sannaae - hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

ROLIG DAG I HJEMMET!I dag så har det vært en inne Dag igjen, siden eldstemann har selvfølgelig blitt syk! Så da har jeg fått litt tid til å begynne å sortere litt her og der, siden han er blitt så stor at han like helst å få ligge i fred å ro å se Barne-TV.

Desse siste 2 ukene har begge barna vært av og på syke, feber å kvalme, så jeg har vært minimalt på jobb. Å på desse dagene jeg har gått hjemme kjenner jeg at av en eller annen grunn så har jeg stresset mer, jeg sover ikke om nettene omtrent, noe jeg ikke har gjort de 3-4 siste mnd. Ikke vet jeg hva det kommer av men hverdagen min har kanskje blitt litt for mye, jeg har alltid vært ganske sosial å utadvendt men kjenner for tiden at jeg liker helst å være for meg selv å ikke ha noe særlig mye mennesker rundt meg, det blir bare til en ubehagelig og stressende situasjon. Å det synes jeg er utrolig merkelig med tanke på at jeg alltid har hatt mye folk og venner rundt meg, å kunne nesten ikke klare meg alene.

Nå skal jeg prøve å rote meg ut av hus så jeg får hentet lillebror i barnehagen før rusjen tar helt av, selv om jeg ser at klokken allerede har bikket rush tid. Så har jeg lovd de små at vi skal bake kanelboller til kvelds og kakao, det er alltid koselig med en fin avslutning på dagen. Hvertfall nå når det er så kaldt ute.

Bak meg på siste bildet ser dere min største utfordring for uken, å det er å sortere mannen sitt klesskap. Å det er nesten helt umulig, for med en gang det er et noe Lunde system inni der roter han det til igjen, haha så jeg vurderer nesten å bare la det være, så kan han grave etter de ene sokkeparet eller genseren. Hihi

 • DEN LATE DAGEN!  Isak fikk beskjed fra legen på fredags kvelden at han hadde fått hand fot å munnsyken, å siden blemmene på kroppen hans ikke hadde tørket inn, måtte vi holde oss borte fra barnehagen i dag og. Merker utrolig godt på minstemann at han har vært litt for mye me mammaen sin den siste uken, å bare jeg nevner barnehagen blir de ekstremt mye trassing å nekting.

  Så i dag har jeg fått tid til å planlegge litt kjekke ting som skal skje fremover, blant annet så har samboeren bursdag snart, så der er jeg og noen venninner begynt å planlegge litt morro ting vi skal til med. Så har jeg fått tid til å sette meg delvis inn i søknadsverden, siden jeg ikke har sendt noe særlig med søknader i mitt liv, å CV er jeg fortsatt helt grønn på. Så der har jeg litt å fundere ekstra på. Så nå har vi slengt oss på sofaen for å se tøfferud, som da er veldig populært hos oss, så blir vi nok liggende her til vi skal hente storebror fra skolen.

  Håper alle får en super dag ute / inne å på arbeid. Nå skal vi bare ligge på sengen mens vinden herjer utenfor.

 • ARKIV FRA SNAPCHAT DESEMBER!  Når jeg ser gjennom arkivet mitt på Snapchat så tror jeg at jeg poster eller lagrer sikker 100 bilder daglig, å likevel så får jeg gjort de meste jeg skulle gjort løpet av dagen, hihi så jeg klippet IHOP et lite bildedryss fra min desember mnd, ( å da selvfølgelig de som er egnet til å bli lagt ut på bloggen )

  Jeg synes at det er litt morro å legge ut en mndtlig update på bildene som foregår på snap, siden ikke alle av de kommer ut offentlig,hihi

 • HVA GJØR JEG NÅ?  Som jeg sikkert har snakket litt om før, så er de denne karrieren min, å hva jeg gjør etter fagbrevet er i boks, å jeg tipper mer å mer mot å ta meg hvertfall et friår, eller kanskje 2? For som alle i hele Norge vet så er Vestlandet ikke så heldige med godvær! Det er utrolig mye regn, å det er skikkelig surt ute, jeg savner å ha et tak over hode eller en varme å søke ly i når de stormer som verst ute, jeg er utrolig lei av å gå rundt ute i -10 grader å fryse, å jeg kjenner at jeg er utrolig lei av å være våt! Å da som regel søkk våt!

  Jeg har blitt kjent med mange nye mennesker, utrolig kjekke å greie mannfolk! Jeg har blitt regnet som en av gjengen, å ikke minst så blir jeg respektert. For en jente i dette yrke så er de ganske tungt, spesielt fysisk tungt, jeg merker jeg blir mer å mer sliten i ryggen, å jeg blir mer å mer demotivert til å stå opp. Det har aldri vært så tungt å stå opp det siste halvåret en hva jeg noen gang har opplevd. Så savner jeg gamle meg, jeg savner å kunne pynte meg hver dag, å føle meg fresh, jeg savner de lange fine neglene mine å jeg savner å ha håret fritt, å ikke pakket inn i en lue for å beskytte de mot all støve å betongen.

  Men til all ære for firmaet jeg jobber for! De har tatt meg imot med åpne armer, har jeg trengt nye klær, å de helst klær som har en litt annen passform en de vanlige klærne så har jeg fått de, jeg føler meg som en av dem når jeg er på jobb, å ikke blir jeg forskjellsbehandlet. Å det er noe som jeg er evig takknemlig for. Det er mange dyktige å flotte mennesker, som jeg er blitt veldig glad i. Så det blir trist å ikke jobbe der lengre, men jeg må nesten tenke på hva jeg vil, å hva jeg orker å gjøre i livet og fremover, å både jeg og dem vet at jeg kommer nok aldri til å gå ute sånn som dette til jeg blir pensjonist!

  Men det vanskelige med dette er den skuffelsen jeg føler at jeg gir mine foreldre, spesielt pappa som er så stolt over hvilket yrke jeg har valgt, å ikke minst min bestefar som har vært ganske syk lenge nå, som gleder seg til alt jeg skal hjelpe han å bygge, at jeg og søsteren min går i utradisjonelle yrke ( søsteren min e gravemaskinfører) å den skammen jeg bærer rundt på nå når jeg velger å endre min vei, det er et ganske vanskelig valg, men igjen så tenker jeg at det vil alltid være noen som blir skuffet, men de er sårt når det er blant dine nærmeste. Jeg håper bare ikke skuffelsen blir for stor, å jeg håper bestefar uansett søker hjelp hos meg når han trenger det, for fagbrevet mitt forsvinner ikke selv om jeg velger en annen vei til jeg er 110% sikker på hva jeg vil.

  Nå er planen å finne seg en butikk jobb, komme seg inn i klesbransjen kanskje, å ta nettstudier på si, kanskje teknisk fagskole så kan jeg heller snike meg innom på kontroll når karene skal ha storstøyp.

  Nå har jeg nett slengt meg på sofaen å venter på siste episode av farmen, å ute herjer den stormen som var meldt. Huff heldigvis skal jeg være inne å arbeide i morgen. Nå ber jeg bare til høyere makter om at temperaturen må snu, så vi får sommer og vår.

  Er de flere som blir mer nedfor, å Grete på vintertiden ?

 • NEW IN !  Heihå, i går så dro jeg å søstern min inn til byn for å hente en ny sofa jeg skal ha hjemme, å når jeg sier byn mener jeg Bergen. Vi kom inn til Åsane nesten 3 timer før vi skulle hente så da fikk vi noen timer i butikkene så avsluttet vi kvelden på egons.

  Nå er det så utrolig mye salg i butikkene, så det er helt umulig å ikke gå mongo på klesbutikkene. I Åsane så har vi jo en av mine favoritter Gina tricot, det har utrolig mye fint, å igjen så koster de ikke skjorten, jeg personlig er ikke så utrolig opptatt av merke, så lenge de ser bra ut, å for min del så skiller ikke en genser til 99,- og 999,- for meg, å de flotteste med alt er at jeg fikk kjøpt meg 3 nye bukser, en ny jakke, noen t skjorter å smykker å de var under 400kr så i går følte jeg at jeg fikk til et lite kupp, hihi!

  Chockers! Jeg bare elsker chockers å spesielt de som glitrer, det var så sinnsykt mange fine å siden jeg har ekstremt mye av desse type smykkene fra før plukket jeg en topp 4!

  Buksen er fra Gina trickot, den betalte jeg bare 79kr for !

  Jakke fra Gina, den kostet 100kr

  Å to t-skjorter til bare 29,- per stykk!

 • Hand fot å munnsyke!  Da sitter jeg å min 3 år gammle sønn i sofaen, hele småen er full i blemmer, å ikke har han spist noe hele denne uken. Denne uken har rett og slett vært et forferdelig mareritt, minimalt med søvn, mye gråting å klaging, å jeg føler denne sykdommen, eller pesten som jeg heller vil kalle de får en ende. Nå har vi nett kommet tilbake fra legevakten å fått den fine tilbakemeldingen på hand fot og munnsykdommen, å det kjekkeste legen sier mens han små fniser litt er at vi voksne er like mye utsatt for å få de som barn om vi ikke har hatt det før, å dette er jo selvfølgelig noe jeg aldri har hatt!

  Skal jeg virkelig gå rundt med blemmer over hele kroppen å i munnen så kommer jeg til å dø, rett og slett! Så jeg ber en stille bønn til de øvre om at jeg og storebror unnsluppet dette, å ikke minst at minste mann i huset kommer seg, for denne uken har vært rett og slett en helvetes uke !! Å den er nett begynt, om 1-2 uker så skal dette være over. Tror ikke jeg har overskudd til en dag til, å mammahjerte blør av å se lille karen så dårlig å plaget.

  Nå skal jeg vaske ned siste resten av bursdagsfeiringen til Leander, han vart 7 år i dag! Tiden flyr så utrolig fort, å det er nesten litt trist at de blir så fort store. så blir de å prøve å lokke Isak i seng, noe han er lite interessert i mens mammaen er veldig interessert, kjenner at jeg trenger min daglige skjønnhetssøvn, å hvertfall visst jeg må lade opp til blemme utbrudd. Krysser fingrene for at jeg slipper unna.

  Er det noen som har vært borti denne sykdommen før ?

  Å hvordan i huleste overlevde dere den? All motivasjon å styrke tar jeg gjerne imot! Hihi

 • Ja jeg er jo litt rar!  Jeg vil si at jeg er ikke akkurat den typiske jente jenta, jeg elsker dill , sminke falske vipper å alt de som følger med , å jeg nøler ikke med å stille opp på jobb med alt de på meg å falske negler, ikke de at jobben min blir så mye enklere når jeg går med blant annet de falske neglene, jobben min er ganske så tung, tungt fysisk å de er bare mannfolk å forholde seg til, så de er vel ikke alltid de skjønner hvorfor jeg har alt dette ekstra på meg. Men om noen lurer på hva jeg driver med så er jeg forskalingssnekker, jeg jobber med betong, støyping av bygninger, veiarbeid å ja, et mer mannsyrke er vel umulig å finne, å der da går surrekoppen Sanna i full mannlig bekledning 7.5 timer for dagen, men igjen så elsker jeg det!

  For det første så er de ingenting på jobb som heter drama, å de er jo noe som er veldig kjent på alle de arbeidsplassene der de er fullt i damer, misforstå Meg rett, jeg har mange venninner, men det er noe å jobbe med bare mannfolk, de er minimalt med sladring, det er aldri noe styr, å om de er det går det ikke utover meg , haha så ja jeg vil si jeg er ganske rar, å det er ingen som tror meg når jeg sier jeg jobber med dette, men de gjør jeg altså, å til sommeren skal jeg opp i fagbrev, så har jeg heldigvis noe jeg kan vise til ( eller at jeg har klart noe her i livet ) men hvor veien vil ta når fagbrevet er i boks er usikkert, kanskje får jeg tilbud om å jobbe videre, eller kanskje jeg tar helt andre veier her i livet, å de er litt skremmende å tenke på men det er faktisk nesten på tide å finne ut av ! Huff denne tiden flyr ifra meg, heldigvis har jeg et par planer i tankene, så det er vel nesten på tide å finne ut av hva jeg skal dille med de neste årene, en ting er hvertfall sikkert at å gå hjemme, det går ikke !

  Her er da bilde av den supre lekkre outfiten min i hverdagen, største skrik på markeder, Helly Hansen workwear! Haha ,

 • Da er det på tide med forandringer !  De siste halvåret har jeg gått lenge å tenkt på en operasjon jeg har hatt veldig lyst til å ta, å det er noe jeg har hatt lyst til i 2 år nå. der jeg har drøftet alt ifra hvor lurt det er å gjennomføre det å ikke, om jeg vil bli fornøgd eller om jeg skal bare avblåse hele greiene, for uansett hva du velger å gjøre med kroppen så er det alltid en liten risiko, eller bivirkning. Jeg har lest litt om klinikken som utfører denne type operasjon å jeg finner mye positivt å ser det er flere som har positiv opplevelse med klinikken. Jeg har nå bestemt meg for å gjennomføre denne men det blir ikke før på nyåret igjen, jeg har fortsatt litt jeg må rette på å ikke minst få kommet meg i best mulig form før operasjonen så utfallet blir så bra som overhode mulig. jeg er både spent å delvis nervøs, men jeg kjenner det at vi lever bare en gang, jeg vil være fornøgd å om det er dette jeg må gjennomføre for å komme meg dit jeg vil så er det det jeg har tenkt til. 

