kjøpt meg 3 nye bukser, en ny jakke, noen t skjorter å smykker å de var under 400kr så i går følte jeg at jeg fikk til et lite kupp, hihi!

  Chockers! Jeg bare elsker chockers å spesielt de som glitrer, det var så sinnsykt mange fine å siden jeg har ekstremt mye av desse type smykkene fra før plukket jeg en topp 4!

  Buksen er fra Gina trickot, den betalte jeg bare 79kr for !

  Jakke fra Gina, den kostet 100kr

  Å to t-skjorter til bare 29,- per stykk!

 • Hand fot å munnsyke!  Da sitter jeg å min 3 år gammle sønn i sofaen, hele småen er full i blemmer, å ikke har han spist noe hele denne uken. Denne uken har rett og slett vært et forferdelig mareritt, minimalt med søvn, mye gråting å klaging, å jeg føler denne sykdommen, eller pesten som jeg heller vil kalle de får en ende. Nå har vi nett kommet tilbake fra legevakten å fått den fine tilbakemeldingen på hand fot og munnsykdommen, å det kjekkeste legen sier mens han små fniser litt er at vi voksne er like mye utsatt for å få de som barn om vi ikke har hatt det før, å dette er jo selvfølgelig noe jeg aldri har hatt!

  Skal jeg virkelig gå rundt med blemmer over hele kroppen å i munnen så kommer jeg til å dø, rett og slett! Så jeg ber en stille bønn til de øvre om at jeg og storebror unnsluppet dette, å ikke minst at minste mann i huset kommer seg, for denne uken har vært rett og slett en helvetes uke !! Å den er nett begynt, om 1-2 uker så skal dette være over. Tror ikke jeg har overskudd til en dag til, å mammahjerte blør av å se lille karen så dårlig å plaget.

  Nå skal jeg vaske ned siste resten av bursdagsfeiringen til Leander, han vart 7 år i dag! Tiden flyr så utrolig fort, å det er nesten litt trist at de blir så fort store. så blir de å prøve å lokke Isak i seng, noe han er lite interessert i mens mammaen er veldig interessert, kjenner at jeg trenger min daglige skjønnhetssøvn, å hvertfall visst jeg må lade opp til blemme utbrudd. Krysser fingrene for at jeg slipper unna.

  Er det noen som har vært borti denne sykdommen før ?

  Å hvordan i huleste overlevde dere den? All motivasjon å styrke tar jeg gjerne imot! Hihi

 • Ja jeg er jo litt rar!  Jeg vil si at jeg er ikke akkurat den typiske jente jenta, jeg elsker dill , sminke falske vipper å alt de som følger med , å jeg nøler ikke med å stille opp på jobb med alt de på meg å falske negler, ikke de at jobben min blir så mye enklere når jeg går med blant annet de falske neglene, jobben min er ganske så tung, tungt fysisk å de er bare mannfolk å forholde seg til, så de er vel ikke alltid de skjønner hvorfor jeg har alt dette ekstra på meg. Men om noen lurer på hva jeg driver med så er jeg forskalingssnekker, jeg jobber med betong, støyping av bygninger, veiarbeid å ja, et mer mannsyrke er vel umulig å finne, å der da går surrekoppen Sanna i full mannlig bekledning 7.5 timer for dagen, men igjen så elsker jeg det!

  For det første så er de ingenting på jobb som heter drama, å de er jo noe som er veldig kjent på alle de arbeidsplassene der de er fullt i damer, misforstå Meg rett, jeg har mange venninner, men det er noe å jobbe med bare mannfolk, de er minimalt med sladring, det er aldri noe styr, å om de er det går det ikke utover meg , haha så ja jeg vil si jeg er ganske rar, å det er ingen som tror meg når jeg sier jeg jobber med dette, men de gjør jeg altså, å til sommeren skal jeg opp i fagbrev, så har jeg heldigvis noe jeg kan vise til ( eller at jeg har klart noe her i livet ) men hvor veien vil ta når fagbrevet er i boks er usikkert, kanskje får jeg tilbud om å jobbe videre, eller kanskje jeg tar helt andre veier her i livet, å de er litt skremmende å tenke på men det er faktisk nesten på tide å finne ut av ! Huff denne tiden flyr ifra meg, heldigvis har jeg et par planer i tankene, så det er vel nesten på tide å finne ut av hva jeg skal dille med de neste årene, en ting er hvertfall sikkert at å gå hjemme, det går ikke !

