Hva er igrunn perfekt ? (sannaae) hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

Hva er igrunn perfekt ? 

Det å være en definisjon på perfekt hva er igrunn det ? det å ha den perfekte bilen, det perfekte forholdet, sexlivet, barna, utseende og vekt kanskje ? operert eller ikke, høyde ? har virkelig høyde noe å si ? er det om å gjøre å være over 1.70 eller lavere en 1.70 for å være innenfor de perfekte bilde ? når jeg henter sønnen min i barnehagen kan jeg allerede da i den alderen se at barna kanskje begynner å merke de ? på et foreldremøte vi var på så vart det tatt opp at de ikke var OK å sende jentene i barnehagen med hæler, å helst ikke kjoler heller, siden det blir så mye ekstra med alt de dille å når de skal ut, å ikke minst den "mobbingen" for hvem som har fineste kjolene å ikke, å jeg kjenner det er så sinnsykt trist. men hallo ?! hvem sender dattera si i barnehagen med glitter hæler å prinsesse kjole, skal ikke barn få være barn, ? å ikke minst i barnehagen der det er mye ute, mye på tur, hva skal de da med desse hælene ? jeg kjenner at jeg nesten er litt glad for at jeg ikke har jenter, for med tanke på alt det presset en jente skal gå igjennom oppveksten sin å generelt hele livet, kan være utrolig tøft for noen, å en mors største frykt er akkurat det at barnet ditt ikke passer inn. 

men jeg merker selvfølgelig presset blant guttene og, det er virkelig kleskoder der og, men der har det heldigvis aldri vært et problem for mine, jeg kjøper ikke merkeklær til barna, siden de koster nesten mer en de smaker, pluss at de vokser utav de like fort som jeg får de på dem, eller så ødelegger de dem bare ute mens de leker, så det synes jeg er å kaste pengene ut vinduet.  

Jeg derimot føler nesten at jeg lever forskjellige liv, jeg er så utrolig annerledes fra hvordan jeg er på arbeid å på fritiden. det er ikke noe mellomting føler jeg, jeg har alltid vært og kommer alltid til å være en skikkelig jente jente, jeg elsker alt som har med sminke, dill å pynting, men igjen så er interessene mine helt på kollisjonsfront iforhold til hvordan jeg ser ut / er som person å til hva jeg driver med i arbeid å hobby.  37.5 time i uken går jeg i skittne arbeidsklær, jeg river ting, å jeg setter opp nye ting. jeg løfter tungt som andre mannfolk, jeg lever et mannfolkliv desse timene, de resterende timene den uken inkludert helgene er jeg den jeg alltid har vært bare mer sminket, slår ut de falske håret, på med de falske vippene å ut med alle "de søte liv selfiene" å det er ingen som kunne trodd jeg jobbet sånn som jeg gjør, å når jeg møter på andre mennesker ute å de lurer på hva jeg jobber med er de nesten ingen som tror meg med de første, haha men igjen hvem kunne trodd en jente som meg som er veldig opptatt av utseende, å er så sminket å dullette faktisk kunne velge å jobbe med det jeg gjør, den reaksjonen er alltid like morro å få.  men igjen så føler jeg at jeg lever to forskjellige liv.. om ikke 3. men igjen så liker jeg det jeg driver med, å kunne ikke valgt noe annet, akkurat nå hvertfall men hvem vet hva jeg diller med om en 10 års tid. det er nesten vanskelig å si. men jeg har mine planer sånn som alle andre tenker jeg, å en av de håper jeg at jeg får startet med før jul. men neste år byr hvertfall på mye nytt, å ikke minst spennende. å jeg kan ikke glede meg mer til å forlate dette året. 

 

hva mener du er rett å ikke når det gjelder perfekt ? 

synes du det er rett å definere noen som perfekte å ikke ? 

 

  • Ingen kommentarer    Skriv en ny kommentar