  Kropp for meg er noe som er veldig viktig, å når du går igjennom to graviditeter som ikke minst gjorde meg ganske stor så gjør det noe med selvbildet. jeg savner den lille stramme kroppen jeg hadde før jeg fikk barn, jeg savner å kunne gå i inntilsittende klær å være fornøgd, å ikke minst sommerkroppen. Sommerkroppen er et mareritt, du ser hele instagram å omtrent facebook florerer med veltrente jenter, jenter som fikk barn for 1 mnd siden har allerede flat mage å six pack, å det er utrolig demotiverende når du ser deg selv i speilet å ikke kunne vært en av dem. Jeg har alltid levd med et ekstremt slankepress, å unormalt opptatt av vekt. Så dette året skal jeg fokusere på et heller sunnere kosthold å komme meg i best mulig form, en å sulteslanke meg å bli mager. det er ingenting som er flottere med en veltrent å formet kropp, heldigvis har jeg ikke så utrolig lang vei å gå, men det er en vei jeg må gå før jeg kan legge meg under kniven igjen. Dette året skal bli en stor forvandling for meg på alle måter, så jeg gleder meg til å starte den reisen. men før jeg kan si at jeg har startet reisen min, må jeg nesten pakke ned treningsskoene å komme meg på studio. men det er heldigvis ikke så langt unna. 

   

   

  Har du følt noe kroppspress ?  

  Hva slags forhold har du til plastikk kirurgi, ? 

   

  #kropp #iform #operasjon #livsstil #utseende

 • Mitt 2018 !  Heihåå !

  Jeg som hadde som mål i fjor om å bli bedre på bloggfronten, i tillegg å skaffe tilbake den flotte stramme kroppen å tjene millioner ( neida !! ) så ble ikke noe av mine planer gjennomført! Ikke minst så er de så utrolig godt å starte et nytt år, ikke minst å starte med blanke ark! Året som har vært har vært et rent mareritt, alt som kunne gå galt har går galt, å det er virkelig et år jeg ikke vil se tilbake på, så jeg håper virkelig dette året vil bringe en ny og bedre hverdag ikke minst, men og at jeg skal klare å bli mer motivert til å nå mine mål, som da er en drøss.

  Jeg har og tenkt mye på yrkeslivet, jeg kjenner at jeg egentlig er begynt å bli lei, kanskje det er de som gjør til at dagene er så utrolig tunge for meg for tiden, å spesielt nå på vinteren! Det å stå ute hver dag uansett vær, ikke kunne pynte seg å alt dille som jeg vanligvis brukte før blir liksom ikke noe av, jeg føler jeg har mistet en del av den identiteten jeg hadde. Men igjen så er de så meg, jeg er superduper fornøgd med alt fra arbeidsmiljø å kollegaer, men så vet jeg ikke. Vi får stå ut til sommeren å se hva som skjer , her har jeg hvertfall lært meg at vi tar en dag av gangen ,

  Har du noen mål for det nye året?

  Hva håper du de nye året bringer deg ?

 • Hva er igrunn perfekt ?   

  Det å være en definisjon på perfekt hva er igrunn det ? det å ha den perfekte bilen, det perfekte forholdet, sexlivet, barna, utseende og vekt kanskje ? operert eller ikke, høyde ? har virkelig høyde noe å si ? er det om å gjøre å være over 1.70 eller lavere en 1.70 for å være innenfor de perfekte bilde ? når jeg henter sønnen min i barnehagen kan jeg allerede da i den alderen se at barna kanskje begynner å merke de ? på et foreldremøte vi var på så vart det tatt opp at de ikke var OK å sende jentene i barnehagen med hæler, å helst ikke kjoler heller, siden det blir så mye ekstra med alt de dille å når de skal ut, å ikke minst den "mobbingen" for hvem som har fineste kjolene å ikke, å jeg kjenner det er så sinnsykt trist. men hallo ?! hvem sender dattera si i barnehagen med glitter hæler å prinsesse kjole, skal ikke barn få være barn, ? å ikke minst i barnehagen der det er mye ute, mye på tur, hva skal de da med desse hælene ? jeg kjenner at jeg nesten er litt glad for at jeg ikke har jenter, for med tanke på alt det presset en jente skal gå igjennom oppveksten sin å generelt hele livet, kan være utrolig tøft for noen, å en mors største frykt er akkurat det at barnet ditt ikke passer inn. 

  men jeg merker selvfølgelig presset blant guttene og, det er virkelig kleskoder der og, men der har det heldigvis aldri vært et problem for mine, jeg kjøper ikke merkeklær til barna, siden de koster nesten mer en de smaker, pluss at de vokser utav de like fort som jeg får de på dem, eller så ødelegger de dem bare ute mens de leker, så det synes jeg er å kaste pengene ut vinduet.  

  Jeg derimot føler nesten at jeg lever forskjellige liv, jeg er så utrolig annerledes fra hvordan jeg er på arbeid å på fritiden. det er ikke noe mellomting føler jeg, jeg har alltid vært og kommer alltid til å være en skikkelig jente jente, jeg elsker alt som har med sminke, dill å pynting, men igjen så er interessene mine helt på kollisjonsfront iforhold til hvordan jeg ser ut / er som person å til hva jeg driver med i arbeid å hobby.  37.5 time i uken går jeg i skittne arbeidsklær, jeg river ting, å jeg setter opp nye ting. jeg løfter tungt som andre mannfolk, jeg lever et mannfolkliv desse timene, de resterende timene den uken inkludert helgene er jeg den jeg alltid har vært bare mer sminket, slår ut de falske håret, på med de falske vippene å ut med alle "de søte liv selfiene" å det er ingen som kunne trodd jeg jobbet sånn som jeg gjør, å når jeg møter på andre mennesker ute å de lurer på hva jeg jobber med er de nesten ingen som tror meg med de første, haha men igjen hvem kunne trodd en jente som meg som er veldig opptatt av utseende, å er så sminket å dullette faktisk kunne velge å jobbe med det jeg gjør, den reaksjonen er alltid like morro å få.  men igjen så føler jeg at jeg lever to forskjellige liv.. om ikke 3. men igjen så liker jeg det jeg driver med, å kunne ikke valgt noe annet, akkurat nå hvertfall men hvem vet hva jeg diller med om en 10 års tid. det er nesten vanskelig å si. men jeg har mine planer sånn som alle andre tenker jeg, å en av de håper jeg at jeg får startet med før jul. men neste år byr hvertfall på mye nytt, å ikke minst spennende. å jeg kan ikke glede meg mer til å forlate dette året. 

   

  hva mener du er rett å ikke når det gjelder perfekt ? 

  synes du det er rett å definere noen som perfekte å ikke ? 

   

 • For en bedritten uke!  Heia alle bloggere å lesere <3 

   

  denne uken har vært et totalt mareritt, for litt over to uker siden merket jeg at jeg hadde et bitt på leggen, å tenkte ikke noe mer over det, for vi alle får jo noe hele tiden uansett, så jeg funderte aldri noe mer over det foruten at de klødde noe så sinnsykt å hovnet opp som en kjempe kul. så etter en dag med hevelse kom de en massiv ring rundt, å den ville jo heller ikke forsvinne, den ble bare større å større, så jeg tok meg en tur til doktoren som kunne si at det var et flåttbitt med virusinfeksjon, så heldig som jeg er vart jeg satt på pencillin kur som jeg skulle ta 4 ganger for dagen, å ikke sa han noe om at jeg skulle ende opp som en død person som har ligget inne å råttnet i en uke nå. sinnsykt med kvalme å magesmerter å oppkast, å nå er jeg bare halvveis, wihuu. så denne uken har jeg hatt god tid til å tenke på alt mulig rart, å har kommet frem til noe jeg skal starte med. det er fortsatt en hemmelighet men er planen at dette skal starte å ta form i slutten av mnd, noe jeg gleder meg veldig til, å håper det går som jeg har planlagt. ! 

  ellers så har vi endelig fått start på bilen min igjen som vi har drevet med siden mai. ENDELIG går den, så nå er det bare småtteri igjen, før den endelig kan kjøres ut på en bane, det er noe jeg gleder meg ekstremt mye til. 2 års arbeid er endelig ferdig . skal legge ut et bilde av gliset mitt når den er klar. jeg må nesten få lov til å skryte litt over det jeg har bygd, hihi. ikke det at jeg klarer å forstå at jeg har klart å bygd en bil, eller generelt alt med en bil, det er helt ok å vaske en, / pynte det. men de å faktisk bygge en, lakke det, koble ledninger, å ikke minst lage et helt nytt bensinsystem som fungerer, som ikke leker å som går gjennom bilen å ikke under. nei jeg klarer faktisk ikke helt å forstå at jeg har fått det til. så dette blir morro . 

  Nå har jeg sluppet ut barna så de kan springe rundt å herje istedenfor å rive ned hele huset , så nå skal jeg bare slappe av, få begynt på middagen, jeg har lovd hjemmet at de skal få steik til middag, å den er ikke ferdig på 1-2-3 så da er det vel bare å hive seg rundt. håper alle får en super fin søndag, 

   

 • En «rolig» helg  Hei bloggen •

  Jeg har vært utrolig til å oppdatere bloggen, noe som virkelig bare har vært dårlig prioritering ifra min egen side, jeg har bare ikke hatt «tid» eller overskudd , selv om jeg føler de blir bare tøv å si siden de ikke er så utrolig vanskelig , haha . Jeg har vel bare hatt utrolig mye baller i luften å nå er de begynt å stabilisere seg, tehe. Denne helgen så tok jeg å søstern oss en tur på byen, noe som var ganske så morro, men jeg kjenner de at hele denne festingen å bare de å dra ut på byen ikke er så morro lengre , jeg har mistet litt sansen for de å ikke ha kontroll, eller ikke huske alt jeg sier. I tillegg så blir jeg så åpen ( nesten tåpelig) når jeg drikker. Jeg snakker med alt å alle, jeg blir utrolig dårlig til å vurdere situasjoner jeg kunne unngått å havnet oppi, å i tillegg så tåler jeg veldig dårlig alkohol. Jeg sluttet for 2 år siden å drikke sprit, å spritholdige drinker, rett og slett bare av den grunn til at jeg blir så full, ufordragelig full å sur. Så jeg prøvde meg en periode på å bare drikke vin, å nå har de endt opp med at de eneste jeg drikker er cider. Da klare jeg å bedømme om jeg burde ta en sipp til eller ikke. Denne helgen var utrolig kjekk, men den blir nok utrolig lenge til jeg spretter korken igjen kjenner jeg.

  Nå i dag har jeg bare slappet av på sofaen med den kjekke samboeren min å mine to små kranglefanter, så har vi sett x antall filmer å koset oss mens de har vært skikkelig ruske vær ute. Isak har vært utrolig grinete å sur i hele dag, å sovnet på sofaen å bare ikke vært helt i slaget, så i sta når de var klart for sengetid spydde han utover hele sengen sin, gangen å toalette, så jeg har bedd en lang bønn til Gud for at de ikke er spysyken vi har fått i hus, for da dør jeg virkelig !

  Så nå skal jeg hoppe til sengs, å håpe på at de var et engangstilfelle me oppkasting så vi får kommet oss på jobb i morgen. Hihi

  Hvordan har din helg vært ?

  Genseren er foresten kjøpt på hm, elsker den ! Den er bare helt amazing å er blitt en av mine favoritter. Hihi

 • Ingenting å skryte over.  Alle vet vel hvordan mesteparten av sommeren på Vestlandet pleier å ende i, joda vått. Å da mener jeg utrolig vått! Jeg er blitt så utrolig lei hele plassen, å har egentlig lyst å pakke ting å hus å flytte mot Østlandet. Men igjen så er jeg så utrolig glad i hjembyen min, å ikke minst plassen. For når vi først har fint vær er de helt nydelig her!

  Men for barna er ikke været en stopper hvertfall. Men vi er skikkelig klare for å reise østover å ned til Sverige om 2-3 uker. Å bare nyte livet på camping å grilling, lange dager å ingen stress. Ikke noe mas, ikke husvask eller noe å tenke på. Det skal bli så utrolig digg! Å kidsa gleder seg utrolig mye.

  Nå har de utrolig nok meldt opptil 28 grader her neste uke å stor sol, så håper virkelig de holder så de går an å nyte en hel uke utendørs uten å bli søkk gjennomvåt å kald. Kanskje til og med fyre opp grillen å gå på fjelltur?  Haha. Lengter hvertfall etter finvær å heten, for dette er skikkelig ampert.

 • det desidert styggeste jeg ser !  Jeg blir så provusert av gravide som røyker og snuser, og som generelt bruker nikotin å tobakksvarer under svangerskapet. Jeg begynner virkelig å lure på hvor lite opplyst desse kvinnfolkene er å hva de egentlig har i toppen. Jeg har røyket fast før men har nå sluttet for godt, snusing er noe jeg bruker hver dag, MEN med en gang jeg fikk en positiv svangerskapstest så var de ikke et tema en gang, om jeg hadde en full boks eller røykpakke så gjekk den rett i boss!  Hva er de som egentlig feiler ?

  Jeg har forstått de sånn at de er mange som velger å røyke å snuse gjennom svangerskapet for å få småere nyfødte, eller for å unngå å legge på seg for mye, men de jeg ikke forstår er hvorfor en fremtidig mamma er villig til å påføre fosteret sitt en så stor risiko for skade, dødfødsel, røykskader å andre fæle sykdommer å plager barnet kan få i leveårene sine. Hvordan en mamma som ikke vil røyke i bilen, Eller rundt barna sine for hun er bekymret for at barnet skal få i seg giftstoff kan røyke gjennom hele svangerskapet å ikke vie en tanke til hva de gjør med barnet!

  Det samme gjelder snus, de er så lite fint, jeg får vondt i mammahjerte når jeg ser gravide går rundt med den tradisjonelle snusleppa å en kulerund mage, jeg mister all respekt for deg, å synes utrolig synd i de lille barnet ditt som blir badet i nikotin! Å bli født nikotinavhengi, mest trulig kolikkplager , allergier å astma. De er fælt!

  I mitt syn synes jeg ikke de viser noe form for god omsorg for ditt barn, jeg synes ikke de viser noe viljestyrke, men ren svakhet! Jeg synes ikke du er et forbilde for dine barn, venninner, familie å ellers noen. Jeg blir faktisk ufattelig sint av å se de.

