For en bedritten uke! (sannaae) hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

For en bedritten uke!Heia alle bloggere å lesere <3 

 

denne uken har vært et totalt mareritt, for litt over to uker siden merket jeg at jeg hadde et bitt på leggen, å tenkte ikke noe mer over det, for vi alle får jo noe hele tiden uansett, så jeg funderte aldri noe mer over det foruten at de klødde noe så sinnsykt å hovnet opp som en kjempe kul. så etter en dag med hevelse kom de en massiv ring rundt, å den ville jo heller ikke forsvinne, den ble bare større å større, så jeg tok meg en tur til doktoren som kunne si at det var et flåttbitt med virusinfeksjon, så heldig som jeg er vart jeg satt på pencillin kur som jeg skulle ta 4 ganger for dagen, å ikke sa han noe om at jeg skulle ende opp som en død person som har ligget inne å råttnet i en uke nå. sinnsykt med kvalme å magesmerter å oppkast, å nå er jeg bare halvveis, wihuu. så denne uken har jeg hatt god tid til å tenke på alt mulig rart, å har kommet frem til noe jeg skal starte med. det er fortsatt en hemmelighet men er planen at dette skal starte å ta form i slutten av mnd, noe jeg gleder meg veldig til, å håper det går som jeg har planlagt. ! 

ellers så har vi endelig fått start på bilen min igjen som vi har drevet med siden mai. ENDELIG går den, så nå er det bare småtteri igjen, før den endelig kan kjøres ut på en bane, det er noe jeg gleder meg ekstremt mye til. 2 års arbeid er endelig ferdig . skal legge ut et bilde av gliset mitt når den er klar. jeg må nesten få lov til å skryte litt over det jeg har bygd, hihi. ikke det at jeg klarer å forstå at jeg har klart å bygd en bil, eller generelt alt med en bil, det er helt ok å vaske en, / pynte det. men de å faktisk bygge en, lakke det, koble ledninger, å ikke minst lage et helt nytt bensinsystem som fungerer, som ikke leker å som går gjennom bilen å ikke under. nei jeg klarer faktisk ikke helt å forstå at jeg har fått det til. så dette blir morro . 

Nå har jeg sluppet ut barna så de kan springe rundt å herje istedenfor å rive ned hele huset , så nå skal jeg bare slappe av, få begynt på middagen, jeg har lovd hjemmet at de skal få steik til middag, å den er ikke ferdig på 1-2-3 så da er det vel bare å hive seg rundt. håper alle får en super fin søndag, 

 

 • 2 kommentarer


  julietalivstil22.10.2017 kl.11:05

  ha en fin dag☻
  sannaae22.10.2017 kl.16:20

  julietalivstil: takk du og ??

  Skriv en ny kommentar