Hand fot å munnsyke! (sannaae) hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

Hand fot å munnsyke!Da sitter jeg å min 3 år gammle sønn i sofaen, hele småen er full i blemmer, å ikke har han spist noe hele denne uken. Denne uken har rett og slett vært et forferdelig mareritt, minimalt med søvn, mye gråting å klaging, å jeg føler denne sykdommen, eller pesten som jeg heller vil kalle de får en ende. Nå har vi nett kommet tilbake fra legevakten å fått den fine tilbakemeldingen på hand fot og munnsykdommen, å det kjekkeste legen sier mens han små fniser litt er at vi voksne er like mye utsatt for å få de som barn om vi ikke har hatt det før, å dette er jo selvfølgelig noe jeg aldri har hatt!

Skal jeg virkelig gå rundt med blemmer over hele kroppen å i munnen så kommer jeg til å dø, rett og slett! Så jeg ber en stille bønn til de øvre om at jeg og storebror unnsluppet dette, å ikke minst at minste mann i huset kommer seg, for denne uken har vært rett og slett en helvetes uke !! Å den er nett begynt, om 1-2 uker så skal dette være over. Tror ikke jeg har overskudd til en dag til, å mammahjerte blør av å se lille karen så dårlig å plaget.

Nå skal jeg vaske ned siste resten av bursdagsfeiringen til Leander, han vart 7 år i dag! Tiden flyr så utrolig fort, å det er nesten litt trist at de blir så fort store. så blir de å prøve å lokke Isak i seng, noe han er lite interessert i mens mammaen er veldig interessert, kjenner at jeg trenger min daglige skjønnhetssøvn, å hvertfall visst jeg må lade opp til blemme utbrudd. Krysser fingrene for at jeg slipper unna.

Er det noen som har vært borti denne sykdommen før ?

Å hvordan i huleste overlevde dere den? All motivasjon å styrke tar jeg gjerne imot! Hihi

  • Ingen kommentarer    Skriv en ny kommentar