  Så neste gang du setter deg ned med den lille / store babymagen din å fyrer opp en sigarett eller hiver innpå en snuspose.. hva er egentlig viktigst for deg?å tillfredstille ditt nikotinproblem  eller hvordan barnet ditt har de, hva du utsetter fosteret ditt for, til og med før de er blitt født. Du gir hvertfall barnet ditt ingen god start på livet ! Å du er definitivt ikke et bra forbilde ! Heller et forbilde på hvordan MAN IKKE skal være..

 • Min totale avhengighet for øyeblikket  Heia søtinger !

  Jeg må bare skrive et lite innlegg om et produkt jeg er blitt totalt avhengig av,som er biosilk ! Dette produktet er helt fantastisk, å de kan brukes på alt på hele kroppen. Jeg herjer en del med håret mitt å sist gang jeg bleket meg hadde jeg hår som rakk nesten ned til rumpen men som knakk opptil skulderlengde. Etter de brukte jeg panisk biosilk i håret, å jeg merket raskt gode resultater!håret blir utrolig mykt å silkeglatt, De lukter himmelsk å de pleier utrolig bra! Jeg har brukt de gjennom hele blekeprosessen denne gangen og ( pluss olaplex og Redken sin hårkur) men jeg sverger til biosilk som har gjort siste finishen på håret.

  Det som er så bra med biosilk er at de beskytter håret mot varme blant annet,om du er en type som liker å bruke mye rettetenger ,krølltang osv så vil jeg hvertfall anbefale biosilk på de sterkeste !

  Det er utrolig bra for huden,den pleier hodebunnen å for tilbake fuktighet å velvære etter en hårfarging eller bleking,( dette er jo noe som kan irritere hodebunnen over tid ) de er og bevist gode resultat på eksem, blant annet atopisk, psoriasis, arr, og elastisitet i huden. De forebygger også mot rynker!

  Jeg har et skikkelig slitasje yrke å er borti mye løpet av en dag som kan gjøre hendene mine tørre å fæle, men etter at jeg begynte å bruke biosilk på hendene på kvelden så har jeg helt glatte myke hender, å de føles så fantastisk!i tillegg bruker jeg de i ansiktet og der jeg er tørr i huden. Å de virker ganske kjapt!

  Du kan og bruke den på barn. Sønnen min har barne eksem, å jeg testet biosilken ut på eksemen gass forrige uke, å dagen etterpå vær de borte! Det var helt fantastisk, han sluttet å klø å klage over de. Så biosilk folkens, anbefales på de sterkeste! De har hjulpet meg så utrolig mye på alle slags måter! Huden min er blitt mye renere etter at jeg startet med de. Håret mitt er  blitt mye bedre å ikke minst så er eksemen til sønnen min borte !

  Det er visstnok veldig bra for de som går gravide til å bruke på magen for å forebygge strekkmerker! Da de gir huden elastisitet og fuktighet! Å ikke minst så lukter den utrolig godt!

  Biosilk får du kjøpt på frisørsalonger, nettbutikker som selger skjønnhetsprodukter , og vita !de er billigere å kjøpe på nettet! Å de varer lenge. :)

  Løp å kjøp alle søtinger som trenger ekstra fuktighet her å der på kroppen! Eller om du bare trenger de lille ekstra! Kan garantere at du ikke blir misfornøyd, å blir du ... da er de virkelig noe som ikke stemmer 😙

 • Når jeg kastet deg i elven, å jeg innser tapet mitt.  Jeg tok deg inn i varmen for under 1 mnd siden. Du var helt ny for meg å ukjent, men likevel spennende. For du var noe helt annet en det jeg var vandt med. Å ikke minst så var du utrolig trofast. Jeg husker enda kvelden som den skulle vært i går. Selv om de akkurat nå er en uke siden. Synet å følelsene som strømmet gjennom kroppen der jeg såg du ble dradd med strømmen nedover den mørke elven. De tre små desperate ropene du prøvde å gi meg med de såre signalene dine.

  Joda, min flett nye Samsung s8+ jeg beklager, jeg var litt i overkant beruset å sur for skjermen din fungerte ikke lengre etter et møte med bakken. Å ikke  klarte du skaffe sjåføren jeg sårt trengte klokken 5 om morgenen.

  Jeg vil si det ble en mye dyrere tur ut en planlagt og ikke minst siste turen ut på byn på Gud hvor lenge. Alt er bare et forferdelig stress. Drikkepress, kroppspress, du skal være sosial, å da mener jeg omgås alt å alle å ikke minst ha en noe lunde god tone med alle du møter. Jeg personlig kjenner meg neste for gammel for denne festingen. Det er ikke like Morro som da jeg var 16 å alene, nå blir alt så mye mer komplisert å slitsomt dagen derpå. Å ikke minst når du kommer hjem uten mobilen din til 11k som ligger da i elven å drukner.  Jeg er evig takknemlig for at jeg signerte den forsikringen som jeg stod å tvilte på at jeg trengte, for hadde jeg ikke gjort de hadde jeg sittet mobilløs den dag i dag!

  Må bare skryte over servicen til Telia. På under en uke fra mobilen havnet i elven var saken ferdig behandlet å en flett ny Samsung kom i posten, å kjære Samsung jeg skal ikke utsette deg for det samme som jeg gjor med første mann. Haha 

  Nå har vi hatt en laaame uke med syke barn, feber å alt drit som går an å få. Så nå håper jeg virkelig vi holder oss oppegående hvertfall til vi er kommet oss hjem fra ferie. Nå er de 3 uker igjen så pakker vi bagen å reiser på skikkelig camping. ! Å jeg gleder meg som en liten unge, nesten mer en barna. Å de skal bli utrolig godt å få koblet av å kommet seg bort fra lille Førde for en stund!

 • Jeg har klart de igjen!  Heia alle søtinger !

  De som kjenner meg godt vet at jeg er de mest ustabile kvinnfolket du finner på hårfronten, å som regel så vil jeg ha de helt svart eller så skal de vøre helt blondt. Så for litt under 1 mnd siden så fikk jeg et innfall om at nå må jeg gjør noe drastisk med håret. Jeg blir så fort lei av de samme hele tiden, så de var bare å reise rett ned på butikken å handle en dunge med avfarginger ( jeg brukte da colourb4) å får dere som ikke hsr prøvd den ut, OBS den stinker skikkelig drit ! De lukter råttne egg, å ja drit rett å slett. Men den sliter minimalt på håret å er ikke blekemiddel i,å siden jeg hadde den mørkeste fargen du kan få tak i var de nesten eneste løsningen jeg hadde for å kunne bevare håret lengst mulig ut i prosessen!

  Etter 4 runder med colourb4 ( drittlukten) så kuret jeg de i en uke,å gønna på med blekingen,å første runde ble jo ikke annet en forventer, piss orange. Gønnet på med hårkur, å bleket de 2 ganger til. Å nå er jeg så og si helt hvit, jeg skal ha en runde til så de passer extentionsene men nå må nesten de stakkars håret få fred en liten mnd. Men fy så utrolig deilig ! Å jeg hadde virkelig forventet at jeg måtge gå lenger med stygg hårfarge. Men håret hsr holdt seg utrolig godt, å tuppene er ikke blitt gummi eller tørre heller. Så jeg er ganske fornøgd. Kan lage eg skikkelig innlegg om hele prosessen å legge ut bilder etter hver bleking om de er intresangt. Å hvilke produkter jeg har brukt .

  Hvertfall hello blonde life and goodbye darkhead.

 • Nå er jeg drit lei!  Heia bloggverden! Jeg har virkelig startet dette innlegge kjempe bra med den fine syte overskriften, men innlegget er så ikke mye bedre har jeg på følelsen. De er da 17 mai, juuhuu! Joda de blir en superfin dag, men så er de alt som må gjøres før denne dagen Da, alt av klær må være klare, bunadene , dressen til samboeren å ikke minst søljene.. Å de har seg sånn at dette supre rotehode her har klart å legge "søljene" på en så lur plass at jeg ikke finner de igjen, å mamma som har styrt på for å få klar bunadene er ganske så forbanna for at jeg ikke har funnet desse tåpelige søljene.. Ja akkurat nå så vil jeg bare loffe rundt i pysjen å ikke vurdere noe som helst.

  Så på toppen i alt kaoset så er de den fantastiske husvasken. Er de noe jeg virkelig er lei av for tiden er den evige runddansen med husvask,  vaske å brette klær, lage middag å igjen vaske. De frister sånn å bare ansette en vaskedame Haha, som kan gjør alt de dere kjedelige så jeg kan bruke tiden til annet. Men så enkelt er de dessverre ikke heller, for å ha fremmende til å gå rundt å surre i sitt eget hjem er lite fristende de og, så de ender vel opp med at e må berre holde på sånn til e dør en gang. Haha huff!

  Nå har jeg hvertfall fått vasket hele overetasjen å dekket bordet til frokosten i morgen, å føler meg egentlig ganske fornøgd! Så nå skal jeg surre på sofaen en halvtime å sjekke en dunge med varsler å eposter før de e tilbake til  mine harde å brutale gjøremål,.

  Vart  hvertfall fornøgd med frokostbordet! Jeg elsker å pynte å lage til skikkelige svære måltider, ingenting er mer sosialt å koselig å ikke minst en bra start på dagen med en god frokost der alle er samlet. Til vanlig spiser barna frokost i barnehagen mens jeg og Hans spiser den i bilen på vei til jobb,haha så helgen er alltid mer kjekkere når vi alle samles. Nå får jeg vel snart vurdere å jakte videre på de utrolige flotte søljene mine som ligger en eller annen plass å lure, ellers får e gønne på med masse bling smykker å bunad i morgen. Da blir vel mest sannsynlig ikke ho mor så fornøyd. Blæ for en dag.

 • Mine sommerplaner ♥️  Heia bloggere! Nå har jeg endelig laget meg en noe lunde plan på hva vi skal til med i sommerferien, å jeg gleder meg noe helt sinnsykt!jeg har alltid vært et reisemenneske å de å ikke har fått vært på sommerferie på 4 år er heelt grusomt! De har jo selvfølgelig vært litt av grunnen for at jeg har gått gravid, et friår uten jobb å økonomien har ikke strekt til noen plasser! Men i år så reiser jeg og barna å bestevenninden min å datteren hennes til Sverige! Så i år blir de skikkelig campingliv, å jeg gleder meg noe så utrolig, late dager på stranden, fornøyelsesparker å grilling på kveldene ,jeg har ikke ord på hvor mye jeg gleder meg til å få kommet meg på veien!

  Jeg har da blitt veldig glad i den originale betakaroten , å jeg som aldri blir brun i solen har faktisk fått god farge på bare denne uken vi har hatt sol! Så den anbefaler jeg alle som vil prøve ut betakaroten! Jeg drikker og hver morgen og kveld et glass sitronvann for finere hud, for immunforsvaret å ikke minst så er de rensende for kroppen så de kan og bidra til vektnedgang, jeg er hvertfall utrolig glad i sitronvannet hvertfall, så de anbefaler jeg og å teste ut!

  Denne sommeren og så skal jeg har klart å fått ferdig banebilen mi ,som jeg har snakket om i flere innlegg, siden jeg skal ned på mitt første treff i september å kjøre. Jeg kjenner at jeg gleder meg no helt sinnsykt til å vise dere bilen jeg har brukt en evighet på å hvor bra den er blitt ,men så kjenner jeg at jeg gruer meg noe helt sinnsykt til å kjøre ilag med så mange erfarne sjåfører! Men jeg får trøstende ord fra samboer at hvert år er de nye "amatører" der nede så jeg ville nok ikke være den eneste ferskingen!så håper virkelig vi får bilen opp å gå nå så jeg kan bruke en del kvelder i sommer på å bli kjent med bilen, å lære meg kjøreteknikken så ikke de første jeg gjør når jeg kommer ned blir å kollidere eller sprenge hele bilen i fillebiter!

  Legger med et sneakpeak bilde fra bilen, den blir så søt ! Hihi

  Jeg tenkte og å lage et innlegg om hobbyen min ( banebilen) å den sporten jeg er innenfor i et eget innlegg. Jeg har alltid vært utrolig interessert i bilsport å generelt biler å fart  men dette kan jeg ta i et eget innlegg senere. 😚

 • 17 mai planlegging  Hei fine bloggere! I dag skulle jeg egentlig vært på arbeid, men migrenen hamrer for fullt inni skallen på meg, så har jeg fått ut noen nye medisiner som  Skal hjelpe mot hodeverken, men hver gang jeg tar den får jeg ti ganger mer smerte så jeg må bare droppe hele greiene. Nå har jeg spist en dunge med paraceter å sovet å kjenner de endelig begynner å slippe taket på meg! Å i dag har jeg over tusen ting som skulle vært gjort, vaske huset å ryddet på utsiden for der er bare kaos akkurat Nå, jeg skulle vært borte hos mamma å de å hentet ut bunadene å de,å ikke minst finne frem søljene mine som jeg har vært så flink til å rote bort! Med andre ord så har jeg virkelig ikke tid til dette migrene tullet i dag.

  Jeg føler meg så utrolig heldig som har den gode bestemoren som jeg har som har stått på for å sy helt i fra grunnen to nye gutte  bunader til dessa små bøllefrøene mine! På en uke har hun jobbet på spreng for at de skulle få klare  bunadene sine. Jeg setter så utrolig stor pris på de at jeg har virkelig ikke noen ord, takk besta du er gull!💞

  Nå skal jeg prøve å sove ut dagen til de små ska hentes i barnehagen, for da finnes de ikke tid til å ligge på latsiden. Så kommer prinsessen min Iris ned med  blåshampoen min igjen for nå har denna damen bestemt seg for å bli blond igjen, å etter en runde med avfarging sitter jeg igjen med rødt hår. Hehe ganske sexy, så da er de grett å få prøvd å tonet denne hotte rød fargen litt ned! Håper alle får en superfin dag, å holder seg friske å raske til 17 mai! 😚

 • Eks russetreff  Hallå bloggen, nå har det vært en evighet siden jeg oppdaterte siden, å de litt fordi jeg bare har vært utrolig lat. Hehe noe som ikke er helt bra ! I helgen som var skulle jeg kjøre russebilen til lillesøs på russetreff, så jeg fikk med meg den andre søstra mi til å holde meg med selskap, ellers hadde jeg dødd! Å treffe levde opp til alle forventninger det, fulle folk, folk som skulle slåss, klining å folk som rullet i sitt ege spy, å masse skriking! Men men vi alle har vel vært der en gang , tenke e ?