  Her er da bilde av den supre lekkre outfiten min i hverdagen, største skrik på markeder, Helly Hansen workwear! Haha ,

 • Da er det på tide med forandringer !  De siste halvåret har jeg gått lenge å tenkt på en operasjon jeg har hatt veldig lyst til å ta, å det er noe jeg har hatt lyst til i 2 år nå. der jeg har drøftet alt ifra hvor lurt det er å gjennomføre det å ikke, om jeg vil bli fornøgd eller om jeg skal bare avblåse hele greiene, for uansett hva du velger å gjøre med kroppen så er det alltid en liten risiko, eller bivirkning. Jeg har lest litt om klinikken som utfører denne type operasjon å jeg finner mye positivt å ser det er flere som har positiv opplevelse med klinikken. Jeg har nå bestemt meg for å gjennomføre denne men det blir ikke før på nyåret igjen, jeg har fortsatt litt jeg må rette på å ikke minst få kommet meg i best mulig form før operasjonen så utfallet blir så bra som overhode mulig. jeg er både spent å delvis nervøs, men jeg kjenner det at vi lever bare en gang, jeg vil være fornøgd å om det er dette jeg må gjennomføre for å komme meg dit jeg vil så er det det jeg har tenkt til. 

  Kropp for meg er noe som er veldig viktig, å når du går igjennom to graviditeter som ikke minst gjorde meg ganske stor så gjør det noe med selvbildet. jeg savner den lille stramme kroppen jeg hadde før jeg fikk barn, jeg savner å kunne gå i inntilsittende klær å være fornøgd, å ikke minst sommerkroppen. Sommerkroppen er et mareritt, du ser hele instagram å omtrent facebook florerer med veltrente jenter, jenter som fikk barn for 1 mnd siden har allerede flat mage å six pack, å det er utrolig demotiverende når du ser deg selv i speilet å ikke kunne vært en av dem. Jeg har alltid levd med et ekstremt slankepress, å unormalt opptatt av vekt. Så dette året skal jeg fokusere på et heller sunnere kosthold å komme meg i best mulig form, en å sulteslanke meg å bli mager. det er ingenting som er flottere med en veltrent å formet kropp, heldigvis har jeg ikke så utrolig lang vei å gå, men det er en vei jeg må gå før jeg kan legge meg under kniven igjen. Dette året skal bli en stor forvandling for meg på alle måter, så jeg gleder meg til å starte den reisen. men før jeg kan si at jeg har startet reisen min, må jeg nesten pakke ned treningsskoene å komme meg på studio. men det er heldigvis ikke så langt unna. 

   

   

  Har du følt noe kroppspress ?  

  Hva slags forhold har du til plastikk kirurgi, ? 

   

  #kropp #iform #operasjon #livsstil #utseende

 • Mitt 2018 !  Heihåå !

  Jeg som hadde som mål i fjor om å bli bedre på bloggfronten, i tillegg å skaffe tilbake den flotte stramme kroppen å tjene millioner ( neida !! ) så ble ikke noe av mine planer gjennomført! Ikke minst så er de så utrolig godt å starte et nytt år, ikke minst å starte med blanke ark! Året som har vært har vært et rent mareritt, alt som kunne gå galt har går galt, å det er virkelig et år jeg ikke vil se tilbake på, så jeg håper virkelig dette året vil bringe en ny og bedre hverdag ikke minst, men og at jeg skal klare å bli mer motivert til å nå mine mål, som da er en drøss.

  Jeg har og tenkt mye på yrkeslivet, jeg kjenner at jeg egentlig er begynt å bli lei, kanskje det er de som gjør til at dagene er så utrolig tunge for meg for tiden, å spesielt nå på vinteren! Det å stå ute hver dag uansett vær, ikke kunne pynte seg å alt dille som jeg vanligvis brukte før blir liksom ikke noe av, jeg føler jeg har mistet en del av den identiteten jeg hadde. Men igjen så er de så meg, jeg er superduper fornøgd med alt fra arbeidsmiljø å kollegaer, men så vet jeg ikke. Vi får stå ut til sommeren å se hva som skjer , her har jeg hvertfall lært meg at vi tar en dag av gangen ,

  Har du noen mål for det nye året?

  Hva håper du de nye året bringer deg ?

 • Les mer i arkivet Januar 2018 Oktober 2017 Juni 2017