En «rolig» helg (sannaae) hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

En «rolig» helgHei bloggen •

Jeg har vært utrolig til å oppdatere bloggen, noe som virkelig bare har vært dårlig prioritering ifra min egen side, jeg har bare ikke hatt «tid» eller overskudd , selv om jeg føler de blir bare tøv å si siden de ikke er så utrolig vanskelig , haha . Jeg har vel bare hatt utrolig mye baller i luften å nå er de begynt å stabilisere seg, tehe. Denne helgen så tok jeg å søstern oss en tur på byen, noe som var ganske så morro, men jeg kjenner de at hele denne festingen å bare de å dra ut på byen ikke er så morro lengre , jeg har mistet litt sansen for de å ikke ha kontroll, eller ikke huske alt jeg sier. I tillegg så blir jeg så åpen ( nesten tåpelig) når jeg drikker. Jeg snakker med alt å alle, jeg blir utrolig dårlig til å vurdere situasjoner jeg kunne unngått å havnet oppi, å i tillegg så tåler jeg veldig dårlig alkohol. Jeg sluttet for 2 år siden å drikke sprit, å spritholdige drinker, rett og slett bare av den grunn til at jeg blir så full, ufordragelig full å sur. Så jeg prøvde meg en periode på å bare drikke vin, å nå har de endt opp med at de eneste jeg drikker er cider. Da klare jeg å bedømme om jeg burde ta en sipp til eller ikke. Denne helgen var utrolig kjekk, men den blir nok utrolig lenge til jeg spretter korken igjen kjenner jeg.

Nå i dag har jeg bare slappet av på sofaen med den kjekke samboeren min å mine to små kranglefanter, så har vi sett x antall filmer å koset oss mens de har vært skikkelig ruske vær ute. Isak har vært utrolig grinete å sur i hele dag, å sovnet på sofaen å bare ikke vært helt i slaget, så i sta når de var klart for sengetid spydde han utover hele sengen sin, gangen å toalette, så jeg har bedd en lang bønn til Gud for at de ikke er spysyken vi har fått i hus, for da dør jeg virkelig !

Så nå skal jeg hoppe til sengs, å håpe på at de var et engangstilfelle me oppkasting så vi får kommet oss på jobb i morgen. Hihi

Hvordan har din helg vært ?

Genseren er foresten kjøpt på hm, elsker den ! Den er bare helt amazing å er blitt en av mine favoritter. Hihi

  • Ingen kommentarer    Skriv en ny kommentar