  Lørdagen så bestemte jeg å noen venninder for å slenge på oss russebuksene å hive oss med på eks russetreffet som blir arrangert hvert år, å alle årene så har de ikke passet for meg men i år klaffet det perfekt, så vi drog på oss den gammle skittne buksen å heiv oss ut på bølgene. Å denne kvelden endet i katastrofe for min del, jeg ble rett og slett altfor full. Etter en uke med mye hard jobb, lite mat ( jeg har faktisk bare ikke hatt tid til å følge opp alle måltidene jeg skulle hatt) å lite søvn endte de opp med at jeg vart så kanondritings å jævli å sur , at jeg rett og slett skulle bare holdt sofaen den kvelden. Så etter denne lørdagen her så skal jeg ærlig innrømme at jeg virkelig har klart å skremme meg bort fra flasken, for sånn som jeg ble den kvelden der vil jeg aldri bli igjen. Så nå ska denne fantastiske russebuksen pakkes bort igjen, å jeg tror helt ærlig ikke at jeg vil pakke den frem igjen til neste år, haha !

  Jeg tror de er noe som skjer med et menneske med en gang du tar på deg den buksen der, du blir "udødelig" å alt av regler forsvinner liksom bare, du er din egen hersker? Haha tror vi hvertfall. Jeg vet hvertfall de at dette var virkelig ikke noe for meg, eneste kvelden endte opp med var mye krangling, å kaste pengene ut av vinduet , så de er noe jeg virkelig ikke er intressert i igjen!

  Å ja jeg var svartruss! Å de er den mest fortjente russen! Vi er klare for arbeid! Booya!

  Å joa på toppen av kvelden mistet jeg favoritt brillene mine som jeg hadde kjøpt noen timer før, så de var et skikkelig tapsprosjekt, med andre ord ! Hehe

 • Her knuste jeg nesten nakken min  jeg har alltid vært utrolig inntresert i bil å motorsport, å var så heldig å finne meg en mann som faktisk drev med alt dette bil greiene. å i fjor september var første året jeg var nede på Gatebil på Rudskogen, noe som var sinnsykt gøy. det fantastiske bil miljøet å alle var så utrolig imøtekommende mot alle, ukjente kom bort for å se hva du hadde, å vi kunne gå rundt å se på andre sine å eigerene var like hyggelige å pratet å sto på. vi reiste ned Torsdags morgen å hadde første tur på banen fredags morgen. da var samboer så uheldig å havne ut i grusfellen, siden de var glatt i ene svingen, å jeg hadde selvfølgelig en for stor hjelm på meg, så når vi fikk en bråstopp så reiv hele hjelmen omtrent av meg hele hode. jeg husker enda kor jævlig den følelsen var. det kjentes ut som noen tok tak i hode ditt å drog det mot seg alt de kunne. Når du kjører ute på banen så er det nesten helt umulig å kommunisere med hverandre siden det er så mye støy, så samboer trodde alt var grett så han fortsatte kjøringen en 2 - 3 runder til før vi kjørte av banen. Det var omtrent helt umulig å få av seg hjelmen, halve nakken å skulderen min hadde hovnet opp å nakken hadde stivnet helt, så jeg reiste bort på sykestuen der jeg fikk beskjed om at jeg kun har strekt muskulaturen en del så jeg skulle ta det med ro resten av dagen, noe som var drit kjipt siden vi nettopp hadde kommet ned, så mens karene skrudde bil å kjørte på banen tok jeg og dama til en av de som var med ned å reiste over til Sverige å shoppet. Lørdagen så var jeg nesten mer hoven i nakken men jeg tok meg en ny tur utpå banen, siden jeg følte at jeg fungerte grett nok å har hatt låsninger i nakken før så tenkte det gjekk fint, noe det gjorde på selve banen. men det var ikke mange rundene før jeg måtte av siden hjelmen var så ufatelig tung å ha på hode. Så hele treffet vart omtrent ødelagt av en liten smell, som egentlig ikke skulle vært alvorlig for noen.   hele turen hjemover var grusom, jeg kunne ikke finne en eneste god sittestilling, å vi hadde da 8 timer i bil foran oss. jeg husker jeg hadde egentlig lyst å bare hoppe av på første hotell jeg kunne finne for å legge meg inn i en god seng å sove, å migrenen hamret løst, å hadde for så vidt gjort det hele helgen. Når jeg endelig var kommet hjem sto mine to små å ventet spent, for vi hadde jo tross alt vært borte ifra de i 4 dager, så når jeg skulle løfte opp Isak for å gi han en klem husker jeg at de smalt bak i nakken, å det kom en grusom smerte, det er den jævligeste smerten jeg noen gang har kjent på, jeg skulle heller ha fødet en gang til, så jeg  hadde ikke noe annet valg en å ringe sjefen å gi beskjed om at jeg ikke kom Mandagen på jobb for jeg måtte inn til legen for en ny kontroll. 

  Møtte opp på legekontoret klokken 08.00 siden jeg fikk en hastetime grunna nakken, å vart sendt rett på sykehus, der tok jeg alle slags former for røntgen og skanning av hode, nakke, å ribben. på ene bildet viste de uklart noe bak i ryggmargen mellom skulderblandene, å jeg fikk på meg en krage jeg skulle gå med. Noe som var TI GANGER værre å bruke, siden den støttet seg ned på nakken. den måtte jeg sitte med hele dagen mens jeg var inne på tusen forskjellige kontroller. Første legen kom inn å begynte å snakke om et brudd på ryggmargen, men han ville ta en ny sjekk, å etter hvor mange timer så fikk jeg resultatene på nedsatt evne i venstrearm, strekt ryggmarg mellom nakkepartiene å opp, strekk i musklatur på venstre side å en kraftig wiplash.   Wiplash kunne vare i mange år, å jeg så egentlig for meg at hele læretiden min skulle gå i dass, å det som var det fæleste med hele greiene var at jeg nett hadde startet som lærling, jeg fikk jobbe 1 og en halv uke før jeg vart sykmeldt, noe som var helt forferdelig grusomt. så jeg så igrunn for meg at hele tiden frem til jul skulle gå til hjemmetraking å det var det. etter to uker så startet jeg på arbeid igjen, å fikk tilrettelagt arbeidsoppgavene, sånn at jeg kunne få startet i de små igjen. å den dag i dag så har jeg utrolig nok ingen plager etter smellen!


  IMG_1351

  Men med dette innlegget så vil jeg vise hvor utrolig viktig det er med sikkerhets utstyr, selvom du bare sitter på. det er utrolig viktig å passe på at alt utstyr passer deg å ikke er for stort, for det kan være livsfarlig! det er helt utrolig hvilken krefter som er i sving, å det er virkelig ikke noe å kødde med! Jeg skal ned igjen i år, å da er det jeg som skal kjøre for første gang. bilen min er snart klar å jeg gleder meg utrolig mye til å kaste meg ut igjen på banen. men jeg skal virkelig passe på at mitt utstyr passer perfekt, for dette er virkelig ikke noe du vil ødelegge deg selv på resten av livet for slurving av utstyr! å det gjelder omtrent all sport, å ikke bare motorsport men alt! pass på at utstyret ditt passer deg, å det er kun du som bruker det. å blir det skader på det så skift det ut før du starter igjen. Jeg var utrolig heldig, å det er jeg evig takknemelig for i dag. ! 

   

   

   

   

  #ekstremsport #uheldig #mamma #bilsport

 • IMG_1351  IMG_1351
 • Helgen som var!  Denne helgen har vært så utrolig god, helst sinnsyk god! jeg har faktisk ikke gjort noe føler jeg, Kom hjem fra jobb på fredagen å barna var kommet seg i seng, var det bare å sleppe hele kroppen ned i sofaen å ligge der å se på film, å jeg kan ikke huske sist jeg gjorde det en gang, livet er for hektisk for øyeblikket, å ukeplanene mine står på spreng for alt som skal gjøres, eller huskes. Jeg kom og på der jeg lå på sofaen å koste meg at jeg har får sikkert 10 gang glemt førskolekontrollen til Leander, så jeg må igjen ringe inn å beklage meg å bestille ny time. ( å no starter det å bli flaut) jeg bare forstår det virkelig ikke, men det var så hektisk på arbeid fredagen at jeg bare glemte bort alt.   

   

  Lørdagen så hentet jeg bestevenninden min å vi vart sittende å drikke vin å glane på tven å bare prate, nå er de lenge siden jeg har sett henne å i det hele tatt hengt med henne så de var utrolig kjekt etter gammelt, å de værste er at vi bor bare 10 minutter unna, omtrent men tiden strekker virkelig ikke til, til noe. lørdagen ente opp med at den galne snuppa kom brasende inn døren med 3 - 4 bæreposer med stæsj å øl å var ganske så klar for å komme seg ut på byn, men jeg hadde da hoppet i min fantastiske fancye joggeklær så det endte opp med at vi ble hentet å slapp av desse to tuttene på Pikant i sentrum å hjem igjen på den gode sofaen. Så det må være den enste "stressende" hendingen som har skjedd for meg denne helgen. 

     Nå har jeg tenkt å ta meg en evig lang å varm dusj, å legge meg ned igjen på sofaen å bli liggende å håpe det går en bra film eller noe i kveld, jeg kjenner det at jeg er langt ifra klar for arbeid, så jeg gruer meg til Mandagen. men nå nærmer det seg heldigvis sommerferie å jeg er allerede startet med nedtellingen. hihi. håper alle har hatt en super fin å rolig helg. 

  Blogges :*

   

  #mamma #hverdag #hektisk #avslapping 

 • ♥Uken som har vært♥  Da har jeg tenkt til å starte med en  ukes update, å denne uken har igrunn ikke vært på topp utifra det jeg hadde i planene, med påsketurer, mye aktiviteter ute, å få tilpasset kite på bilen min som nå og faktisk er snart klar for bane, hihi ♥

   

  Ukens Høydepunkt ♥

  i starten av uken så reiste jeg og søstra opp til Måløy for å levere eldstemann til påskeferie, der hadde pappaen til Leander laget den store biff middagen, å det er jo min favoritt mat! jeg kan med handen på hjerte si at den fyren der lager Norges beste biff, for sure! Så har jeg og lille Isak fått mye kvalitetstid sammen nå som vi ikke er i arbeid eller barnehage, noe som er utrolig godt til tider ♥    

  Ukens Nedtur !

  det må virkelig vær når Isak vart syk på den eneste fineste dagen i påsken, å grillplanene mine røyk i dass, inn å ut på akutten å lange netter uten noe form for søvn i det hele tatt, men det er vel en periode som alle foreldre må igjenom, men uansett fryktelig kjipt når vi har så mye regnværsdager så velger de de fineste dagene å bli syke på, kanskje et hint jeg må ta ? 

   

  Ukens opptur♥

  for å være helt ærlig, ikke for å virke teit eller gammel, selv om jeg nesten føler meg litt gammel når jeg skriver dette, men det må faktisk være å få ta seg en lur midt på dagen etter alle desse tullenettene, å mamma som lagde verdens beste lammelår middag, så jeg slapp å vurdere å løfte fingeren for å lage til noe middag i dag.    

  Ukens irritasjonsmoment!

  Det som har irritert meg mest denne uken er stengte butikker, det er alltid noe man glemmer å handle eller gjør når det er sånne helligdager, så er det dette været som er så utrolig demotiverende, med snø, slush å pissregn. jeg har ofte vurdert å pakke baggen, barna å mannen i bilen å flytte ned på østlandet.!   

  Ukens innkjøp♥

  Denne uken har jeg kjøpt inn en haug med motordeler til bilen, å bensinsystemet, jeg hadde aldri trodd det skulle bli så dyrt å bygge en bil ifra grunnen av, selv om jeg har en mann som jobber med dette til dagen og har mye rabatter på ting å tang, men der tok jeg virkelig feil.! så nå har jeg fått hamstret nye deler, å ting starter å ta form. Bilen er nylig lakkert for 2 ukers tid, å lakken er aaamazing, den er full i glitter så med en gang solen treffer glittrer hele bilen, er rett og slett startrucked av hele bilen!   

  Akkurat nå♥

  har jeg nett kommet inn dørene igjen etter en liten tur ut med min bedre halvdel Iris, hun hentet meg for å kjøre meg ned på best å handle en cola å opp igjen, så nå sitter jeg på sofaen under teppet å skal se ferdig en episode med Favoritt serien min for tiden som er Kardashians. Så har jeg og funnet klinikken jeg skal til Juviderm fillers, så jeg gleder meg sinnsykt til å få kommet meg av gårde å fullført det. 

  Håper alle bloggere har hatt en superfin Påske og er klare for å komme tilbake til hverdagen, det er hvertfall ikke jeg ! hihi, men snart sommerferie♥

   

   

  #mamma #hverdag #bil #barn 

 • like humørsyk som været !  Hoola bloggere! Denne dagen startet så alvorlig dårlig, å da mener jeg sykt dårlig og! Jeg skulle skru på en alarm i natt for å sjekke feberen til Isak og alt de , men de jeg klarte å gjør va å skru på den vanlige alarmen som jeg bruker til hverdagen som da ringer halv 6. Isak våknet i halv 3 tiden i natt av seg selv så jeg tenkte ikke noe mer over dette alarm styret før småen stod i sengen sin å hoppet å var klar for å stå opp, fader meg halv 6(!!!!) om morningen. Så vi har ligget på sofaen nå i 5 timer å halvdubbet til barnetv.

