det desidert styggeste jeg ser ! (sannaae) hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

det desidert styggeste jeg ser !Jeg blir så provusert av gravide som røyker og snuser, og som generelt bruker nikotin å tobakksvarer under svangerskapet. Jeg begynner virkelig å lure på hvor lite opplyst desse kvinnfolkene er å hva de egentlig har i toppen. Jeg har røyket fast før men har nå sluttet for godt, snusing er noe jeg bruker hver dag, MEN med en gang jeg fikk en positiv svangerskapstest så var de ikke et tema en gang, om jeg hadde en full boks eller røykpakke så gjekk den rett i boss!  Hva er de som egentlig feiler ?

Jeg har forstått de sånn at de er mange som velger å røyke å snuse gjennom svangerskapet for å få småere nyfødte, eller for å unngå å legge på seg for mye, men de jeg ikke forstår er hvorfor en fremtidig mamma er villig til å påføre fosteret sitt en så stor risiko for skade, dødfødsel, røykskader å andre fæle sykdommer å plager barnet kan få i leveårene sine. Hvordan en mamma som ikke vil røyke i bilen, Eller rundt barna sine for hun er bekymret for at barnet skal få i seg giftstoff kan røyke gjennom hele svangerskapet å ikke vie en tanke til hva de gjør med barnet!

Det samme gjelder snus, de er så lite fint, jeg får vondt i mammahjerte når jeg ser gravide går rundt med den tradisjonelle snusleppa å en kulerund mage, jeg mister all respekt for deg, å synes utrolig synd i de lille barnet ditt som blir badet i nikotin! Å bli født nikotinavhengi, mest trulig kolikkplager , allergier å astma. De er fælt!

I mitt syn synes jeg ikke de viser noe form for god omsorg for ditt barn, jeg synes ikke de viser noe viljestyrke, men ren svakhet! Jeg synes ikke du er et forbilde for dine barn, venninner, familie å ellers noen. Jeg blir faktisk ufattelig sint av å se de.

Så neste gang du setter deg ned med den lille / store babymagen din å fyrer opp en sigarett eller hiver innpå en snuspose.. hva er egentlig viktigst for deg?å tillfredstille ditt nikotinproblem  eller hvordan barnet ditt har de, hva du utsetter fosteret ditt for, til og med før de er blitt født. Du gir hvertfall barnet ditt ingen god start på livet ! Å du er definitivt ikke et bra forbilde ! Heller et forbilde på hvordan MAN IKKE skal være..

  • Ingen kommentarer    Skriv en ny kommentar