Min totale avhengighet for øyeblikket (sannaae) hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

Min totale avhengighet for øyeblikketHeia søtinger !

Jeg må bare skrive et lite innlegg om et produkt jeg er blitt totalt avhengig av,som er biosilk ! Dette produktet er helt fantastisk, å de kan brukes på alt på hele kroppen. Jeg herjer en del med håret mitt å sist gang jeg bleket meg hadde jeg hår som rakk nesten ned til rumpen men som knakk opptil skulderlengde. Etter de brukte jeg panisk biosilk i håret, å jeg merket raskt gode resultater!håret blir utrolig mykt å silkeglatt, De lukter himmelsk å de pleier utrolig bra! Jeg har brukt de gjennom hele blekeprosessen denne gangen og ( pluss olaplex og Redken sin hårkur) men jeg sverger til biosilk som har gjort siste finishen på håret.

Det som er så bra med biosilk er at de beskytter håret mot varme blant annet,om du er en type som liker å bruke mye rettetenger ,krølltang osv så vil jeg hvertfall anbefale biosilk på de sterkeste !

Det er utrolig bra for huden,den pleier hodebunnen å for tilbake fuktighet å velvære etter en hårfarging eller bleking,( dette er jo noe som kan irritere hodebunnen over tid ) de er og bevist gode resultat på eksem, blant annet atopisk, psoriasis, arr, og elastisitet i huden. De forebygger også mot rynker!

Jeg har et skikkelig slitasje yrke å er borti mye løpet av en dag som kan gjøre hendene mine tørre å fæle, men etter at jeg begynte å bruke biosilk på hendene på kvelden så har jeg helt glatte myke hender, å de føles så fantastisk!i tillegg bruker jeg de i ansiktet og der jeg er tørr i huden. Å de virker ganske kjapt!

Du kan og bruke den på barn. Sønnen min har barne eksem, å jeg testet biosilken ut på eksemen gass forrige uke, å dagen etterpå vær de borte! Det var helt fantastisk, han sluttet å klø å klage over de. Så biosilk folkens, anbefales på de sterkeste! De har hjulpet meg så utrolig mye på alle slags måter! Huden min er blitt mye renere etter at jeg startet med de. Håret mitt er  blitt mye bedre å ikke minst så er eksemen til sønnen min borte !

Det er visstnok veldig bra for de som går gravide til å bruke på magen for å forebygge strekkmerker! Da de gir huden elastisitet og fuktighet! Å ikke minst så lukter den utrolig godt!

Biosilk får du kjøpt på frisørsalonger, nettbutikker som selger skjønnhetsprodukter , og vita !de er billigere å kjøpe på nettet! Å de varer lenge. :)

Løp å kjøp alle søtinger som trenger ekstra fuktighet her å der på kroppen! Eller om du bare trenger de lille ekstra! Kan garantere at du ikke blir misfornøyd, å blir du ... da er de virkelig noe som ikke stemmer 😙

  • Ingen kommentarer    Skriv en ny kommentar