  I forgårs hadde vi de kanon været, helt skyfritt å ikke en eneste sky på himmelen, nå snør de, regner å er så surt, jeg har da kjøleskapet fullt i grillmat som ska rett i frysen, å humøret burde blitt med ned i den kjøleboksen for dette er så "not fun!" Denne vinteren synes jeg skal ta slutt noen år, helst. Jeg er så drit lei regn å slaps, jeg trenger sol å varme! Å vurdere sterkt å bare bestille meg en sydentur i sommer for å komme oss ned i heten! Nå som Isak endelig sover luren sin igjen skal jeg suse gjennom huset å få ryddet og vasket litt klær, før vi skal bort til mamms å få lammelår middag, oh de skal bli godt!

 • Da starter den evige hårherjingen igjen!  Jiizz dette håret mitt forandrer farge hver mnd føler jeg, men av alle ting så har jeg kun to farger jeg vil ha, å det er da enten blå sort eller platina / grå. å nå tenker jeg faktisk å starte på den evige prosessen igjen, det nærmer seg jo sommer å da er de jo ekstra digg med lysere looker, er det noen som har en bedre måte en det jeg har tenkt å utføre / har utført hver eneste gang så skrik ut! men nå tenker jeg faktisk å starte med å avfarge håret en del, å klippe de litt kortere, jeg er en stor tilhenger av hair extentions, så om det originale håret mitt er litt kortere en vanlig dør jeg ikke av den grunn, pluss at det er mer gunstig for meg på jobb å ha kortere hår, hehe! så nå denne mnd blir de klipping, å kuring, siden tuppene av håret mitt er så mettet på farge at de kommer ikke til å lysne en gang, det har jeg stor tro på hvertfall! er større fare for at det faller av en at de lysner, hihi. så nå er jeg overgiret på å starte med håret, jeg elsker forandringer, å trenger noe nytt å spennende ganske ofte føler jeg, jeg går ganske fort lei av ting å det har jeg merket koster fort en del, haha! 

     åååååå så jeg savner det blonde håret, ! er vel bare en ting å gjøre, :*

 • Du skapte KAOS for meg å andre i dag!  Da har jeg endelig lagt Isak for natten, å håper virkelig han får en god natts søvn, noe vi sårt trenger begge to! dagen i dag fungerte ikke helt etter sofaplanene heller, først tok vi feberen som viste 41.8 grader, å jeg ringte som en desperat ned på legevakten for å be om hjelp, der fikk jeg beskjed om å pakke småen i bilen å komme meg så kjapt ned som overhode mulig for det var livstruende. Men det var liksom noe som ikke stemte siden han var til stede, han fokuserte på både tv og meg, å kommuniserte, så jeg rotet frem den gammle rumpemåleren som viste 39.1. Så var det å ringe ned igjen på legevakten for å informere om den nye målingen, å de beroliget meg med at det var den jeg skulle gå utifra, å bruke fremover, men vi skulle ta kontakt igjen om formen ikke kom seg å feberen ikke hadde sunket. så vi slengte på en film å sovnet på sofaen begge to, å når klokken nærmet seg 5 våknet Isak å hylte å var helt ifra seg, å hadde vondt overalt, å ikke er det enkelt å finne ut hvor den lille 2 åringen har vondt henne når han er helt hysterisk å smokken skulle absolutt ikke ut, å kosebamsene skulle være foran ansiktet. Så jeg ringte ned igjen til legevakten å fikk meg en time halv 7 for en sjekk, det var den kvelden for å si de mildt! pakket baggen full i bleier, vannflasker å kjeks, ( i et lite håp om at han ville ha noe av de ) å der  ble vi sittende, med en gåen Tv, en dame som hostet å snørret utover hele venterommet å en gammel mann som snakket høylytt med følget sitt om prostataproblemer.. ikke det at jeg vet helt hva prostata er for noe, men noe er det i hvertfall, på han så hørtes det ikke så behagelig ut. Å etter en god 2 timers venting på rommet kom vi endelig inn, der ble de tatt en del prøver, å CRP test ( om jeg husker riktig) som vi måler verdiene i blodet på, til vanlig så ligger vi på 5-8 men lille Isak hadde da 130 i verdi, og fått streptokokk infeksjon i halsen å mandel betennelse, som forklarer hvorfor han hadde så vondt i hode å ikke ville ha noe drikke eller mat. Så da bar det hjem med antibiotika kur, å stikkpiller. Å endelig no har han kommet seg i seng og sovnet. Så nå skal jeg prøve å få me meg en hel film på TVen, har hvertfall et pittelite håp om at han sover litt hvertfall. 

  I morgen skulle egentlig godeste storebroren komme hjem etter pappa uke i Måløy, men siden Isak er blitt så syk, å samboeren jobber døgnvakt til tirsdags morgen vart jeg å pappaen til Leander enig om at han skulle få ha en ekstra dag hos pappaen sin, så passer de så fint at de kommer mandags morgen, da er det meldt det nydelige været, å det er klart for sesongstart på Gokart trening igjen, så da satser jeg på at feberen på Isak har tatt kvelden å formen er oppe å går, så vi kan få oss en fin avslutning på denne kaotiske ferien med grilling, Gokart å mye morro ute i finværet.  

  nå er det filmtid å slappings på sofaen , peace out ! :*


  joggisen er på å ruskesveisen, for i dag har det vært en skikkelig innedag ! boom.
   

 • 41.8 i Feber, Feberfantasier å påskeaften  I går kveld fikk jeg hjem en liten pjusken tass som selvfølgelig hadde fått feber igjen, å jeg synes det er så utrolig fælt når de små blir syke. i hele går kveld å natt har jeg sprunget frem og tilbake, med drikke, stikkpiller, snytefiller å bleier. å jeg antar at denne natten blir helt lik. men vi fikk sovet til klokken var halv 10 i dag noe som er luksus i mine øyne, siden vi alltid er oppe klokken 6 om morningen. så i dag har vi tilbringet morningen i sofaen meg påskeegg å mikke mus på tv skjermen, det er da en av 1000 favoriter her i hus. jeg ringte ned på legevakten for å høre hvorleis det var å ta med en febersyk liten rett utenfor døren å ned på butikken for å handle noe mat, siden de har vært stengt her i to dager så var kjøleskapet og medisinskapet begynt å tømme seg, heldigvis skulle du gå fint så lenge han hadde gode klær, men ikke for mye klær. så vi ventet til formen var bra, pakket oss inn i en god lekedress å suset ned på butikken å opp igjen. Når vi kom hjem var Isak begynt å bli slapp igjen å ville ikke noe en å bare ligge under pledde sitt på sofaen, nå var det over 6 timer siden han fikk siste stikkpillen så fant ut at jeg skulle måle feberen på han igjen, 41.8 (!!!!) fikk jeg som temperatur, å jeg kjente bare angsten kom klatrende, så jeg ringte ned igjen på legevakten, å fikk beskjed om å komme inn med en gang da dette visstnok var livstruende. men jeg følte ikke helt at det stemte, siden jeg har fått informasjon om at når feberen er så høy så svever du igrunn mellom liv å død, du er ikke tilstede eller tilsnakkelig, så jeg rotet meg frem til en måler som skal stå i baken, å den viste heldigvis 39.1. Så det er faktisk første gang jeg har vært lykkelig for å måle feber på barnet mitt, det er nok ikke så kjekt for den lille som ligger der å ikke er i form, men å måle 39 var rett og slett fantastisk, så nå har vi pøset på med nye stikkpiller å feberen er startet å gå ned, å disney chanel er blitt spennende igjen. Ringte ned igjen på legevakten for å gi beskjed å høre om jeg fortsatt skulle komme ned igjen, men da var det ikke fare, da skulle vi bare se an formen å feberen å eventuelt komme inn igjen løpet av dagen om ikke feberen roet seg.   

  I Går kveld så snakket Isak veldig mye om en mann som var inne på rommet vårt, "rare mannen mamma" å møa, så vi har hatt en natt med både kuer, å rare menn å feber. så jeg tror vi et tilfelle av feberfantasi oppi dette her, ikke det at jeg har lest så mye om det men har forstått at dette ikke er farlig. men det var lite hyggelig å prøve å finne natteroen i mellom slagene når de var snakk om mannen på soverommet, å jeg som er så utrolig redd spøkelser å overnaturlige ting fikk ikke mye blund på øynene før de begynte å lysne i 5 tiden i dag. så jeg håper virkelig at natten går bedre å det er litt mindre skummle menn på soverommet vårt, hehe. Nå skal vi bruke hele påskeaften på sofaen med barnetv, snop å taco i kveld, å det tror jeg skal bli ganske deilig å ha en dag der du trenger å gjøre minst mulig, å kan bare ligge å kose med småen.    

  Håper alle får en superfin Påskeaften, vi skal tilbringe den på sofaen med kosebamsen å barnetv :)

   

  #familie #Barn #mamma #hverdagslivet 
   

 • Hvor er den fantastiske styrken din, guurl?!  Jeg her prøvd i mange mange maaaange uker, mnd, år på å slutte helt med nikotin, nå er jeg så lei av snusen, lei av pengene som går i den, å ikke minst lei av å se ut som en som har fått seg en på trynet, rett og slett. det koster så utrolig mye penger, å jeg bruker faktisk en hel boks for dagen etter at jeg sluttet helt med røyken, jeg hører ofte hvor bra det er for at jeg sluttet med sneipene, men hva med snusen da  ? er ikke den nesten like skadelig, bare på forskjellige måter? uansett så går jeg ikke rundt å stinker askebeger som røykere gjør, for det er helt grusomt! kan ikke forstå at jeg selv har gått rundt sånn som det der.! en røyker stinker både ned hus, å bil å ikke minst når de bare er rundt deg lukter du like surt som dem. nei fysj jeg er glad jeg er ferdig med det drite der! 

  nå har jeg ikke gått 110% inn for snuskutten, men det er bare noe i meg som sier at en uke til skader ikke, haha! men det er vel angsten for alle abstinensene, vektoppgangen, å ikke minst de å savne noe som var der hele tiden. sist jeg prøvde holdt jeg meg en uke, de var minimalt med søvn, jeg var så aggresiv å hissig, rett og slett en tikkende bombe, det var helt forferdelig, stakkars samboer for å si de mildt! å ikke minst rastløsheten, eneste positive med alt det var vel at energien var på topp hele tiden, jeg klarte ikke sitte stille et minutt en gang, men med en gang noe ikke gikk min vei var livet en tragedie, rett og slett en hormonell ustabil kjerring som suset rundt mellom alle gjøremålene pluss alt det ekstra som snek seg imellom. jeg fikk hvertfall pusset ned spisebordet, å stolene å oljet det, lagt nye trappetrinn i trappen som såg helt grusom ut, å ikke minst oljet sjenken. så nå denne mnd skal jeg jobbe med å legge om hele kostholdet, kutte ut alt av sukker å drit, å komme meg inn på en god tone med lavkarbo dietten / livsstilen å komme meg inn igjen på treningsstudio, så får vi bare prøve å "glemme" igjen penge og helseslukeren hjemme. 

   

  å for dere som aldri har prøvd snus, ALDRI prøv det ! det er grusomt, rett og slett umulig å bli kvitt om du er like svak som meg, haha jeg føler jeg kunne kastet pengene i do, for det eneste du får igjen av snusen er en slankere lommebok, stygge tenner å dårlig ånde! så mitt råd til alle dere nysgjerrige, aldri start med det, det er ikke verdt det! å det er definitivt ikke noe kult! 

   

  nå skal jeg bare krølle de slappe å sminkeløse tryne inn i teppe å glane film til sengen kaller, Isak har selvfølgelig fått feber på den fineste dagen i påsken, noe som ikke kom som en bombe, så da blir de film, snop (!!) å taco før vi går all inn for sommerkroppen etter påskeferien!    

 • Verdiene i min hverdag ❤  De finest så mye glede iløpet av en hverdag, men de som jeg er mest takknemlig for er de jeg har rundt meg . Jeg har en utrolig sterk og sammensveiset familie, en fantastisk samboer utrolig mange gode venner , fantastiske arbeidskollegaer, og de to vakkreste guttene som er midtpunkte i livet .

  De å bli mamma har endret livet mitt totalt, alt ble snudd på hode men alt fikk nye verdier , å små ting som kanskje ikke betyr så mye for et menneske uten barn kan bety alt for en forelder. Gleden av første stegene, første smilet, latteren å ordene . Jeg er en veldig familieperson, jeg elsker et stort nettverk å alt som har med familie å gjør, nå har jeg to barn som gjør dagene både utfordrende men verdt å leve for , å jeg vet jeg skal ha to til før jeg er i nårheten av å runde 30. De er noe med de å bli en ung mamma, du har mer overskudd i hverdagen, du orker å delta på mer , å jeg føler og at en ung mamma har så mye mer energi å gi i hverdagen til barna sine , vi er unge selv og til tider mer barnslig en en eldre mor , så all creds til unge mødre ! 🎀

  Nå er eldstemann 6 og skal innskrives på skolen! Jeg kjenner de er nesten litt grusomt hvor fort de små vokser, de føles ut som de var i fjor jeg fikk ham i armene mine for første gang, tiden bare flyr forbi å hver dag er de nye opplevelser og minner å ta vare på, jeg kjenner på meg at til bare å være 23 år gammel føler jeg meg urgammel, ! Hehe , i dag skal jeg og eldstemann bare kose oss hjemme siden feberen og kvalmen har for tusende gang meldt sin ankomst i hus!

  Håper alle får en super dag, nå ska vi bare kose oss med mye film å serier i drittværet🎈

 • Lakkering under prosess !😁  Nå er jeg så heldig at min aller beste venninde er me meg på laget til å få ferdig bilen til sommeren, hun er da lakkerer å har tatt på seg hele lakkprosjektet! Hun har da funnet den lækkreste lakken jeg har sett på lenge ! Jeg hadde kun et krav til lakken å de var at bilen skulle bli helt sort, noe den blir bare med en liten vri😁 den er full i glitter! Med en gang solen / dagslys treffer glitter hele kjerra, de er bare så ufatelig lækkert, klarer ikke vente til Få tatt den ut av garasjen 😁 nå i kveld å de fleste kvelder fremover blir de fullt kjør for å få ferdig bilen, de er så utrolig mye som gjenstår, men igjen så lite , så nå er de bare å vente på de skjønne små skal sovne så mammsen får kommer seg ut igjen i garasjen å fortsette med buret, å får dere som ikke er oppdatert på bilsport osv, så er bur noe som er pålagt som skal beskytte deg går du på taket, haha !

  Nei nå er de nok bilprat på meg, håper folk har en super søndags kveld videre , 😁

 • Etter 1 års opphold har mye forandret seg!  Nå er de faktisk 1 år siden jeg oppdaterte bloggen sist ( sånn ca hvertfall ) da alt har vært fulle dager med jobb, to små barn å faktisk bilbygging! I år håper jeg at jeg faktisk kan starte med trenigen jeg har jobbet mot å få til.

  Nå skal jeg skrive en liten story om meg for de som lurer på hva jeg er for noe .:)

  Jeg er en jente på 23 år, vart gravid som 16 og fekk mitt første barn som 17 år, jeg er under lære å jobber som forskalingssnekker , for to år siden fekk jeg en liten gutt som nå er 2 år . Jeg er veldig intressert i motorsport å driver nå å bygger meg en banebil , bmw e30 som jeg håper skal være klar til drift til sen våren. Denne bloggen kommer til å handle om min hverdag, på jobb å hjemmebasis, bilprosjekte og kjøringen min å hva ellers en vanlig jente liker av velvære å dill. Jeg er en jente med sterke meninger og kommer som regel best overens med gutter ( da jeg faktisk kun oppholder meg sammen med når jeg er på jobb, å hjemme haha )

  Hva er dine interesser og hobbyer ? :)

 • Fin morgen med deg !  I dag tidlig var de kun jeg og Isak som var klare for dagen 07.00 ( eller med andre ord så var de han ikke jeg, men hva kan en si ) må man så må man. Så i dag fikk han kjøre rundt med frokosten sin bak på trehjulssykkelen å inn i stuen, siden jeg malte opp igjen kjøkkenbordet i går natt så da ble det frokost med barnetv å teppe på gulvet, siden de ikke finnes ro i den lille kroppen der. :) 

  satt i sta å bladde gjennom bildene jeg har inne på en google konto,å jeg blir nesten satt ut hvor fort tiden flyr av gårde! jeg føler det var bare et lite år siden Isak kom til verden, eller de er vel igrunn det.. MEN de utvikler seg så altfor fort, for et år siden lå han i armene å gjor minst mulig ut av seg, nå er han overalt, full fart hele dagen! nå er de bare 2 mnd så starter den lille apekatten min i bhg, noe jeg gruer meg virkelig til! mammahjerte sier helst at jeg skal gå hjemme med han, men jeg tror nok han kommer til å få de supert ! er vel ti ganger værre for meg en det er for Isak som sikkert er klar for litt mer action en hjemme kos 24/7!            

   

   

  her var lille gull bare litt over 1 mnd gammel, å tiden bare flyr ifra meg! snart er du 2 å barnehagetass! 

 • SKRIVESPERRE!  Har du noen gang opplevd de at alt av ord stokker seg som en ball i hode når du først skal begynne på noe ? Den teksten som virker så enkel å skrive er ikke så enkel lengre! Alt som rimte eller var fengende i sta bare forsvinner ut av hode ditt med en gang du Nærmer deg noe som kan skrives på? Sånn har jeg de akkurat nå! De er ingenting som går på skinner i hode her, istedenfor å fokusere på de jeg skulle begynner jeg å tenke på klesvalg for i morgen, planene for sommeren, hvor my snop jeg spiste i sta som ga meg nok av dårlig samvittighet, å ikke minst gardinene jeg må vaske når maskinen er ferdig med dette programmet den står på..haha æh! Men utrolig nok så klarer jeg å skrive et blogginnlegg som omhandler da i bunn å grunn ingen mening!

  Nå kjenner jeg at til og med skrivesperren kommer å tar blogginnlegge mitt og.. He he hee!

  Men altså .. I dag har de vært en utrolig produktiv dag, barna å samboer reiste til foreldre / svigerforeldre / besteforeldre i dag så har hatt en hel dag for meg selv, noe jeg tror alle mødre synes er deilig til tider. Da går dagen til en ekstra time foran speilet , litt sniking i sentrum, å i tillegg så fikk jeg malt ferdig underetasjen min ( som huset ) å vasket hele kåken! Føler de har vært en fantastisk produktiv dag. Helt til nå da, nå har jeg plassert den late rumpa i sofaen med senopeskålen, chips bollen å et stort glass vann som da skal hjelpe på den dårlige samvittigheten min. Nå skal jeg prøve å fortsette på de jeg har begynt på her av tekst å tull, å se om jeg klarer å få ut noe vetige setninger .

  Må alle i Norges vakre land ha en super helg ! Hoho !

 • Ombestemmelser å super ubesluttsom!  Hei fininger!

  Jeg har jo i en periode snakket en del om denne bilen jeg driver å bygger i sammen, den som egentlig skulle kun gå på bane som en driftebil! Å nå etter mange dager med frem og tilbake tenking å surring så har jeg klart å surret meg til å få skilt på an, så de betyr jo de at de blir ingen driftebil på denne tutta ! Men igjen så gjør de faktisk ikke noe , de er en svindyr hobby, som krever både penger , helger og all fritiden din. Jeg har alltid så mye annet jeg helst vil gjøre, å jeg har to barn som jeg bruker all min tid på, så i teorien så tror jeg at de rett og slett aldri hadde blitt noe driftebil uansett, for de står ikke på pengene, men hvor mange timer jeg gidder å legge i de. Så er jeg og vel kjent for å gå fort lei av ting, jeg får impulsivplaner å skal ha de prosjektene, så går de noen mnd så har jeg funnet no nytt som virker kjekkere! Sånn som nå, nå skal jeg begynne å støype negler, haha er egentlig ganske store sprang imellom hva jeg finner på!

  Jeg har og noen nye "prosjekt" på gang som jeg har tenkt å lufte litt med tiden, men frem til den dagen de er klart må jeg nesten bare holde meg i tøylene, hihi! Men håper de blir like bra som jeg satser på!

  Nå skal jeg male ferdig gangen jeg driver å pusser opp, å ordne til i den nye TV stuen jeg har lager nede i kjelleren / 1 etasje av hjemmet vårt, da har og Leander en plass å sitte å se Barne-TV med vennene sine ifred når jeg og Isak farter rundt å bråker her oppe. Må alle ha en super fin kveld!

  Har du noen hobbyer du brenner for ? Eller planer for fremtiden ?

 • Endelig ferie å selvpleietid!  I dag var min siste arbeidsdag før 2 mnd fri til nye kontrakten starter! som jeg har skrevet om før så har jeg et ganske mannlig yrke, å de innebærer lite dill å dall på meg i hverdagen, så nå ser jeg frem til 2 mnd ferie med masse stæsj å fokus på trening. å jo selvfølgelig ikke minst de små trollene mine da,:) 

   

   jeg har for første gang handlet på Ebay! der har de så sinnsykt mye billig, så da måtte jeg bare prøve meg lit ut innpå siden. jeg fikk bestilt meg et nytt ackryl negle sett ( for støyping) av negler, så jeg gleder meg som en liten unge til de kommer i posten. endelig skal hendene mine se litt kvinnelige ut, Fant og mye dill som nytt extentions, det er jo noe jeg virkelig trenger i hverdagen, jeg pleier alltid å handle mitt extentions hos luxus hair, men nå må jo nesten bare prøve dette fra ebay,.eller rettere sagt kina ? det stod 100% remy hair, menneskehår så håper ikke de kommer noe plastikk greier, selv om jeg brukte kun 50 kr på de, haha! så har jeg fått betsilt inn en dunke med nye øyevipper, som kostet meg bare 8 kr, så føler jeg virkelig har gjort et røverjkøp. haha!  

  er de noen som har erfaring med å handle fra ebay? tar de lang tid ? å får dere de dere bestiller ? spent spent! 

   

   

   

   

   

 • PARTYLUS!  For to helger siden kom søskenbarnet fra Stavanger,  å da ble de ikke sparing på flaskene som sto i hus, innimellom e de viktig med en skikkelig jentekveld på byen! Da ble de vors spill hos søteste silje før de bar ut på pikant som er da den uteplassen der ikke de under 20 kommer inn. Superkveld 😄

   

  Nesten helg så bære de på roadtrip me søs, da blir de grensehandel ( harrytur) å ned til Kristiansand å hente m3 kit til bmwen ! Teller dager til å  komme meg på veien igjen, de en ingenting som slår en god roadtrip med god stemning. La uken som kommer gå fort 😄

   

 • Det er Ikkje rart å være jentejente å likevell være guttejenete 😇  Hei søtinger 😘

  Som jeg har skrevet litt før på bloggen så har jeg kanskje en litt annerledes interesse if hold til hva jeg liker å hvordan jeg er som person.  Jeg er veldig opptatt av utseende og vanlige jenteting som sminke, harextensions ( noe jeg bruker hver eneste dag) fine klær å alt de en jente skal dille med føler jeg. Men igjen så tror jeg at jeg er ganske så todelt når det kommer til det dere. Jeg er forskalingssnekker  ( altså betongarbeider) å jeg er nå begynt å bygge min egen driftebil. 

   

  Er de noe som virkelig er viktig i mitt liv så er de fart og spenning , foruten min hjertegode familie bestående av de 3 kjekke karene mine. Men de å kunne jobbe fysisk tungt en dag å du tjener penger,  du trives i yrket ditt, de er fantastiske kollegaer rundt deg å du får ikke minst være ute å nyte dagene, de er så godt! Jeg er en jente som trives best i mannsdominert yrke akkurat pågrunn av det at det er mye lettere å arbeide med mannfolk, kommunisere og de finnes ikke noe slarving og bitching  på arbeidsplassen. De er kanskje en porsjon grovere humor og den mannepraten som følger med dessert mannfolka men de er nesten bare artig å høre på en hel dag en å vite at du skal gå å spre drama ilag med andre på en arbeidsplass ! De er mye bedre å være en handywoman  som får til de hun vil en avhengi av at alle andre skal ta i de tunge takene for deg 😄 

   

   

   

 • Mitt lange opphold er over 😄  Hei søte dere 💕

  Nå har jeg hatt meg en lang pause fra bloggverden og bare fokusert på de daglige å nye rutiner å komme seg inn i , jeg startet i ny jobb på nyåret å har virkelig kjent på kroppen at de har vært utfordrende å fantastisk godt! 

  Jeg har så ufattelig mye på hjerte som jeg vil dele med alle dere rundt om, så jeg vet nesten ikke helt hvor jeg skal starte. Nå venter de 2 mnd ferie før jeg begynner 100% etter permisjon med minste mann!  Jeg er også på jakt etter et supermenneske som er flink til å lage til headere å design på bloggen! Jeg er som sagt før Ikkje noe super smart på elektronikk så det er noe jeg virkelig ikke forstår meg på. 

   

  Er DU god på headere og design? Gi meg en headsup  💕💕 

      

 • TIL TIDER ER LIVET UTROLIG KJEDELIG!  Hei og hå, nå sitter jeg atter en gang på sofaen med altfor mye energi, men likevel så har jeg ikke noe motivasjon til noe som helst! av alle ting så kjeder jeg meg utrolig mye, det er liksom de samme gammle hver dag, hele uken ( mnd ) all over. å det går som regel ut på å starte dagen med bading av små troll, frokost, kjøre i barnehagen, ,leke med minsten, rydde å vaske når han sover luren sin, lage lunsj, leke og rydde enda mer, pakke ut i bilen, reise å handle å hente Leander i bhg, reise hjem å lage middag, leke å rydde litt meir, kvelds, og sengetid, rydde litt meir å sette seg på sofaen. 

  Missforstå meg rett, for den tiden jeg har sammen med barna mine er gullverdt, jeg ville aldri byttet bort den, for noe annet her i verden, å nå skal vi ut på vift neste helg, men likevel så kjenner jeg at jeg gleder meg ikke noe særlig til å rangle, treffe en haug med fulle folk, danse litt kanskje? samboeren min danser ikke, for de liker han ikke. så de blir vel til at jeg må danse med alle andre, å de er vel ikke så populært de heller. å så ligge dårlig hele søndagen. Jeg savner å ha en hobby, der jeg kan bare kose meg med noe jeg liker etter barna har lagt seg, å der jeg føler jeg får litt "egen"tid, å bare fokusere på den ene tingen. å det vet jeg jo hva blir og, det er jo den bilbyggingen jeg skal til med etter jul, men sånn som det er nå så virker det så utrolig lenge til. Samboeren min flyr jo rundt i garasjen å koser seg hele tiden, hver søndag er han oppe på banen å kjører å leker seg mens jeg og barna må finne på noe eget, det er jo ikke noe særlig morro for de å bare stå på sidelinjen hele tiden å se på over lenger tid, å de synes jeg ikke er noe morro heller selv. Men for han er jo de kjempe morro, å han har liksom alt han kunne trengt her i livet, han har barn, vaskehjelp, kokk, pleier, kjæreste, og "frie tøyler" til å gjøre hva han vil når han vil virker de som, innimellom så føles de ut som vi detter litt bort i denne verdenen hans, vi er der når han kommer hjem, å de er godt å ha noen å komme hjem til, men han kan reise ut å kose seg når han vil, mens jeg går hjemme med barna eller tar de med på ting. 

   


  Jeg kjenner jeg gleder meg til å få hentet bilen, å kan begynne å styre litt selv, kjøre selv, å faktisk ta med meg den eldste sønnen min som synes dette er utrolig spennende for å lære han, Isak er altfor liten enda, men bare det at jeg kan dele hobbyen min med barna, lære de ting jeg intresserer meg for å la de få en smakebit av noe jeg har en lidenskap for synes jeg er viktig, å om de ikke liker det er det helt greit, bil og kjøring vil aldri komme foran barna uansett. Men tiden frem til etter jul virker så altfor lenge, å frem til de lurer jeg på hva jeg skal dille med, jeg vet at jeg skal løfte den slappe ræva mi opp fra sofaen å komme meg på trening igjen, for det hjelper veldig på alt. 

  Nå skal jeg slaske meg mellom sofaputene og teppe å glane på min følgesvenn TV'EN, å se på min faste underholder Farmen, kanskje glane litt Åndenes makt så jeg sover ekstra dårlig i natt, eller og kanskje bare glane litt ekstra å få med meg reprisen av Adam og Eva som jeg så på Torsdagen, noe som er utrolig fasinerende ( NOT) med nakne mennesker som fniser rundt på en strand på fillipinene.  Ha en fin Søndag alle sammen. Her blir de TV på menyen i dag også. hoho

   

   

 • BRÅKE HELG OG NY RUNDE MED STØPTE NEGLER!  I dag blir de et natta innlegg fra meg på mobilen siden dataen min står tom for strøm, å kabelen? Måtte gudene vite hvor er blitt av!

  Denne helgen har mannen vært litt mer en slags "sjef" der jeg har kunnet puste litt og bare vært meg selv, å han har styrt med junior! Så i går ente opp med at den standard jentekvelden til meg og inger gjekk litt vel heftig i dass, hu slengte seg på øla sammen med søstra mi og en venninde, mens jeg ble kastet bak rattet som sjåfør. Å jeg er ikke vant med å rangle hele natten lengre så jeg fikk prøvd en koffeintablett som Inger bruker når hun er ganske tappet for energi, dette førte til at etter en pille koffein og to bokser burn ble jeg liggende i akrobatiske stillinger fra klikken halv 4 i natt til Isak våknet halv 7. Så dette døgnet har jeg ikkje sover den drit! Så i dag har jeg og Inger koset oss i sentrum med litt handling, og jeg er faktisk begynt med å samle litt julekalender gaver. For i år har jeg faktisk 3 gutter å lage til å ikke bare 2! Isak er enda for liten til snopegaver å sjokolade hver dag, så jeg tenker å bare pakke inn ting han trenger, sånn som bleier, yoghurt ( babyprodukter som tåler romtemperatur) en pakke med smokker å sånne morro ting. leander får litt forskjellig fra snop, til dusjsåper og små leker, leker for og isak men ikke snopen. hans vil helst ha da en litt mer personlig og ek smule pervers julegave, så lurer på å sende med han en nakendame lukekalender på jobb, haha!

  I kveld har Inger lagt nye negler på meg, hun er den flinkeste jeg har gått til, og ikke minst en av mine beste venninder. Hun er da min "private" frisør, manikyr legger å igrunn bare en skjønnhets pleier. Bare elsker den dama der , og ikke minst mega fornøgd med neglene hun la! Nå skal jeg legge meg med et stort smil rundt munnen, å sove som en drøm !

  Ps: jeg beklager på forhånd om de ble mye skrivefeil, men nå er hode på vei inn i drømmeland , hihi

 • MIN HEKTISKE HVERDAG ( IKKE SÅ HEKTISK )     det er den følelsen når huset er ryddig etter dagens aktiviteter, barna sover som noen engler fra 7 - 7 og du kan bare tenne så mange stearinlys du bare orker uten å være redd for små barnehender som skal pille å utforske, å faktisk bare slenge på seg noen gode klær å kaste seg på sofaen, å bare ligge der! Det tror jeg alle med barn kjenner at er reine himmelen til tider! 

   

  Som jeg nevnte i Forrige innlegg så skal jeg begynne over jul å bygge bil fra bunn å grunn, dette er noe jeg gleder meg uffatelig mye til, så jeg har brukt kveldene på å lage meg et budsjett, siden første byggedel blir "budsjettbygging", dette er jo en særdeles dyr hobby å bale med, men det er og verdt hver eneste kroner som blir brukt på det, til og med eldstemann her i hus ( 4 år) synes dette er stas. For 2 uekr siden var vi på driftweekend i Kaup for å se samboeren min kjøre, Leander snakker om de den dag i dag, lager seg motorbane som han kaller det å springer rundt på gulvet å kjører racerbil. tror dette kommer til å føre over på mine små , haha ! men kanskje like grett de bruker pengene sine på en sånn sport en alkohol og tobakk!  Nå har jeg funnet turbokit til bilen, originalt så har jeg en 200 hk, men tenkte å yte ut til en 450 hk. å med turboen jeg skal ha så klarer jeg å få en 350 - 450 hk på hjul, om jeg bytter ut en del originaldeler. men nå nok bilprat fra mi si side, hihi selv om dette er noe av de største temaet mitt for tiden, 

   

  Neste helg så kommer mine to hærlige skatter fra sjø å nord hjem for en skikkelig contry helg, jeg som igrunn hadde lagt ifra meg en kveld på byn for sofaen og tven, men ser virkelig ut som sofaen får vente! på toppen når bilettene var bestilt og planene klare ringer sjefen for å ha meg til å jobbe på hotellet. jeg jobbet der for 1 år siden, men tok meg en pause siden jeg gjekk gravid og følte ikke for å gå å arbeide med fulle folk med mage, å ikke minst så er det ikke så deilig å lukte alkohol som gravid heller. så denne helgen fikk jeg jobb helg, heldigvis fikk jeg snakket meg til en fridag på lørdagen siden jeg allerede har innvistert. så nå kommer første arbeidsnatt på over 1 år, lurer virkelig hvordan det skal bli for "gammle" meg. I fjor så jobbet jeg i bar, nå skal jeg være vakt, så det kan bli utrolig spennende! å ikke minst så er de så utrolgi mange kjekke og koselige vakter der, så tror det kommer til å bli utrolig gøy. planen fremover for helgene har jeg tenkt å få sette meg opp på en del vaktarbeid så jeg får tjent inn litt ekstra, siden de blir en litt høyere utgift ut til neste års bilbygging. 

   

  Nå skal jeg bare nyte kvelden og sette meg til rette å vente på Farmen og mannen som er på vei hjem fra arbeid, siden han har fått nye arbeidstider så ser vi han omtrent aldri før sengetid,  dette er dødskjipt synes jeg, siden Leander går å maser om han hele tiden, og Isak får omtrent ikke sett pappaen sin, heldigvis har han torsdagene som fri på dagtid frem til 2 og hele fredagen fri, men nå ser de ut som han skal begynne å jobbe hele fredagen og. så er ekstra godt å gå ha han (delvis) i fred i helgene, det er jo alltid noe den mannen skal. så nå skal jeg bare nyte resten av kvelden i kroken på gubben å snoke farmen. ha en fin kveld alle ihop. 

   


  Her er kveldens mest sexy'e outfit ! gubben sin store genser. badegenser for å si det mildt. men LOVE IT! 

 • NYTT BIL (!) PROSJEKT PÅ GANG ?  Heisveis alle ihop, nå de siste dagene har jeg brukt på å ta en liten research! jeg har da alltid hatt en STOR, å da mener jeg STOR lidenskap for bilsport og biler, å da ligger jo mi liste høyt på hva jeg vil kjøre, jeg har alltid elsket Merce, men og BMW. audi føler jeg er standard for alle som skal kjøpe seg en bil, og de ser fine ut, men er de noe som virkelig er gode å kjøre, lekkre å se på, er de en strøken merce eller en gange grom e30. 

  Jeg var da så heldig (uheldig) å finne meg en mann som driver med dette, noe som har gjort til at jeg ikke har uttalt meg så mye om hva jeg har lyst til å finne ut av å prøve meg på, men jeg har alltid hatt den lille drømmen om at en gang så skal jeg kunne kjøre min egen bil på gatebil ( på banen vel å merke). Men siden han driver med dette så blir de ikke så lett å si det på den måten uten å få en feit latter i fleisen, eller en overfladisk " haha å de tror du at du kan?" " er du klar over hva de koster?" " du som er mor kan ikke drive på med sånt" " DU KAN FÅ SITTE PÅ MED MEG!.  jeg er dessverre ikke den jenta som synes det er noe morro å sitte på, jo altså missforstå meg rett, det er utrolig morro de og, men jeg vil være den som kjører selv.   Jeg husker fra den tiden når jeg fikk lappen, så fallt snøen bare noen uker etterpå, da var det rett ut på store områder å leke seg, vi hadde de utrolig gøy! bare den følelsen av å få bilen til å slippe og snurre bortover, til å få en god flyt på svingen var helt utrolig. det er en følelse jeg vil ha tilbake! i fjor vart det ikke mye leking på meg siden jeg gikk gravid, men i år skal vi faktisk komme oss ut å ha de grisemorro ( uten at mannen får færten av de ) høres kanskje litt teit ut, men jeg trenger ikke en som er på en måte negativ til noe jeg vil? det har seg nesten litt sånn at de som driver med det blir en god del høye på seg selv når de gjelder innenfor det feltet de er gode på. Men vi alle starter jo en plass ?

  dette var vintereventyret mitt i 2012. en ford mondeo st200 2.5l v6 god for 210 hp. der hadde vi nett vasket den for all driten vi hadde herjet på oss. men utrolig god bil, men mye skruarbeid med den. det var her min lidenskap for bilsport startet. eneste som var "feil" med denne var forhjultrekk. men vi hadde heldigvis en god håndbrekk til å lede oss inn i hver sving eller hvilken retning vi ville. denne bilen savner jeg enormt! 

   

  Jeg har nå skaffet meg en Bmw 3 serie e30 som jeg skal kjøpe etter jul, denne er motorrommet tømt på, altså de er kun karosseriet på an, motoren og alt har vi stående her,  men først skal den klargjøres til lakkering. Der er jeg så heldig som har en venninde av meg som driver på lakkavdelingen som skal ta på seg jobben, så er de å få den hjem igjen å begynne å bygge. planen er å oppnå en rundt 400 - 450 hp på en M20B25 3.0l motor. dette tror jeg kommer til å bli utrolig lærerikt og morro! Samboeren min tror han skal hjelpe meg med å bygge en "råne" bil som de fleste vet hva er, men de han skal hjelpe meg med er de grunnleggende i starten og montering av turboen, resten tar jeg på meg selv, men jeg antar at han forstår hva jeg planlegger når jeg kommer med turbodelene, og de nye bremseutstyret, haha ! men den tid den sorg, tror ikke de kommer til å bli så utrolig positivt fra han sin side, men det får han bare leve med. Han kjører jo i et Team, men det skal jeg være klar på fra starten av, DET SKAL JEG IKKE DELTA NOE MED I! jeg skal kjøre "freestyle" altså for meg selv. 

   

  Min e30 skal bli seende ut som den Gule over, bildene er hentet fra Google, men siden jeg ikke har fått tatt noen bilder av bilen enda, så slenger jeg med noen her så dere som ikke vet hva jeg snakker om forstår hvilken bil jeg mener. nå står den jeg skal ha på et lager 20 min ifra her jeg bor nå, og blir hentet ned nå etter jul en gang. det blir mye arbeid på den, og tviler på den blir klar til noe lek og morro med i sommer, men neste år derimot da er jeg nok klar! men å få den original og kjørbar, er nok gjort til sommeren. så vi får se. Jeg skal oppdatere dere igjennom bilplanene mine fremover. 

  Nå klarer jeg ikke vente til å få hentet bilen og startet! tror det kommer til å bli et aartig år fremover.med mange nye og rike erfaringer!  

   

  Hva er din drømmehobby? 

  Har du lidenskap for bil ? 

 • 3 og en halv times kjøretur for et plaster  Da er jeg endelig kommet hjem fra Bergens tur nummer 2 på 3 dager, eller jeg kom vel hjem i går kveld i 23.00 tiden. vi reiste inn i halv 9 tiden på morningen siden jeg hadde med meg besta som skulle til tannlegen klokken kvart på 1 og en venn av meg som og skulle inn på en kontroll. Isak sov heldigvis hele veien, han er glad i å kjøre bil så han sover som en stein eller så sitter han å kikker ut vinduet på all trafikken og naturen som flyr forbi. Når vi endelig kom oss inn til Bystasjonen der jeg parkerte for dagen var det igrunn bare å skille lag å komme seg der vi skulle være, jeg skulle inn på Fana klinikk, jeg opererte meg hos Dr. Bugge. 

  Når jeg kom inn vart jeg sittende å vente fra klokken var 1 til halv 4. da var jeg ferdig, sykepleieren var utrolig usikker på hva jeg skulle gjøre med såret så jeg var nødt å vente på kirurgen så han kunne se på de, å med en liten hissigpropp som ville sove, å leke på gulvet var det ikke bare  bare, heldigvis var de en matbutikk nedenfor klinikken så jeg fikk handla noe middag til han å låne bakrommet deres så jeg kunne mate han, utrolig snille mennesker! stakkars lille Isak var drit lei. Når jeg endelig kom inn fikk jeg beskjed at jeg skulle slutte med all teip og bruke et spesial plaster over såret siden de bare var overfladisk, og det ville gro fint. dette sa jeg på telefonen dagen før og å antok at de ikke var noe ekstremt viktig. men likevel synes de jeg skulle komme inn bare for en sjekk. ganske surt å skikkelig stresse tur. 

     Når vi var kommet oss inn igjen til byn traff jeg en venninde jeg ikke har sett på evigheter å handlet noen nye klær til Isak, han hadde jo klart å skittnet til alle klærne han hadde på, ikke minst så er tennene begynt å plage han så vi vart stående på toalettet sikkert 20 ganger løpet av gårsdagen, Når klokken rundt 6 fant vi ut at vi hiver på oss på hjul hjem igjen, da hadde røsjen sluttet å jeg var igrunn klar for å bare komme meg hjem, men vi vart jo stående i kø på nordhordalandsbruen i over 1 time (!) der skulle være stenging i 15 min max. så d sto vi der med mange km kø bak og foran og en sur liten kar som ville sove. Takk Gud for at jeg hadde gode oldebesta mi me så kunne roe han der bak mens jeg prøvde å følge med på trafikken.

   

  Når vi endelig var kommet hjem var de bare rett på melkeflasken å rett i seng, å håpe på en god natt. men i natt har han sikkert våknet hver time eller toppen hver andre time. så i natt har søvnen min gått rett i boss. så i kveld blir det tidlig seng på alle i huset, Leander fikk sove hos besta så det var stor stas, men skal bli gått å få hentet han hjem igjen senere å legge han her, det blir alltid så tomt uten han her. 

   

   

  I Dag tenkte jeg å snike meg innom europris for der har de fått inn mye fint, føler de er så tomt på veggene nede i gangen, så må se om jeg finner noe fint dill til huset. ellers skal jeg utnytte desse to timene jeg har nå på å sove, Isak har lagt eg så jeg håper han sover en del nå siden han sov så utrolig lite i natt. oppi alt styret i går var siste prioritering å ta bilder. så slenger inn noen "eldre" bilder. ha en fin dag, nå skal jeg prøve å sove litt før jeg skal starte dagen på nytt, å forhåpentligvis litt mindre trøtt.  • GI MEG STYRKE ! største syte inlegget fra meg i dag   

  Nå sitter jeg igrunn ganske irritert og lei siden jeg er nødt inn igjen til Bergen i morgen for å få sjekket puppene siden arrene mine har opnet seg (!) synes det er helt utrolig hva en teip faktisk skal klare å gjøre skade på, en tape som er beregnet for sånt. så heldig som jeg er så tålte jeg ikke den tapen, så nå ser jo sårene ut som ildrøde fartsstriper som skyter i alle ender med et fint etsesår mit i arret, tror jeg virkelig dør på meg om de må rette opp igjen eller det blir drit stygt, da tror jeg faktisk at jeg legger meg ned å gråter for meg selv å river sund puta mi.  

  men det positive oppi dette er jo faktisk at nå får jeg noen timer ekstra til å gå å snoke litt i butikker, å kose meg i byen siden Isak sitter enda i vogn og synes det er heilt ok å nyte utsikta fra vognen sin, så da skal jeg utnytte dagen til noe positivt med litt shopping kos og treffe en gammel venninde av meg som jeg ikke har sett på evigheter, og kanskje faktisk snike meg innom Ikea igjen siden de har noen utrolig gode lys som lukter snop.   Å det so topper den flotte dagen jeg har hatt hittil så var planen mi endelig å komme seg på trening igjen etter mi slappe uke som har vært grunna sykdom, så får jeg beskjed at de blir null aktivitet på meg før de har fått sjekket, så nå skal jeg sitte på sofaen, drite i klesvasken og husvasken å bare trykke i meg snop å føle meg feit å ekkel. gjømme meg under et teppe når mannen kommer inn døra å helst ikke se på han, bare for å unngå den tergeflisa sine "morro" kommentarer på hvor mange kviser jeg har fått av uka mi, eller hvor skeive øyenbrynene mine er i dag, eller de at jeg har fått en mer frodig rumpe av denne slappe uken min. å here skal jeg sitte til jeg må dra den late slappe ræva mi ut i bilen å kjøre 3 timer for kontroll og venninde kos. 

   

  Å Være dame ( jente ) er ikke enkelt for å si det sånn, til tider skulle jeg ønske jeg var mann. da hadde jeg aldri funnet på at jeg måtte forstørre puppene mine, sluppet unna uka ( den kjente hormonelle tiden) og oppblåsheten, jeg hadde sluppet å følt meg som en hval på sofaen, å i hvertfall ikke sittet å klaget på min egen blogg, mens han kan skru i garasjen, trykke i seg et tonn med snop og mat å ikke legge på seg et gram, men likevel se ut som han har sprunge maraton og løftet et tonn med vekter, kjenner sjalusilampa mi lyse. tror jeg skal bli mann i mitt neste liv.  Men nå er det virkelig nok klaging ifra meg, nå skal jeg finne frem snopeskåla å klage til den, å kose meg med puta mi, å lade opp til biltur å kos i morgen. 

      

 • GÅ FRA BLÅSVART TIL BLOND PÅ TO MND  Først av alt vil jeg bare si at DETTE er ikke sunt for håret, men for de som har like dårlig tålmodighet som meg så er de en mulighet. Det aller viktigeste før en sånn prosess er å få sjekket om håret ditt er sunt nok, bestill en time til frisøren og få en kosnultasjon på håret, og klipp bort det som allerede er slitt og herpet. 

   

  Fase 1 . Avfaring.

   

  Jeg begynte med en avfargingsprosess hjemme, og kjøpte da pakken Colourb4, dedtte er en avfarging uten bleking og salmiakk. den opner hårfibrene under selveprosessen og når du skal skylle ut er det veldig viktig at du følger beskrivelsen på pakken for å få best mulig resultat, blir det slurv med skyllingen vil det være bortkastet. når du skyller håert etter prosessen skylelr du ut fargemolekylene i håret. og skal avslutte med et produkt som skal lukke hårstråene igjen. denne brukte eg 4  - 5 ganger. da sluttet den effekten å virke.  dette produktet sleit ikke ut håret mitt, og de var like mykt og glatt som de var før jeg begynte. 

  her er det forskjellige styrker og typer utifra hvilke hårfarge du har i håret. jeg brukte den grå pakken for sort hår.

   

  Fase 2. Kuring

   

  etter avfargingsbehandlingen kuret jeg håret i 3 uker og lot det være i fred. brukte ikke rettetang eller hårføner, siden dette er noe som sliter veldig på håret. før enhver blekingsprosess er de viktig å forbrede håret på det som skal komme, og tilføre masse fuktighet og næring ( proteiner) 

  jeg brukte gjennom kuringen Bjørn Axen, den virker ganske bra og jeg er gansk fornøgd med den.   jeg brukte og en kur jeg fikk hos Frisøren min, men den husker jeg ikke hva heter, hun tømte bare kuren nedi en stor beholder som jeg skulle bruke i noen uker.

   

   

  Fase 3. Bleking

   

  her har jeg brukt 3 blekinger, jeg brukte produkteet blondering, og synes den er mye bedre en de andre prodkutene du får kjøpt på butikken. litt og fordi blonderingen er blå, så du slepper å bruke så mye tid på å pleie håret med blåshampo og mye gultskjær.  da brukte jeg 2 ganger med den kraftigeste blekingen for mørkebrunt hår. og siste for lysebrunt. resultatet vart utrolig nok ganske bra. og håret mitt er ikke halvparten så herpet som de var den gangen jeg gjorde de sist. 


   

   

  fase 4. kuring og shampo

  etter all blekingen så blir håret uansett slitt. da er de veldig viktig med god kur og shampo, jeg bruker nå samme kuren som nevnt oppe og Bed head tigi dumb blonde.  den gir mye proteiner og myker håret så de blir glansfullt og friskt igjen. og jeg elsker lukten av produktet, de lukter rett og slett snop. og jeg tror håret mitt elsker produktet like mye som jeg. etterveksten tar jeg hos frisøren hver 6 - 8 uke. 

   

  om det er noen som skal prøve dette så lykke til. og husk gode pleie produkter for håret, ,det er det som er aller viktigest for et best resutat. 

   

   

   

   

   

      

    • HELGETUR OVER FOR DENNE GANG  Heisveis de ble ikke noe tid for noe slags form for blogging denne helgen siden de har vært fullt opptatt 24/7. men i går kom vi hjem igjen fra Bytur til Bergen, vi har vært hos bestemoren til samboeren min, tror de må være et av de søteste damene som tussler rundt, å ikke minst så er hun pitteliten, føler meg utrolig høy ved siden av henne, jeg fant ut at 1.70 er da ganske så høyt. Denne helgen har vi faktisk bare slappet av, hatt oss en shopping runde på IKEA og lørdagen reiste vi til Akvariet i Bergen. barna synest ded va supergøy, til og med oss voksne hadde de morro, grett nok at eldstemann var for opptatt med å å springe rundt å få med seg alt som var å få med seg på under 5 min så var det en koselig tur. ambefaler alle med små barn å ta de med på sånt, det er noe de ikke ser hver dag og det er utrolig spennende. 

  i dag var egentlig planen å begynne å trene igjen, har hatt 1 uke fri fra treningsstudio siden jeg har vært så utrolig forkjøla. å i går fant jeg ut at arret mitt etter operasjonen for 4 mind siden har opnet eg, utrolig kjedelig å jeg som har følgt alt jeg skal følge, så skulle jegjo selvfølgelig finne ut av dette når jeg nett var kommet hjem ifra Bergen og der jeg opererte, så nå venter jeg på telefon ifra sykepleieren på klinikken min og håper de finnes noe jeg kan gjøre selv her hjemme fra å sleppe å måtte putte de små i bilen for en 3 timers kjøretur, og hjem igjen. det var så utrolig lite fristende, å håper virkelig jeg får startet opp igjen.  

  Nå skal jeg snart møte en venninde å surre litt i sentrum å se om jeg finner noe klær å hamstre. så må jeg få hentet ut datamaskinen min som endelig er ferdig på reperasjon. ha en fin dag alle sammen, de skal hvertfall jeg i dag. 

 • Støpte Negler, in my Heart  Rett før helgen reiste jeg til en utrolig søt og dyktig dame som jobber for eg selv med negledesign, jeg er en person som biter mye negler ( noe jeg vet er utrolig uhygenisk ) men med en gang jeg har noe på så bitter jeg selvfølgelig ikke. å er de noe som er utrolig fint er de fine og velstele negler. denne gangen så prøvde jeg fransk pedikyr med glitter og rosa diamanter. er utrolig fornøyd, å de holder superlenge. jeg tenke å bestille meg ny time om 1 - 2 uker for å få fikset de igjen, hvertfall korte de ned litt, for de bllir jo lengre dess lenger ut neglene vokser, å når du har små barn synes jeg det er grett å ikke ha altfor lange negler, siden jeg føler det hemmer meg litt i hverdagen, så nå skal jeg legge ut noen skryte bilder av neglene, og neste runde tror jeg de blir hvit glitter over hele, eller sølvglitter.  jeg er bare blitt helt hektet på dette. 

   

  Til helgen reier vi på familie tur til Askøy for å besøke familie til samboeren min, så nå gjenstår de bare å vaske ned hele de store huset og få pakkete siden vi reiser grytidlig på fredags morning, tenkte jeg skulle være litt tidlig ute siden jeg har en tedens til å gjøre alt i siste liten, så sitter de tre sure kara å venter på meg, så da blir de husvask i dag og pakking i morgen, så vi kanskje klarer å komme oss på rett kjør på tidsplanen til samboeren min, hihi

 • Ny Bloggstart .  Heisveis, jeg styrte den gammle bloggen Sweetmommy men siden den handlet mye om famiielivet og der barna mine var i hovudfokus  valgte jeg å slette den for å starte opp en ny en. jeg bestemte meg for at barna mine ikke skulel være et bloggtema og heller ikke blottlegges på nettet før de selv kan velge om de vil ha mye på nett å gjøre. denne bloggen nkomemr til å handle om hverdagen min, mine interesser for hår og sminke, og jo en del av barna mine men ikke i like stor grad som den forige bloggen. 

  Nå skal jeg bruke tiden på å få bygget opp et nytt design på bloggen igjen å få ordnet opp, så nå kom det bare et tulle innlegg ifra meg som første innlegg.  

     blogges etter kaoset her. hihi

 • Ny blogg!  Velkommen til blogg.no! :)

  Dette er det aller første innlegget i din nye blogg. Her vil du finne nyttig informasjon, enten du er ny som blogger eller har blogget før.

  Trenger du litt starthjelp finner du våre hjelpesider her: http://faq.blogg.no/, og vår engasjerte supportavdeling er tilgjengelig (nesten) 24/7.

  Bloggen
  Ønsker du å gjøre den nye bloggen din litt mer personlig anbefaler vi at du fyller ut profilinfo, og velger et design som passer til deg. Vil du bare komme i gang med bloggingen kan du starte et nytt innlegg.

  Hashtags
  Blogg.no bruker hashtags for å samle innlegg som handler om samme tema. Hashtags gjør det lettere å finne innlegg om akkurat det temaet du søker. Du kan lese mer om hashtags her: http://hashtags.blogg.no/

  Andre nyttige sider
  Infobloggen: http://info.blogg.no/
  Vårt regelverk: http://faq.blogg.no/infosider/retningslinjer.html
  Vilkår for bruk (ToS) og integritetspolicy: http://faq.blogg.no/?side=omoss

  Nå som du har lest dette innlegget kan du redigere det eller slette det. Vær dog oppmerksom på at det alltid må være minst ett innlegg i bloggen for at den skal fungere - det er for eksempel ikke mulig å redigere designet uten at det finnes innlegg i bloggen.

  Når du skal logge inn neste gang kan du gjøre det fra vår forside på http://blogg.no/.

   

  Vi håper du vil trives hos oss!

  hilsen teamet bak
  blogg.no

   

  blogg.no | logg inn | hjelp | regelverk | vilkår | om oss | kontakt oss | infobloggen

   

 • Les mer i arkivet Januar 2018 Oktober 2017 Juni 2017